-
Hmmm, z té nabídky asi nic. Chtěl jsem dát XCOM - Enemy Within, ale to už je 2013. Tak za mě asi nic.
-
Ale budeme hlasovat jako ovečky podle tebe, to určitě.
-
Pokial sa nemylim, tento rok ziadny Mario ani Zelda na handheldy nevysli :) A ako vydis, ani vo svojom prispevku nespominam ani Maria, ani Zeldu (teda pokial sa nepocita Super Smas Bros, ale tak tam su snad uplne vsetky Nintendo postavy)...
A ako som spominal, handheld hry vyhravala hlavne Danganronpa a Bravely Default (BD vyslo u nas uz minuly rok ale v US az tento). -
vysledek ankety na handheldy si muzete udelat sami doma, staci na papirky napsat mario, zelda apd., vhodit do klobouku a v jakym poradi je vytahnete, v takovym jsou letos nejpopularnejsi, no a kdyz si rekvizity pote schovat, muzete opakovat pristi a dalsi roky s uspechem opet
to je asi jako delat anketu o nejlepsi wii/nintendo hru, uzitecny jak automat na kondomy ve vatikanu -
Jsi jen loutka nastrčená CIA *5*
-
http://gotypicks.blogspot.cz/2014/09/2014-game-of-year.html své tvrzení jsem si nevytáhl ze svého kadiotvoru. Lidi, co píšou, že je DAI zklamání (a to nezminuji fakt, že jsi mysleji, že když se to nelíbí jim, tak se to nesmí líbit ostatním) jsou v menšině, co musí vermoumocí projevit své pocity o tom, jak je hra špatná. Máte plný právo prohlásit, že se vím hra nelíbí, ale snažit se všechny přesvědčit o tom, jak mooc je hra špatná? Mám pro vás špatnou zprávu. DAI není vůbec špatná hra, ba co víc je to moje hra roku a vím, že nejsem sám.
-
Hlavně South Park má 100x víc RPG prvků než Dark Souls tudíž volba by měla být jasná. DS bych zařadil mezi akční hry.
-
lidi hlasujte za ten south park a ne jak ovečky za dark souls 2 všude jen dark souls velebi až do nebes už je to trapne
-
Jasně. Jak jsem řekl, mám hru hotovou na 100% takže i draky. :)
Tak si zkus Vivienne rerollnout na spirit + knight. Ve spiritu jsou dost důležitý skilly, který se ti doplňují s knightem.
+Si rozhodně sežeň ring, který ti zvýší dobu trvání bariéry o 30%
++Při souboji ovládej Vivienne, jinak má tendenci dělat věci, který si úplně nerozumějí se stylem jak by se měla hrát. Protože potřebuješ dávat dmg jen se Spirit Blade a vylepšenou Fade Cloak.
Takže by to mělo vypadat.. nahodíš bariéru > mlátíš spirit bladema > fade cloak používáš na CD (musíš stát v targetu aby dala dmg když skončí) > a akorát obnovuješ bariéru když ti vyprší, což je dost málo protože SB a FC ti ji doplňují podle dmg co udělaj.
Gratuluji teď jsi schopná si DA:I vysólovat i na nightmare. -
Tiez si myslim. Pritom zrovna na handheld tento rok vychadzali hry, ktore by bez problemov mohli nieco povedat aj priamo do najlepsich hier roku - Danganronpa je v top3 snad na kazdom webe co pravidelne sledujem (rpgfan, hardcoregamer, rpgamer); Pokemoni su velmi oblubeni a tiez na niektorych weboch, pripadne pri niektorych autoroch prehovorili do konecneho poradia; Super Smash Bros for 3DS tam nie je len kvoli tomu ze to vyslo aj na WiiU atd atd...
-
Nápodobně.
Kdyby sis v první řadě přečetl, co jsem ve zdejší diskuzi o DA:I napsal (myslim celkové ne jen tohle vlákno). Možná by jsi reagoval jinak, než tou vykonstruovanou "chytrostí". Kterou jsem ti musel osvětlit, abys pochopil můj názor/úhel pohledu. Což se evidentně opět nestalo a teď jsme bohužel tady. Je mi líto, těšilo mě, na shledanou. -
A podařilo se ti zabít všechny tři draky v Emprise du Lion? Mě se teda toho nejtěžšího zabít nepodařilo. A zkoušela jsem to i s Vivien, kterou mám Inferno + Knight Enchanter (chybí mi u ní jen Disruption Field). Mi přijde, že nejde zabít.
-
Hmm..nikdy bych neveril ze pet let muze znamenat takovy rozdil. Kazdopadne, bych navrhoval zapnout si poklopce a jit si po svém:)
-
Letos je to nějaké zmatené. Zajímala by mě měřítka, podle kterých se vybíralo do některých kategorií. Tesla Effect ve zklamání roku? Proč? Vždyť je v duchu předchozích dílů, takže nevím, čím by měla fanoušky zklamat. Alien: Isolation v akčních hrách? This War of Mine je strategie? Proč není ve strategiích čistokrevná rts Planetary Annihilation? Never Alone je adventura (spíš skákačka)? Imho bych Broken Age dal až na tento rok. Na Steamu se prodává jako plnohodnotná hra, i když je nehotová. OlliOlli je sportovní hra?
-
20 a stejně jak ty, krom handheldů na všem.
Takže gratuluji, to už máš věk na to si promyslet co řekneš/napíšeš, předtím než to uděláš. -
To nebude ten důvod, Friedrichu. Vidím za tím pouhou lenost.
-
protože redakce o těchto hrách nemá přehled, drahý kolego
-
Proč nelze volit také nejlepší hru pro handheld? Fail.
-
Pochybovat znamena houno vedet, a jelikož se nezname, tak to je zcela urcite tak:)
PS:ale rikas si o premerovani pindiku, hry hraju 25 let a to uplne na vsem, krome handheldu..a ty ?:) -
Když pojedeš u Vivienne spirit + knight-enchanter specky. Nenajdeš silnějšího společníka. Pokud se k tomu dokopu a rozehraji to po druhé. Rozhodně si udělam mága s těmahle skillama. Abych jak říkáš, mohl střídat companiony.
Hru jsem začínal na hard a posléze, když jsem objevil Vivienne musel jsem přepnout na nightmare. Jasně, že jsem ji mohl vyměnit abych to měl dramatičtější. Ale osobně ji považuji, spolu se Solasem, za nejlíp napsaný charaktery. Takže se mi nechtělo.
Ještě musím dodat, že souboje s draky u mě vypadaly tak.. že až na Vivienne a Cassandru (tank) mi zbytek družiny zdechl během prvních pár okamžiků. A udolával jsem je v tomhle combu, což není teda nic těžkýho. (elixíry jsem si šetřil kdyby šlo do tuhýho)