-
Já teda rozhodne nejsem naivní. Ale miluju pohádky, a DAI je taková krásná pohádka pro dospělé:) je na tom něco špatného? Hororů a rubaček je prostě jako máku. DAI je jedinečná.
-
Jestli narážíš na mě, tak hraji to, co chci. Mám čas i možnost zkusit i jiné hry a když mě nebaví, jednoduše je přestanu hrát. Raději si zahraju hru, která mě baví 2-3x, než z donucení dohrát průměrnou hru, popřípadě hru, která mě vůbec nebaví. Herní trh znám až moc dobře a když nemám co hrát, raději sáhnu třeba po starším Hitmanovi, než hrát například Divinity, které šlo úplně mimo mě. Kdyby chtěl někdo psát, jak nehraji RPGčka a proto mě to nebaví, hrál jsem například staré i nové Fallouty a všechno to byla paráda. Ale nejraději mám stealth hry a dobré FPS a 3rd person akční hry, a proto je hraju a považuji, zdůrazňuji PRO MĚ, za nejlepší.
PS: Ještě byste mohli nadávat, že nehraju ty pixelové ho**diny. Nové PC komponenty si kupuji na nové hry, takže už bych očekával i nějakou tu pěknou grafiku. Pixelových her je už dost i na mobil, nevidím důvod proč bych zabíjel čas takovými hrami i na PC. Doba se posouvá a vývojáři by měli taky. Dneska už udělá poměrně hodně lidí slušnou hru ve 3D, například v Unity enginu, takže ty pixelové vykopávky se dělají spíše kvůli lenosti a hodí se tam nálepka retro stylizace, a hned má hra 8-9/10. -
da je hra cilena na naivní divci a homosexualni publikum
-
grind v Divinity? nepriatelia sa nerespawnuju tak o akom grinde to hovoris? divininty original sin ma paradny subojovy system, na ktory sa ten z Inquisition nechytá ani zdaleka ...hra nema len 4 mapy, ma toho viac, ale aspon kvoli tomu ma komornejsi charakter :P príbeh je parádny aj ked ku koncu je to uz klasické fantasy klise, ......Dragon Age Inquisistion proste nemoze byt lepsie ako Divinity Original Sin uz len preto, ze je to orezana konzolovka :)
-
Jj. Každého baví něco jiného a hlavně ne každý se zajímá o hry i když je hráč. Pak hraje to co vidí v reklamě apod. A když ho to baví, tak je to pro něj supr hra. Kdyby měl čas a možnosti zkusit i jiné hry tak by to asi viděl jinak. Již jen z té logiky, že by prostě měl možnost to více porovnat apod.
-
Možná te to překvapí, ale každý člověk ma jiný herní vkus...
A když už hovoris o FC4, tak kdybych nehrál prekvapive dobré COD:AW a Wolfenstein:TNO, tak bych klidně jako nejlepší akci klidne dal FC4. -
Taky nechápu, jak někdo může hrát hry, kde se hrabeš 50% herního času v inventáři a dalších 30% čteš nudné dialogy. A neberu jim to. Každého baví něco jiné.
-
Ale je to PC "exkluzivní", "oldschool" hra, konečně "neomezovaná" konzolemi. To musí byt automaticky hitovka...
-
Nechápu jak někdo může napsat že hra roku je pro něj je FC4 jak to může někdo hrát a dohrát ?
-
Tak oni se i Bioware nechali slyšet, že to původně vyvíjeli jako MMO, takže to nožství stížností na to, že se to hraje jako MMO by neměly nikoho překvapovat.
-
Přesně tak. Už jsem to tu párkrát zmiňoval. Lidi nevyužívají stupnici 1-10, ale 5-10, kde 5 znamená totální propadák.
-
Far Cry 4, Wolfík a Shadow of Mordor jsou moje TOP 2014. Ještě by se tu určitě umístilo AC:Unity, kdyby se vydalo o měsíc později. Dragon Age Inquisition mě vůbec nechytlo tak, jak jsem čekal z těch recenzí. Té hře bych dal maximálně 7/10. Hra roku ani náhodou. Nový Wolf a Shadow of Mordor pro mě byly takové blesky z čistého nebe. Nic jsem od těch her nečekal a dostal jsem parádní produkty. O Far Cry 4 jsem věděl dopředu, že dostojí svému slovu a stalo se tak.
-
Last of Us je momentálně na vrcholu velkých, lineárních, příběhových her, ať se ti to líbí nebo ne
-
Je to jedno ne? *2* , čak to dopadne uplně podobně jak minule. Tedy že hráči si zvolily tak co sami hráli, Nebo možná si i tím podpoří budoucí nákup nějaké AAA hry.
-
To říká kdo, ty? Podle mě je Divinity docela průměrné zapomenutelné RPG. Má to prťavý svět (4 mapy), nudný příběh, nesmyslné hádanky (tlačítka o velikosti pixelu schovaná na mapě), díky nekonečným opakujícím se soubojům jsou ty čtyři prťavé mapy nataženy na 70 hodin hraní, tj. grind, grind, grind. Inventář zcela nefunkční a zahlcený haraburdím, crafting systém zcela nefunkční atd.
-
Pěkné a rozlehlé lokace, skvělý soundtrack, výstižná atmosféra, dobře napsané dialogy se společníky. Stačí?
-
Buď jsi troll nebo ldiot. Je tam možnost vynechat některé položky. Psali, že jediná povinná je položka o hře roku.
-
já jsem tam nevyplňovala všechno, u her které jsem nehrála, jsem to nechala prázdné a vzalo mi to.
-
Je to kopie snad vsech MMO her, pri prvnim souboji sem mel pocit ze hraju Guild Wars 2.
-
Nechápu, proč nemůžu hlasovat, když jsem nevyplnil žánry který nehraju. Nebo si snad myslíte, že všichni hrajou všechno? Co mám zadat třeba do sportovních her, prostě tam mrsknu fifu a hotovo? To je objektivní žebříček jak svi.ě. (nechápu co je na svini zakázaný, to je normální označení zvířete)