-
jak mozes preboha porovnavat subojovy system v Divinity a Dragon Age? Ved je to nieco uplne rozdielne. Realtime vs turn-based. Akcne vs takticke. Oba tie subojove systemy sa snazia o nieco uplne odlisne, to sa jednoducho porovnavat neda. V akcnych hrach tiez nikto neporovnava subojove systemy z Hitmana a trebars Uncharted (a skor nez sa ohradis ze stealth akcia je nieco ine ako obycajna akcna 3rd person hra, tak rovno poviem, ze akcne RPG je tiez nieco ine ako klasicke izometricke RPG).
A k tej orezanej konzolovke, ty si cela orezana konzolovka, ved mas avatara z Final Fantasy, coz je cisto konzolova seria (ktoru teda predpokladam mas rad na zaklade prave toho avatara). A ked uz sme pri tom, tie najzlozitejsie a najviac 'hardcore' hry momentalne vychadzaju hadaj na co - na handheldy. A to podla mna prave preto, ze autori sa nemozu/nemusia sustredit na grafiku a preto musia ohurit gameplayom, combat systemom, pribehom a podobne. Takisto ako to kedysi bolo na PS1/2. -
To je v této době naprosto normální. Ať jde o hry nebo o cokoliv jiného, tak když to má pod 70%, tak už se to řadí k nekvalitním titulům.
-
Daný žánr nehraju ale hraju (velmi zřídka) hry v daném žánru a mezi nimi patří i FC, a já hodnotím hru bez ohledu na to jak na mě působí daný žánr
-
Děkuji že máš o mě starost, ale jsem v pohodě. To je pouze tvůj názor, a vzhledem k tomu, co jsi napsal výš, z tvých úst mi to zní jako lichotka:)
-
Ten člověk pode mnou měl opravdu pravdu v tom, že hra je zaměřená na naivní ženy. Dodal bych ještě hloupé, emocionální a sexuálně nevybouřené. Freud říká, že by sis měla pořídit větší dildo, holka.
-
Buď jsi úplný blázen nebo je to provokace? To co tu píšeš, jsou totální bludy... asi ses vrátil totálně zhulenej z nějaké putyky. Pochybuju, že jsi někdy četl něco, co mělo víc stránek než čtyřlístek. Nebo ho máš malýho a svoji frustraci si vylíváš tímto způsobem? Jinak si nedovedu představit tady ty tvoje halucinace. Už se asi opakuju, ale pro tebe speciálně ještě jednou, hra má skvělé a dobře napsané postavy a je mi naprosto u prd.le kolikátá variace na pána prstenů to je. Pro mě je důležitá zábava, NE PRÁCE, té si užiju jinde až až. Grafika hry je nádherná, od prostředí až po postavy. To že ti chybí vkus, z toho neviň hru. A pokud sis nevšiml hra je fantasy, takže mám u prd.le jestli se oblíkají podle uniforem z 18 nebo 19 století, naprosto na tom nezáleží. Hudba je skvělá, ale to bys nepochopil. A tak dobrý dabing jako je v DAI je v málo který hře. Tak se jdi raději prospat z opice, ju:)
-
Ale lidi tady nejsou objektivní, když už něco zásadově nehrajete tak jaká je hodnota vašich příspěvku ? třeba dám příklad řeknu Wolf je blbost, ale ne proto že nehraju fps, Bioshock miluju, třeba řeknu Dragon age je blbost ale ne proto že nehraju "rpg" protože třeba dark soul mám rad, atd atd (tj jenom příklad)... ale říct že je nějaká hra špatná když já vlastně ani nehraju ten žánr ? to je vtip ?
-
letos - co si pamatuju - jsem projel Zaklínače jednotku a dvojku Dragon Age jednotku a dvojku, dal jsem si (podle steamu) 150 hodin v Empire Total War, asi 80 v Mount and Blade a taky pár her v LoLku s kamarádama... přesto nejsem skutečnej hráč.. asi jsem smolař... *15*
-
Ristoro : nepatřilo to tobě ohledně FC4, ale celkově jako hodně lidi ji má za hru roku ...
Keyz: Máš pravdu ale proč teda blbec, co hraje 1-2 hry za rok se cpe někam, něco hodnotit když tomu nerozumí... asi už fakt jde o to, že když je ta možnost tak už něco napíšu nebo si zahlasuju, dmce, prostě.... Já, nebudu psát názory a moudra na knížky když je nečtu a nebo přečtu 2 ročně ... -
V DA bylo cecků a zadků víc než i dost (i když mizerně vymodelovanejch, v Bioware zřejmě nikdy neviděli nahou ženskou). Ale jsem rád, že to tam dali a Biodroni jako ty teď konečně můžete hlásat jak je ta hra krutě dospělá. Škoda, že cecky s dospělostí nemají co dělat.
-
Ja sa k nemu pridavam, Divinity je u mna RPG roku. Ma to co je u hry hlavne , inovativny a vyborny gameplay.
-
anon: To, že to tak vidíš ty není můj problém. Možná málo cecků, zadků a šlapek na tvůj vkus? Tak to zůstan u Witchera, tam se krutě nadává na šoustá a to je přece, tak Mature :)
-
Pokud jsi fanoušek sitcomů; head canon je tak pro fanoušky Sonica - na hru nemá vliv; a k čemu to všechno je, když už jsem to všechno četl v Kole času a Pánovi prstenů?; smysluplné rozhodnutí je tam jedno a to akorát změní jednoho bosse a pár npcček, na endgame nemá vliv; společníci se táhnou od zajímavejch po nudné stereotypy, art design je právě mizernej mišmaš všeho, co se jejich designerům zrovna zdálo cool (od raného středověku přes nerealistické výmysly až po armádní uniformy 19. století); to je pravda; crafting systém je dobrej, ale nevyváženost s lootem je hrozná; hudba je tuctová (pokud tedy vůbec hraje, což si myslím snad doteď neopravili), dabing je příšernej, na úrovní českého dabingu prvního Zaklínače, hlavně hlasy Inkvizitora a Cassandry; škoda že zbytek je k hovnu; jen sotva, tímhle se nemá smysl plahočit znova jen proto, abych dělal znova ty stejné fetch questy v nedynamickém světě.
-
Pro mě určitě DA:I, i tak zůstává DA:O nepokořené. Když se na to tak podíváte tak není ani z čeho moc vybírat. Dark Souls 2 si hraje na the most badass RPG of all time, FPSkám se obloukem vyhýbám kromě FC 4, řekl jsem si že to zkusím a ono to je v podstatě to stejný co FC 3, AC:U po jedničce nejhorší v sérii... Takže abych to shrnul nejvíc jsem si užil tento rok DA:I a Shadow of Mordor.
-
Jo. ale řada lidí nehraje jak ty. Tedy hodně aktivně a nezná trh apod. Prostě si něco zahraje, to je baví a na víc nemá čas. Pak tomu dá tomu ve svém hodnocení třeba 10/10.
Tedy není se čemu divit :)
Není problém, že nehraješ vše apod. Každý jedná podlé svého a to co ho baví. Jen pak nemá smysl u ankety které o tom je, řešit nějaké "jak někoho může bavit". Muže, když někdo má rád sado maso apod. Je to prostě různý a je to hlavně jedno u nějakého subjektivního hodnocení. -
"Citlivá" témata jsou do DA naroubovaný jak švestka na lípu.
-
Jaký je tvůj názor na FC3?
-
To je ironie, protože DAI mi přijde daleko dospělejší, než takovej Zaklínač a ne jen kůly implementaci docela citlivých témat v dnešní společnosti.
-
Skvěle napsaný dialogy a dopad v nich v závislosti na rase a povolání, možnost tvořit si skrze dialogy svůj backroud a osobnost, obrovská hromada lore, textů, dialogů a drobností, smysluplný a dost těžký rozhodnutí, všech 12 společníků mohu považovat za zajímavé (rozumíš 12 zcela rozdílných charakterů. Je dva nebo tři dobrý charaktery, ale 12) skvělej level a art design, rozhlehlý a rozmanitý prostředí, zábavnej crafting systém, hudba, dabing, celková délka, dobrý odvyprávění jedný části příběhu, velká míra znovuhratelnosti...stačí?