-
K tomu Dragon Age Inquisition - nemůžu s tebou souhlasit, že má stupidní příběh. Scénář hry je výborně napsaný, i když příběh je variace na téma záchrany světa. To mě ale vůbec nevadí. Co je u tebe dobrý příběh? Svět DAI mě úplně vtáhl, bavilo mě poznávat společníky, jsou tam moc hezky napsané romance. Je tam hodně questů, které sami o sobě sice nejsou nějak zajímavé, ale plní funkci motivace, aby jsi prozkoumával svět a jednotlivé lokace a mě to opravdu bavilo. Dohrání hry mě trvalo 180 hodin, ale chtěla jsem si to užít a tak jsem plnila všechny questy, sbírala byliny a dělala lektvary a tak. Jinak kdo by šel jen po hlavní linii, tak se dá hra dohrát za 50 hodin. Ale já jsem ten tip hráče, co si chce hru užít. V některých chvílích jsem měla slzy v očích, jsou tam dojemné momenty. Škoda, že není víc takových her, ještě se můžu těšit na Zaklínače, ale pak se už zase možná několik let podobná hra neukáže. O to víc si DAI cením.
-
Koukám, že až na GTAV přibalenou k PS4 jsem nic nominovaného z roku 2014 neměl :-)
-
nejlepsi akcni hra je "game of the year 420 blaze it"
http://www.gameoftheyear420blazeit.com/ -
Já vážně nevím ,proč dáváte na výběr ....Jako pokud je někdo skutečný hráč , tak své favority zná . Psát chybějícího favorita do volitelného pole už ani nemá smysl , protože většina se rychlého kliknutí na předvolené nevzdá . Takto zase shrnete připravenou statistiku a přijmete poplácávání po ramenou u spřátelených firem ... *7*
-
a to je snad jediná volba tam? svůj názor tam můžeš vyjádřit dostatečně.
-
Skyrim nebo Witcher má plno zajímavých questů, který v DAI neuvidíš a který občas vyžadujou něco přečíst, rozluštit, zjistit z dialogů. Navíc nejsou rozvnoměrně rozesetý po mapě jako v MMO hrách.Je to prostě daleko větší dobrodružství.
Když vejdu do nový mapy v DAI, tak vim přesně co mě čeká : sbírání shardů, zavírání riftů, sbírání kytiček a hromada fetch questů. Je to normální rutina a ztráta času.
Skyrim a série TES obecně dokázala překvapit nějakými eventy a questy, který si člověk pamatuje. Jako když v Oblivionu vlezete do obrazu aby jste zachránili malíře před malovanýma trollama.
Největší rozdíl ale je v tom, že v Bioware měli dost drzosti na to aby v DAI udělali ten balast povinej k dohrání hlavní příběhový linky, protože potřebujete Power. -
Nechci být šťoural, ale Overkill 3 minulý rok nevyšlo. Byla vydána jen early access verze. Jinak se divím, že do kategorie českých her jste nedali Poldu 6 a JULIA Among the Stars
-
Mordor v prekvapeni roku, se musim smat, klise roku by tomu sedelo vic.
A kde je Alien, to je prekvapeni roku.
Hra roku Legend of Grimrock 2! -
má DAI víc filler questů a horší hlavní lini než Skyrim? To se mi nechce věřit. Skyrim byla sbírka tuny nudných generických questů - jdi tam a zabij tamto, jdi tam, přines tamto, a to 1000x dokola. Hlavní linie se taky skládala z těchto questů - jdi tam a zabij tamtoho draka, jdi tam a zabij tamtoho draka a jdi tam a zabij tamtoho draka. A nakonec zabij ještě jednoho draka a hra je u konce.
-
Velký hry v loňským roce poměrně zaostávali za menšíma. Nebyly tu pecky typu Last of Us či GTAV, proto jsem rozhodoval mezi The Vanishing of Ethan Carter a Wolf Among Us.
Za to zklamání bylo letos víc než dost. Alien Isolation a Valiant Hearts jsou ukázky malých stahovatelných her, který byly roztažený do nesmyslných rozměrů jen aby mohli natáhnout i cenu (Připomíná mi to jednu trilogii filmů).
Dark Souls II mělo lživou marketignovou kampaň a kvalitám se ani nepřiblížilo předchůdci. Přesto sklízelo stejný či lepší hodnocení.
A především Dragon Age:Inquisition, který má nejstustupidnější příběh ze všech tří dílů a navíc prokládanej největším počtem filler questů, jaký jsem kdy u single player RPG viděl.
Doufám že nejde o nějakej větší trend, protože západní RPG mám rád a nechci aby se z nich stali MMORPG, který musíte hrát sami -
Vzpomněl jsem si na něj při položce zklamání, ale nakonec jsem to místo přenechal Unity.
-
Odvoleno, soudruzi
-
Nejchytřejší/nejlepší/nejužasnější je přeci ten, kdo je natolik chytrý a natolik nad věcí, že si žádné pinďoury poměřovat nepotřebuje.
-
Tohle vaše měření virtuálních pinďourů... *1*
Přitom každému kdo má alespoň něco v hlavě musí být jasné, že nejlepší hra loňského roku je ta, pro kterou jsem hlasoval já, nejchytřejší, nejlepší a nejkrásnější ze všech zdejších diskutujících, já Král-božský-první-a-nafurt.
A kdo mi dá za tento příspěvek mínus, tak ať mu uhnije pytel *16* -
no aspon, ze redakce zaradila tu akcni hru s RPG prvky Shadow of Mordor do kategorie akcni hry :) V recenzi totiz to autor nevim proc rval do RPG.
-
Ten jsem dal jako překvapení roku *3* .
-
No však ACU originálně změnilo prostředí kde se odehrává a inovativně přidali mikrotransakce kdežto FC4 jenom neoriginalně změnilo prostředí kde se odehrává a mikrotransakce nepřidali, což je v dnešní době skoro hřích :-)
-
Musel jsem dát hlas Prison architect. Ta hra mně stále dokola baví i od znova, když vydají nějakou novější verzi a je to fakt super hra .. snad už letos vyjde na plno :).
-
FC4 tě zklamalo, protože jsi dostal recyklaci předchozích dílů, ale AC:U je top 3? really? *7*
-
Divinity II: DKS je docela dobré, ale nedohrál jsem to do konce. Ta hra má tuším 3 velké sekce, v té třetí se člověk může proměnit na draka a létat. Myslím že tenkrát mi do toho něco vlezlo (nějaký termín v práci), takže jsem hraní přerušil a pak už se k tomu nevrátil.
Každopádně s Divinity Original Sin to má společný pouze název, jinak nic.