-
aneb PC hrac je liny tlusty uhrovity cune co nevytahne paty z baraku a az prijde doba ze si bude moct vytirat zadek digitalne tak podle smradu bude poznat ze mu nejde internet .p
-
uznavam ze ma nenapadlo sa na to takto pozriet.. stale mi to pride nepatricne ale budiz.. aspon to je zdovodnene.
A ta survival kategoria by skutocne nezaskodila -
Tak main theme je okopčenej z Lotra notu po notě, takže se té výbornosti není co divit.
-
The Talos Principle - s tím jsem asi jedinej, co :-D
-
No to sa teda u normalneho cloveka vylucuje, ak raz tvrdis, ze na konzoly vychadzaju vsetky podstatne hry co chces hrat a ma ziadne necakas, hra sa tam najlepsie s najvacsim komfortom, tak je nelogicke hrat za 2 roky najviac na PC a vystavovat sa tym slabym hram a nepohodliu nie snad? Este by sice bolo jedno logicke vysvetlenie a to, ze si pirat.
Ja tvrdim, ze konzola je obmedzene a nepohodlne zariadenie , s hrami uplne mimo moj vkus ale sa aj podla toho chovam, za posledne 2 roky som na nej stravil asi tak 50x menej casu ako na PC ;-) -
Nominace dobrá, akorát do Zklamání roku jsem si musel připsat DA:I, protože to je objektivně fail skoro po všech stránkách a do DLC/datadisk (nepochopitelně chybějícího) Reapera.
Hra roku a překvapení Wolf -
Hra roku a akční hra roku: Wolfenstein: The New Order - skvělá akce, kterou sem si hodně užil a hlavně soundrtrack, ten byl parádní.
Překvapení roku: The Vanishing of Ethan Carter - O téhle hře sem vlastně vůbec nevěděl, pak vyšla a byla to bomba...skvělá atmosféra.
Adventura roku: Pro mě Sherlock Holmes. Už minulý díl sem dohrál skoro na posezení a tohle mě rozhodně opět nezklamalo. Ale nejsem adventurní typ, hraji jen minimum adventur. -
Divinity mám v plánu až bude čeština. Ne, že bych neuměl anglicky, ale když už se ta čeština připravuje, tak si na ni počkám.
Watch Dogs bylo také zklamání, ale od toho jsem toho moc neočekával, na rozdíl od AC a navíc WD mě aspoň trošku bavilo.
The dawn will come je skvělá píseň a v tom okamžiku, kdy zazněla mi běhal mráz po zádech. Velmi epický moment, který navíc podtrhovala ta píseň. -
tak me zase pripada zenska co ma susku dohladka jak decko, aspoň trochu porostu by tam mit mohla..ale zas to nemusi byt boubinsky prales..zejo:)
-
však práve.....doslova....byť hentaký BigFoot tak som nonstop na depilácii....neznášam chlpy...pekne dohladka musí mať i holka šušku *15*
-
a no jo..dyt si delam prdeel :)
-
Libi, souhlasim s nazorem. Doporucil bych opravdu vyzkouset Divinity, po te co jsem tu hru hral tak proste srdce nedovoli aby na prvnim miste byl Dragon Age. Z DA:I se stala konzolova mlaticka s pohlednou grafikou, jenze to nestaci, pravidla prvniho dilu jsou nikde.
Ja osobne do zklamani roku zaradil Watch Dogs. Mizerna optimalizace, plytky pribeh a nezajimavy hrdinove. Navic velky minus lez s grafikou. Hackovani neni moc dobre zpracovane a obcas je spis otravne. AC bohuzel zustalo porad stejne, je jako Call of Duty nebo NFS, jedna hra lepsi, druha horsi.
Se soundtrackem souhlasim na sto procent, The dawn will come je dech berouci pisnicka a krasne sedi do atmosfery kdy ji uslysis. -
mužské telo je vždy krásne, ale som žiaľ čisto hetero. Srdíčkami Drdovi vyjadrujem spriaznenosť jeho neokrochanej priamej buranskej duše, nie lásku.
-
Chybí kategorie nejhorší MMO roku 2014 - měl bych kandidáta: The Elder Scrolls Online. *3*
-
bohužel se nekvalifikovala, protože smejkal ji dal jen 6
-
Snad někdo hlasovat také pro Shadowrun: Dragonfall / Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
Také super na to jak to dělalo málo lidí... Tak málo hlasů a tolik zajímavých her. Navíc schválně zvoliti ten styl grafiky a díky tomu to "vypadalo" dobře. U Wasteland 2 mi přišlo, že si realistickou grafikou naběhli...
Ještěže nesledují mobilní hry z toho by se jede po*ral. -
A Wasteland 2 je kde? Pro mě to je jednoznačně rpg i hra roku.
-
Jedna vec co ma teda celkom nastvala - preco tam nie je best 3DS game/best Vita game (pripadne proste best handheld game) kategoria?! Takto som ju napisal do najlepsej mobilnej hry, ale predpokladam ze to nebude platit. Takisto mi tam chyba (mozno do buduceho roku) kategoria 'najlepsi remake' alebo nieco podobne.
No a teraz moje naj hry tohto roka. Overall najlepsiu hru roka jednoducho nemam, nedokazem sa rozhodnut a to medzi troma - Shovel Knight, Danganronpa 2 alebo Dragon Age. Kazda z nich by kludne mohla byt mojou top hrou, v podstate podla toho aku mam zrovna naladu.
Prekvapenie roka jednoznacne South Park - snad nikto neveril ze to bude dobra hra. Mordor si tam tiez zasluzi pozornost, ale ten som nehral pretoze nie som fanusik tohoto stylu hier.
Sklamanie roka - kedze nehram hry vyvijane Ubisoftom, nemam moc z coho vyberat v tejto kategorii. A koniec koncov, ze Ubisoft vydal rozbite hry ma vobec ale vobec neprekvapuje. Ale teda ked uz nieco musi byt, tak by som povedal ze Destiny. Tvarilo sa to ako "so much more" nez to nakoniec bolo. Skoda. -
Spletl sis server. Zpovědnice je vedle.
-
tak se omlouvám.