-
WD sezóna 2 bola hnoj....nuda a trápny koniec to zaklincovali. Zato seriál sa výrazne zlepšil novou sérkou.
-
nie...v Bioware už v podstate nepracuje nikto zo starej partie čo má svedomí ich legendárne hry ako NWN, Kotor, Baldury a podľa toho to i vyzerá ich posledné hry....
-
tak si to vygoogli
-
čiže si sa priznal, že hodnotíš hry, ktoré si nehral...fair enough :D klasická praktika PCčkárov obmedzených na 1 waiting platformu, keď smrdia v konzolových novinkách *15* a ten Xbox bez hier, čo máš nie je argument :D.
Sfúkavať si tak môžete tie PC bullšity medzi sebou na Sectore čo prdíte zo zadkov, lebo Saver a Ace tam ako náckovia mažú všetko antiPC a banujú všetkých konzolistov *3* *15* -
Ano, mě to také zklamalo. Hra celková mě bavila, ale čekal jsem vyvrcholení trilogie. Objasnění všech věcí (Morrigan a její old-god baby, atd...) a ono nic. Navíc ta délka. Necelých 20 hodin. Vedlejší úkoly vystačí se štěstím na 100, což mi přijde málo. Slibovali toho mnohem více. Přišlo mi to jako by jim došly nápady a tak celou hru rozčtvrtili a další 3 části budou vydávat v průběhu následujících tří let.
-
Mě by akorát zajímalo, zda-li jsem jedinej koho tak hrozně zklamala příběhová část DA: Inquisition ?
Hlavně teda co se týče délky, uvedení dost zásadních informací jen v codexu a toho neskutečně odfláknutýho finále ? -
Znam BFG, tohle nevim co je, když komunikuješ jak negr z ghetta tak se nediv ze ti pak pulka lidi nerozumi..
-
Když to tak čtu, tak souhlasím s klady i se zápory, které jsi uvedl. Já si jen trochu více užíval ty klady a méně jsem vnímal ty zápory (i když ta AI opravdu nešla ignorovat). Samozřejmě, oproti Origins je to strašná zplácanina. Velkou roli v tom hraje, že jsem se na to hodně těšil, tak jsem možná zaslepen, ale nemyslím si, že to byla špatná hra. Samozřejmě, hra roku to není, s tím souhlasím.
-
Mě se líbí jak se kucí hezky hlásíte *1* . Šup další do odtrolovače *5*
-
Samozřejmě, že je. Ale pořád to dává větší smysl než komentář na který jsem reagoval.
-
Chybí mně ve výběru Hearthstone jako mobilní hra. Sice je to jen na tablet, ale i tak by to mělo být ve výběru a ne jen jako "jiná možnost". *12*
-
Což je ovšem naprostý nesmysl.
-
rikam BFU, ne ze vetsinu konzoli vlastnej deti...
-
Souhlasím s klady které jsi napsal. Nemáš zde podobné RPG.
Baví mě tam zkoumat lokace i když tuším co tam bude (papír a zadání questu).
Asi máme každý jiný vkus. Mě více záleží na úkolech a nějaké věrohodnosti (abych věřil, že tam skutečně hraji nějakou roli) a také ty technické prvky jako AI a taktický mód. Ty máš asi zase možná více rád volný pohyb po pěkných a zajímavých lokací apod (jsou vskutku zajímavé a velice rozdílné)
- Nemohu říci, že bych se nebavil ale klasicky kecám o tom co mi vadí než abych kecal co je tam super :)
Zejména soudtrack je dobrý včetně těch NPC které hrají v hospodách. Také abych nebyl pouze negativní byl jsem potěšen jak tam můžeš jako hlavní hrdina řešit ten rozpor mezí vírou a tím co se děje. Klidně můžeš jednat jako věřící, nevěřící anebo tak jak Já, že nevíš. To je super.
Proto jsem volil za sebe tak jak jsem volil. Tedy hru kde jsem měl klady a minimum nějakých horších prvků. -
Kdysi mi na základce můj učitel říkal: "Gaye pozná jen jiný gay".
-
Se vším tady souhlasím a nehodlám vyvracet tvůj názor, jen se koukni i na druhou stránku hry. Rozlehlé a krásné lokace, dobrý soundtrack a vcelku výstižná atmosféra. Jak jsem psal předtím, neříkám ti, že ta hra je dokonalá, nechci aby jsi ji měl rád, jen chci aby ses koukl i na ty klady.
-
Ty jsi jasny gaygaygay.
-
To snad ne.
Generické questy kde si nikdo nedal práci aby tomu bylo jinak a do toho zcela podělaný taktický mód na PC a tedy opět spíše pokračování DA 2 a vůbec hloupá AI která neumí používat dovednosti které tam jsou a má je používat. Tohle přece není omluvitelné.
I když to asi vyhraje jako v minulosti podobné hry. -
on je konzolák :)
-
o takej "fílii" som ešte nepočul, ale keď sa tým ukája, tak nech sa chlapec zabaví :D