Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trisska
    Taťka říkal, že hrou roku by zvolil Call of Mordor: The New Legend of Far Souls II.... hihi. *15*
    • Já myslím, že tvůj taťka je ze svého psychicky nemocného syna spíše dost nešťastný, než aby s ním řešil počítačové hry.
  • walltar
    Sakra tak u tohohle hlasování jsem si uvědomil, jak málo sem minulý rok hrál... Z toho co tam bylo uvedené tak asi 4 tituly.
    • Tak tak. Si říkám, jestli bych měl vůbec hlasovat, když jsem hrál jenom Wolfensteina. :)
    • sevastopol
      A koho to zajímá?
      • Keyz
        Když tě to nezajímá tak proč reaguješ stylem "koho to zajímá" ?
        Jako by jsi mu chtěl upřít možnost zde něco napsat *16*
        • sevastopol
          Tak on se zůčastní hlasování o hru roku, nehrál naprostou většinu titulů a ještě má drzost to přiznat, jakoby to někoho zajímalo. Příště by měl být potichu, nebo nehlasovat vůbec, neboť jeho hlas bude značně zkreslený a neúplný.
          • kostejnesmrtelny
            Mě se líbí jak se kucí hezky hlásíte *1* . Šup další do odtrolovače *5*
            • sevastopol
              Ty jsi ale hlupáček. A žádný 'odtrolovač' ti nepomůže (neexistuje), ale klidně předstírej, že ano.
          • No jo, ale klidně mohl hrát 4hry z jedné kategorie a proto v této kategorii mohl s čistým svědomím vybrat svého favorita... a ve zbytku vůbec hlasovat nemusel....

V tomto případě to vypadá na podle sebe soudím tebe *1*
          • Keyz
            "Příště by měl být potichu"

Naber směr KLDR... Když zakazuješ ostatní názory i když nejsou fundované někde na internetu v debatě pod článkem který má minimální význam.

Jakoby snad každý hlasoval pouze podle toho co hrál a dohrál. Určitě tam máš fandy, trolly a další a je to prostě tak. Je to navíc jedno.... Neřešíš nějakou objektivní anketu fundovaných profesorů která bude na konci závazná pro lidstvo, ale anketu na webu kde lidi hlasují jak chtějí... *7*
            • sevastopol
              Jeho názor přímo kontradiktuje s účelem ankety, je to oxymoron a dělá ze sebe hlupáka (a ještě má drzost to přiznat). Samozřejmě mu to nezakazuji, neboť hlupáka má právo ze sebe udělat každý sám. Je kritické a podstatné, aby kdokoliv kdo hlasuje, dohrál všechny hry na uvedeném seznamu. Pokud nechápeš takto fundamentální podstatnou věc u (jakkékoliv) ankety, pak tě můžu pouze politovat a označit za trolla.
    • Dle mého to není špatně, ono těch kvalitních titulů moc nebylo.
  • MickTheMage
    Ktory expert nominoval na sklamanie roku Tesla Effect? Sa zrazil s konom na ulici alebo mu len preskakuju kolieska v gebuli? ;) A seriozne, to, ze tam clovek musi rucne dopisovat Wasteland 2 je tiez riadny preslap. Ale ako myslite... :)
    • juva
  • vonTossis
    hra roku - Divinity, zklamání roku - Wasteland 2, nejlepší akce - Wolfenstein, nejlepší nezávislá hra -Grimrock, nejlepší adventura - Valiant Hearts, nejlepší rpg - Divinity ... a nevím, co dál tam ještě bylo *1*
    • WalkingWad
      Tak ty první dvě mám přesně naopak, Divinity jako nesmysl roku, Wasteland jako.. jedna z her roku :) A hlavně, Divinity přece není RPG.. nebo to je jen pokus o troll ? :)
      • RodneY55
        a co ma byt Divinity: Original Sin, kdyz ne RPG ?
      • to je asi pokus od tebe, žvatláš nesmysly, že by se jeden styděl
      • vonTossis
        Divinity není RPG?
  • Pro mě byl největší překvapení roku Stick of truth. Čekal jsem další licencovanou blbost, ale byl jsem mile překvapen, jak komplexni a zábavné RPG z toho nakonec udělali.
    • komplexni bych zrovna nerek, ale zabavny s tim bych souhlasil

taky bych to soupnul do kategorie rpg pro kazdeho, coz nemyslim nijak pejorativne *5*
  • GlaDOS
    Letos je to nějaké zmatené. Zajímala by mě měřítka, podle kterých se vybíralo do některých kategorií. Tesla Effect ve zklamání roku? Proč? Vždyť je v duchu předchozích dílů, takže nevím, čím by měla fanoušky zklamat. Alien: Isolation v akčních hrách? This War of Mine je strategie? Proč není ve strategiích čistokrevná rts Planetary Annihilation? Never Alone je adventura (spíš skákačka)? Imho bych Broken Age dal až na tento rok. Na Steamu se prodává jako plnohodnotná hra, i když je nehotová. OlliOlli je sportovní hra?
  • Info pro redakci. Pokud má uživatel nastaven světlý skin, tak v daném dotazníku nic nevidí. Písmo má stejnou barvu jako pozadí. *5*
  • Já to vidím na Divinity: Original sin.
    Paradoxem je, že z desítek letos rozehraných her, jsem udělal snad jedinou vyjímku, a z důvodu čekání na překlad Divinity:o.s. rozjel starší (2010) Divinity II - Dragon knight saga, na kterou je ke stáhnutí mrazíkova čeština. Nejen že se po odehraných cca čtyřiceti hodinách furt skvěle bavím, ale řekl bych že za poslední rok tu ani nic zdaleka podobně zábavného nebylo, takže snad nějakému zdejšímu RPGčkaři udělám radost když mu pořízení Divinity:DKS doporučím. Je škoda že se v době vydání, recenzenti zaměřovali spíše na Dragon Age, protože tohle má po opatchování potenciál, strčit do kapsy hodně dlouhou řadu věhlasných RPG posledních let.
    • Divinity II: DKS je docela dobré, ale nedohrál jsem to do konce. Ta hra má tuším 3 velké sekce, v té třetí se člověk může proměnit na draka a létat. Myslím že tenkrát mi do toho něco vlezlo (nějaký termín v práci), takže jsem hraní přerušil a pak už se k tomu nevrátil.
      Každopádně s Divinity Original Sin to má společný pouze název, jinak nic.
      • no ja hral cisty ego draconis a tam se to prave s tim morphovanim do draka docela dodrbalo, protoze pak se hned dalo naexpit az do aleluja (jeden utok na letajici pevnost mi dal i nekolik levelu) a pokazilo do pak docela tu pozemni cast, ze uz to nebyla dal takova vyzva, ale jinak fajn hra
      • V original Sin je jiná perspektiva, systém soubojů a příběh. Vše ostatní je ztvárněno dost podobně, a hlavně je zde stejný společný jmenovatel - Larian Studios.
    • Souhlas. Divinity II: DKS je úžasná věc se skvělou hratelností.
  • flash789
    tipoval bych na hru a rpg roku Dragon Age, ale panbuvi, ona se dost blbe warezi, tak ji asi tolik lidi u nas nehralo. Kazdopadne za me hlas v tehle dvou kategoriích ma, i když jsem spis zastáncem toho ze jsou tyhle ankety k nicemu a nevypovidaji vůbec o nicem..ale budiz:)
    • Jack1947
      Už je na to crack... *7*
      • to vime ze je. Ale funguje jen nekomu
        • Jack1947
          Prdlajdum, ten crack pojede bud všem nebo nikomu. Scéna si zakládá na tom aby jejich rlsy byly funkční, co jsem četl možná nefakčí DLC.
          • fallanga
            Realita je taková, že crack byl pouze na určité typy procesorů. Pokud někdo neposlal info o svém procesoru, tak 3DM nemohli crack upravit a tak crack byl pouze na určité typy procesorů. Jestli už je to plně funkční nevím. Ale důležité je, že tady neplatí to, že když jdem crack tobě, tak je 100% funkční.
            • Jack1947
              Mně? já to nehrál jen řikám že přeci scéna a to není 3DM (to jsou čínani) si zakládá na funkčnosti jinak by ztratily fanoušky, což určitě nechtějí.

To jsem nevěděl, tak sry ale stejnak dneska už to frčí. Navíc proč by to mělo trápit lidi co si to koupily, nebo jim to něuak hraje blbě či co... *7*
    • Co se na tom blbe warezi?
  • Inquisitor
    Moc jsem toho z letošních her nehrál, ale asi nejvíc mě překvapil a bavil South Park: The Stick of Truth.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit