Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hry roku budou stejne ty, o kterych jsme mohli cist nejvic clanku a bylo o nich nejvic slyset, i kdyz to treba byly naprosto podprumerny kousky...marketing vyhrava zebricky, ne kvalita...
  • He7he
    Vcelku na výběr samý kraviny. Věřím, že místní intelygentný a umělecky vždy ztopořená stádová smetánka si procpe svý přeceňovaný chujoviny do předních příček, ale taky jsem si troufl zahlasovat svým skromným názorem s tím, co kdyby. Předně se před spaním trochu nechám od ženy zliskat za to, že jsem neuvedl hrou 2014 Advanced warfare i když vím, že si to tvůrci i vydavatelé v téhle herní žumpě zaslouží jak opravdu nikdo další, ale promyslel jsem si to a uvedl spíše Valiant hearts, protože je to skutečně výborný titul, který baví, poučí a dojme a nemusí se blejskat jak psí kulky a valit 1151515 fps, jak má ráda jistá verbež. Každopádně, zbylé kategorie překvapení roku s nejlepší akční hrou jsem už věnoval králi stříleček od Activisionu a vedle peněz i tímhle splnil symbolické díky řadě tvůrčích studií, které se na CoD tak dobře podílejí a ukazují, že se dá i dnes hrát stále zábavně. Nejlepší závodní hru jsem označil Mario kart, i když jsem ho viděl jen na jůtubu, ale i tak to byla zábava nemající konkurenci. Zklamáním roku jsem uvedl GTA V. Důvod je zcela prozaický, R* to nevydržel a hru přesto práskl na počítače, což mě opravdu zklamalo.
    • del0
      Spletl sis server. Zpovědnice je vedle.
    • Ty jsi jasny gaygaygay.
      • fallanga
        Kdysi mi na základce můj učitel říkal: "Gaye pozná jen jiný gay".
        • Dogkiller
          Což je ovšem naprostý nesmysl.
          • fallanga
            Samozřejmě, že je. Ale pořád to dává větší smysl než komentář na který jsem reagoval.
    • Dogkiller
      Mínus 8 za 30 vteřin... To ses naučil od Veskoslava? *2*
    • Dogkiller
      Ach jo, proč jste vy konzolisti tak strašně zakomplexovaní? Tvá nenávist a jed vůči královské PC platformě ze tvého příspěvku přímo kape. Pořiď si počítač a hoď se do pohody, kámo. *3*
  • Rejsek
    Zajimave, ze Destiny je v nej MMO i ve zklamani roku. To by jste tam meli pripsat treba i TESO, ktere lidi taky rozdelilo na dva tabory;-) Ale jak chcete, ono to je stejne delane na to, aby se vam tu lidi zhadali a srumec na webu zvysil prijem z reklam, ze jo?:-) Mohli by jste z mistnich hlasujicich aspon vzdycky losovat vyherce nejake drobne redakcni ceny. Treba relikvie jako hrnek se zaschlym kafem od Alese , nebo Petovo vochmatanou klavesnici....
  • maros.goc
    Celkově nejlepší hra roku 2014: Divinity Original Sin
    Překvapení roku: Middle-earth: Shadow of Mordor
    Zklamání roku: Assasssins Creed Unity (prečo toto nebolo v zozname?!)
    Nejlepší akční hra: Middle-earth: Shadow of Mordor
    Nejlepší RPG: Divinity Original Sin
    Nejlepší adventura: Broken Age
    Nejlepší indie hra: Legend of Grimrock II
    Nejlepší soundtrack: Darren Korb - Transistor
    • frag.ment
      Díky za tip na Transistor. Neznal jsem a po poslechnutí OST na Trubce je to fakt dobrý..
    • Unity si nehral a Divinity si nedohral ty trapny PC youtube player...dal som ti minus ale len jedno.
      • maros.goc
        sklamanie roku že to vyšlo v takom otrasnom technickom prevedení, na to aby som vedel, že je táto hra nedorobok ju ani nemusím hrať ....Divinity: Original Sin som síce nedohral, ale keďže mám vyše 70 hodín nahratých a podľa mojich info som už blízko konca, tak môžem povedať, že je to naj hra a RPG hra roka pre mňa .....máš ešte niečo, čím ťa môžem sfúknuť ako sviečku?
        • Hnisavec
          čiže si sa priznal, že hodnotíš hry, ktoré si nehral...fair enough :D klasická praktika PCčkárov obmedzených na 1 waiting platformu, keď smrdia v konzolových novinkách *15* a ten Xbox bez hier, čo máš nie je argument :D.

Sfúkavať si tak môžete tie PC bullšity medzi sebou na Sectore čo prdíte zo zadkov, lebo Saver a Ace tam ako náckovia mažú všetko antiPC a banujú všetkých konzolistov *3* *15*
          • maros.goc
            Ale vsak ja nehodnotim hru ako taku ale jej technicky stav ktory bol tak hrozny ze ani tu hru nemusim hrat aby som vedel ze to ubifail proste posr*l, o co ti vlastne ide?
    • maros.goc
      poprosím všetkých tých hrdinov, ktorí mi nasáčkovali mínusy o vysvetlenie, prečo mi ten mínus dali :)
      • to minusuje jeden clovek s proxy...
        • maros.goc
          o takej "fílii" som ešte nepočul, ale keď sa tým ukája, tak nech sa chlapec zabaví :D
  • Jack1947
    Ježíš, já už se fakt těším na ty diskuze co bude hra roku ... jsem trpělivý ale pomalu se nemohu dočkat *4* , to bude zas sranda jak troubum bude stoupat tlak. *15*

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Navíc ty adepti, to jsou opravdu hry které každý viděl, hrál a pokud by měl něco vymejělet což nebude nikdo, tak... by se tím moc nezaobíral. Jasný někdo hodil něco jiného, nebo nevyplnil ale průměr bude jasný. *4* Přál bych si jako hru roku COD:AW protože to bylo celkem zábavné, a gumákům by natekla na čele žilka. *4* *5*
    • Hra roku COD? Si spad z visne rovnou na hlavu, ne?
      • Chim
        Copak? Natekla ti na čele žilka?
        • Ne, ale Minecraft taky nebyl nikdy vyhlasen za hru roku, tak proc COD?
          • Ristoro
            Minecraft :DDDDDD.
          • Chim
            Nic jsi nepochopil *7*
            • Ano, drahy guru, prosim osvetlete mi Vase myslenkove pochody. Ja, ac nehodny Vasich myslenek, Vas prosim, sletnete z vysin Vasi geniality a podelte se o ne s nami prostymi smrtelniky. *5*
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Zkus se nad Jackovými slovy opravdu zamyslet. Myšlení bolí, ale věřím že to dokážeš. Pochopit Jacka je někdy velmi těžké, ale v tomto případě... je to tak trochu "Piece of cake"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit