-
Na světlým skinu není vidět text ankety. :)
-
This War Of Mine je strategia ?!
priznam sa ze toto by ma nenapadlo ani nahodou, este som ochotny akceptovat RPG (v pravom - starom- slova zmysle) ale preco prepana strategia ? -
-
je to předně survival ergo managementová hra - to se odjakživa sune do strategií. Na druhou stranu je poslední dobou takvejch survivalů, že bych se nedivil, kdyby měly vlastní kategorii.
-
-
uznavam ze ma nenapadlo sa na to takto pozriet.. stale mi to pride nepatricne ale budiz.. aspon to je zdovodnene.
A ta survival kategoria by skutocne nezaskodila
-
-
-
Hra roku a akční hra roku: Wolfenstein: The New Order - skvělá akce, kterou sem si hodně užil a hlavně soundrtrack, ten byl parádní.
Překvapení roku: The Vanishing of Ethan Carter - O téhle hře sem vlastně vůbec nevěděl, pak vyšla a byla to bomba...skvělá atmosféra.
Adventura roku: Pro mě Sherlock Holmes. Už minulý díl sem dohrál skoro na posezení a tohle mě rozhodně opět nezklamalo. Ale nejsem adventurní typ, hraji jen minimum adventur. -
Nominace dobrá, akorát do Zklamání roku jsem si musel připsat DA:I, protože to je objektivně fail skoro po všech stránkách a do DLC/datadisk (nepochopitelně chybějícího) Reapera.
Hra roku a překvapení Wolf -
The Talos Principle - s tím jsem asi jedinej, co :-D
-
-
Ten jsem dal jako překvapení roku *3* .
-
-
Smazano
-
- This War of Mine (hra roku)_ Skutečné překvapení a hlavně borci se odvážili jít novým směrem a zkusit něco nového a ne jako ty velké perly. Navíc to je vzdělávací hra, kde hráč vidí realistické útrapy civilistů a hratelně bez zásadních chyb
- Wolfenstein: The New Order (překvapení roku)_Nevěděl jsem co čekat a vylezla z toho klasická FPS. Skvělé zbraně, poškození těla a vhodná hudba. Super osvěžení po filmové produkci h*vna...
- Watch Dogs (zklamání roku)_Nečekal jsem jiný skin AC. Nutnost obsazovat nějaké body ve městě a špatná fyzika vozidla vůbec opakující se úkoly...
- Wolfenstein: The New Order (nejlepší akční hra)_ Stejný důvod jako u překvapení roku
- Legend of Grimrock II (nejlepší RPG)_Tohle je prostě kvalita, skvělý pokrok oproti prvnímu dílu kde rozšířili skvělé věci z 1. Navíc opět žánr který není tak ve středu pozornosti to je +. Plus také za to, že se snaží přinést něco "nového". Hlavně ten rozvoj on 1 dílu k druhému kde to bylo podle přáni fandů ne jako v DA:I. Tam to je skok od taktické hry k akci a ještě komické se špatnou AI. Do toho opakující se úkoly typu najdu dopis který tam leží a nikdo jiný ho nenašel a podle toho dělám úkol. Pak to nemá mít 500 hodin...
- Battle Worlds: Kronos (Nejlepší strategie)_Je to přehledné, srozumitelné a skvěle se to prostě hraje. U Wargame je často problém s kamerou a AI cheatuje. Vidí to co dělá hráč. To je potvrzené podle debat na steam fóru i když to člověk hraje..
- Mick Gordon - Wolfenstein: The New Order (nejlepší soundtrack) - Borec se skvěle trefil do situace kdy němci vyhráli válku. Ještě jsem váhal mezi Divinity: Original Sin. -
COD:AW bude hra roku! Tedy bylo by to hodně přehnané ale zasmál bych se hodně kdyby jo. *4*
Shadow of mordor jsem nehodil do žádné kategorie ale to ani Far cry4... aha tak už vím kdo to asi vyhraje. *7*
Těším se na ten flejm, nadávky... bůhvíjak to tady zkorumpované není. *2* *15* -
Hra roku Moto GP 14 *3* *3*
-
Pro mě Talos Principle. Metafyzika + zábavná hratelnost.
OST určitě Bound By Flame