Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidi hlasujte za ten south park a ne jak ovečky za dark souls 2 všude jen dark souls velebi až do nebes už je to trapne
    • Blue.Shark
      Technicky vzato, nebyli by lidi ovce, kdyby následovali tvůj příklad a hlasovali pro South Park? Jak si vlastně představuješ skupinu lidí, která se nechová jako stádo ovcí? To z hlasování vypadne 5000 her, z nichž má každá po jednom hlasu? Ty nekonečné blemsty o ovcích už mě docela vytáčí.
    • kennyB
      Co takhle raději hlasovat podle vlastního uvážení???
    • Kozy
      Ale budeme hlasovat jako ovečky podle tebe, to určitě.
    • Hlavně South Park má 100x víc RPG prvků než Dark Souls tudíž volba by měla být jasná. DS bych zařadil mezi akční hry.
      • Vogon
        Jmenuj. A chci jich u South Parku aspoň stokrát víc, jak píšeš ty.
  • XXHUGOXX
    Wolfenstein the new order, to je hra roku. To bola bomba, aj lepšia než Shadow Warrior. Dúfam, že urobia dvojku.
    • flash789
      Dvojka wolf vysla uz davno..tohle je ctvrty nebo snad uz paty dil :p
  • Ristoro
    Far Cry 4, Wolfík a Shadow of Mordor jsou moje TOP 2014. Ještě by se tu určitě umístilo AC:Unity, kdyby se vydalo o měsíc později. Dragon Age Inquisition mě vůbec nechytlo tak, jak jsem čekal z těch recenzí. Té hře bych dal maximálně 7/10. Hra roku ani náhodou. Nový Wolf a Shadow of Mordor pro mě byly takové blesky z čistého nebe. Nic jsem od těch her nečekal a dostal jsem parádní produkty. O Far Cry 4 jsem věděl dopředu, že dostojí svému slovu a stalo se tak.
  • Anketa je maličko lol, zajímalo by mně, jestli někdo hrál vždy všechny hry v kategorii, aby mohl, byť subjektivně, vybrat tu nejlepší. Jinak anketa postrádá smysl, pokud neznám všechny "účastníky" soutěže, můžu těžko vybírat.
    • Mart9
      Vždyť přece nemusíš hlasovat pro každou kategorii
  • Jedna vec co ma teda celkom nastvala - preco tam nie je best 3DS game/best Vita game (pripadne proste best handheld game) kategoria?! Takto som ju napisal do najlepsej mobilnej hry, ale predpokladam ze to nebude platit. Takisto mi tam chyba (mozno do buduceho roku) kategoria 'najlepsi remake' alebo nieco podobne.

No a teraz moje naj hry tohto roka. Overall najlepsiu hru roka jednoducho nemam, nedokazem sa rozhodnut a to medzi troma - Shovel Knight, Danganronpa 2 alebo Dragon Age. Kazda z nich by kludne mohla byt mojou top hrou, v podstate podla toho aku mam zrovna naladu.

Prekvapenie roka jednoznacne South Park - snad nikto neveril ze to bude dobra hra. Mordor si tam tiez zasluzi pozornost, ale ten som nehral pretoze nie som fanusik tohoto stylu hier.

Sklamanie roka - kedze nehram hry vyvijane Ubisoftom, nemam moc z coho vyberat v tejto kategorii. A koniec koncov, ze Ubisoft vydal rozbite hry ma vobec ale vobec neprekvapuje. Ale teda ked uz nieco musi byt, tak by som povedal ze Destiny. Tvarilo sa to ako "so much more" nez to nakoniec bolo. Skoda.
    • souhlas. v souvislosti s UBI jeto za me jasne: aliant hearts jako zklamani.
  • A Wasteland 2 je kde? Pro mě to je jednoznačně rpg i hra roku.
    • bohužel se nekvalifikovala, protože smejkal ji dal jen 6
  • Keyz
    Snad někdo hlasovat také pro Shadowrun: Dragonfall / Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
    Také super na to jak to dělalo málo lidí... Tak málo hlasů a tolik zajímavých her. Navíc schválně zvoliti ten styl grafiky a díky tomu to "vypadalo" dobře. U Wasteland 2 mi přišlo, že si realistickou grafikou naběhli...

Ještěže nesledují mobilní hry z toho by se jede po*ral.
    • Thorar
      Hlasoval jsem pro Dragonfall v kategorii datadisk/DLC
    • shadowrun returns loni vyhral myslim rpg roku (a byl to tak bidnej rok, ze celkem pravem)

ale dragonfall byl spis jen datadisk nez nova hra a hlavne vyslo nekolik lepsich rpg, takze mne osobne tam ani nechybi
  • Tak jsem rád, že se opět ukáže, jak naši diskutující "odborníci", kteří "vědí", co je správné hrát a co už ne, jsou stále v (díky bohu) menšině a o to víc jsou akorát slyšet.
  • fluffy
    Nepaci sa mi, ze musim odkliknut kazdu kategoriu. Taku sportovu hru som napriklad nehral a tak neviem ktora je z nich najlepsia... podobne ako adventura.
    • Vitekb
      Nemusíte. Stačí na žádnou v té kategorii nekliknout. Já vynechal až polovinu věcí a nebyl problém.
  • MikeiXX
    Mrzí mě, že v žádné kategorii není Shovel Knight, který je pro mě jak nejlepší indie hrou roku 2014, ale nejlepší hrou roku 2014 celkově.
    + adventura The Blackwell Epiphany by si zasloužila místečko.
    Ale je jasné, že se nejde trefit do vkusu všech. :)
    • Vitekb
      Shovel Knight je alespoň v soundtracích. *3*

Ale aspoň nominaci an indie hru by si zasloužil, to souhlasím.
      • MikeiXX
        Joo, vidíš, máš pravdu. Tak alespoň jedna nominačka.
        Já jak tam viděl Austina Wintoryho u Banner Sagy, tak uz jsem měl očima naklikáno.
    • V každé kategorii můžeš napsat svojí hru...
      • MikeiXX
        Provedl jsem. Ale víš jak to myslím.
        • No nemusel jsi vsude neco zatrhnout:) Stacilo tam akorat nekliknout.
          • Ach..pozdni reakce a jeste k tomu na spatnej koment *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit