-
přívítal bych kdyby byla možnost I nehlasovat v některých kategoriích naprosto netuším co dát.
-
-
stačí si přečíst text...
-
-
Wolfenstein nejlepší akce a hra vůbec. Z komentů to vypadá, že má dost velké šance vyhrát. Málem jsem ho dal i jako největší překvapení, ale nakonec jsem zvolil Shadow of Mordor, ať i jiné hry dostanou trochu lásky.
Ale nebyl to moc povedený rok na hry. Když dokážu sepsat delší seznam zklamání, než opravdu kvalitních a zajímavých her, tak je něco opravdu špatně. Jakoby nestačilo, že půlka vydaných AAA her byly jen remastery z předchozí generace. -
Dopadne to nějak takhle(Pokud by to někoho zajímalo, tak já osobně jsem hlasoval v každé jmenované kategorii, až na mmo, jinak. Jmenoval jsem jenom kategorie, ve kterých mám alespoň minimální potuchy jak by to mohlo dopadnout.):
Celkově nejlepší hra roku 2014: Far Cry 4 nebo DA:I
Překvapení roku: Middle-earth: Shadow of Mordor
Zklamání roku: Watch Dogs
Nejlepší akční hra: Middle-earth: Shadow of Mordor
Nejlepší RPG: DA:I
Nejlepší adventura: The Wolf Among Us
Nejlepší sportovní hra: FIFA15
Nejlepší MMO hra: WoW:WoD
Nejlepší soundtrack: Garry Schyman & Nathan Grigg - Middle-earth: Shadow of Mordor -
-
Dragon Age jedině dobře, ale jinak doufám že to takhle nedopadne.
-
-
To snad ne.
Generické questy kde si nikdo nedal práci aby tomu bylo jinak a do toho zcela podělaný taktický mód na PC a tedy opět spíše pokračování DA 2 a vůbec hloupá AI která neumí používat dovednosti které tam jsou a má je používat. Tohle přece není omluvitelné.
I když to asi vyhraje jako v minulosti podobné hry. -
-
Se vším tady souhlasím a nehodlám vyvracet tvůj názor, jen se koukni i na druhou stránku hry. Rozlehlé a krásné lokace, dobrý soundtrack a vcelku výstižná atmosféra. Jak jsem psal předtím, neříkám ti, že ta hra je dokonalá, nechci aby jsi ji měl rád, jen chci aby ses koukl i na ty klady.
-
-
Souhlasím s klady které jsi napsal. Nemáš zde podobné RPG.
Baví mě tam zkoumat lokace i když tuším co tam bude (papír a zadání questu).
Asi máme každý jiný vkus. Mě více záleží na úkolech a nějaké věrohodnosti (abych věřil, že tam skutečně hraji nějakou roli) a také ty technické prvky jako AI a taktický mód. Ty máš asi zase možná více rád volný pohyb po pěkných a zajímavých lokací apod (jsou vskutku zajímavé a velice rozdílné)
- Nemohu říci, že bych se nebavil ale klasicky kecám o tom co mi vadí než abych kecal co je tam super :)
Zejména soudtrack je dobrý včetně těch NPC které hrají v hospodách. Také abych nebyl pouze negativní byl jsem potěšen jak tam můžeš jako hlavní hrdina řešit ten rozpor mezí vírou a tím co se děje. Klidně můžeš jednat jako věřící, nevěřící anebo tak jak Já, že nevíš. To je super.
Proto jsem volil za sebe tak jak jsem volil. Tedy hru kde jsem měl klady a minimum nějakých horších prvků. -
-
Když to tak čtu, tak souhlasím s klady i se zápory, které jsi uvedl. Já si jen trochu více užíval ty klady a méně jsem vnímal ty zápory (i když ta AI opravdu nešla ignorovat). Samozřejmě, oproti Origins je to strašná zplácanina. Velkou roli v tom hraje, že jsem se na to hodně těšil, tak jsem možná zaslepen, ale nemyslím si, že to byla špatná hra. Samozřejmě, hra roku to není, s tím souhlasím.
-
-
-
-
-
Souhlas.
Jako vždy. Není se čemu divit. Nejvíce lidí hrají to co je nejvíce vidět a má to extra reklamu (případně do toho zasáhne nečekaná vlna jako minecraft apod). To je logické, když se většina aktivně nezajímá o herní dění aby sledovala ostatní zajímavé hry.
To lze pochopit. Lidé mají řadu zájmů a ne každý má čas extra zájem navíc o dění v herní branži.
-
-
Pro mě určitě DA:I, i tak zůstává DA:O nepokořené. Když se na to tak podíváte tak není ani z čeho moc vybírat. Dark Souls 2 si hraje na the most badass RPG of all time, FPSkám se obloukem vyhýbám kromě FC 4, řekl jsem si že to zkusím a ono to je v podstatě to stejný co FC 3, AC:U po jedničce nejhorší v sérii... Takže abych to shrnul nejvíc jsem si užil tento rok DA:I a Shadow of Mordor.
-
-
Ale lidi tady nejsou objektivní, když už něco zásadově nehrajete tak jaká je hodnota vašich příspěvku ? třeba dám příklad řeknu Wolf je blbost, ale ne proto že nehraju fps, Bioshock miluju, třeba řeknu Dragon age je blbost ale ne proto že nehraju "rpg" protože třeba dark soul mám rad, atd atd (tj jenom příklad)... ale říct že je nějaká hra špatná když já vlastně ani nehraju ten žánr ? to je vtip ?
-
-
Daný žánr nehraju ale hraju (velmi zřídka) hry v daném žánru a mezi nimi patří i FC, a já hodnotím hru bez ohledu na to jak na mě působí daný žánr
-
-
-
1.Diablo 3: Reaper of Souls, 2.Dragon Age, 3.asi se mi bude každý smát ale co je funkční AC unity já ho žeru a nebo proto že miluji Paříž ? nevím ale Unity pro mně top 3 hra ... Zklamání : Borderlands,Far Cry 4, tak nějak jsem čekal víc a dostal jsem jenom "recyklaci" předchozích dílů...
-
-
FC4 tě zklamalo, protože jsi dostal recyklaci předchozích dílů, ale AC:U je top 3? really? *7*
-
-
No však ACU originálně změnilo prostředí kde se odehrává a inovativně přidali mikrotransakce kdežto FC4 jenom neoriginalně změnilo prostředí kde se odehrává a mikrotransakce nepřidali, což je v dnešní době skoro hřích :-)
-
-
-
Soundtrack z Divinity:Original Sin poslouchám pořád *14*
-
Jako tyhle nominace jsou veskrze zbytečné tot pravda , já se zase po po roce zasměju . Tomu kdo si myslí že to má stále nějakou váhu. *2* *1* *15*
-
-
Váhu to má pro nezaujaté hráče, kteří podle toho možná nakoupí.
-
-
Ristoro : nepatřilo to tobě ohledně FC4, ale celkově jako hodně lidi ji má za hru roku ...
Keyz: Máš pravdu ale proč teda blbec, co hraje 1-2 hry za rok se cpe někam, něco hodnotit když tomu nerozumí... asi už fakt jde o to, že když je ta možnost tak už něco napíšu nebo si zahlasuju, dmce, prostě.... Já, nebudu psát názory a moudra na knížky když je nečtu a nebo přečtu 2 ročně ... -
Za me urcite DA inquisition, Shadow of Mordor, a kaslu na haty a reknu AC Unity, optimalizace byla horor, bugy.. des, ale po par updatech se to konecne dalo zahrat, a je to proste skvela hra.
-
-
Inquisition strčí do kapsy jakékoliv mmo.
-
-
To je ale zvláštní !
*1*
-
-
AC unity je fakt skvela hra...aj ked tie haty boli zo zaciatku opravnene...ale aj tak v ziadnej inej hre nie je Pariz spracovany v takej velkosti a tak detailne
-
-
Je fakt, že když se chceš kochat detaily, tak Ti vůbec nemusí vadit, že je to slideshow.
-
-
Skvela hra, jen nesla hrat.
-
-
Překvapení i hra roku jednoznačně Alien a hned v závěsu South Park. Od prvního jsem nečekal nic a vyrazilo mi to dech a na druhé zas šílené nároky a strach jak to dopadne.