Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chybí kategorie nejhorší MMO roku 2014 - měl bych kandidáta: The Elder Scrolls Online. *3*
    • Inquisition byl horší. A kdo říká, že to není trapné mmo tak neví co je RPG.
  • Pardon ale musím tady zareagovat na jednoho experta co se tady naváží do Dragon Age:I.
    "Combat je lehká MMO klikačka s čekáním na cooldownyCombat je lehká MMO klikačka s čekáním na cooldowny" Tak si to vážený zkuste na hard a vypněte si friendly fire. To najednou přituhne. S Cooldowny není problém. Naopak to značně zrychlilo hru a stále musíte počítit i s MANA/STAMINA. "taktickej mód nepoužitelnej" Asi každý hrajeme jinou hru. Zajímalo by mě, jak bez taktického módu víte jakou má nepřítel slabost nebo jak ukočírujete boj s draky (pokud máte zapnutou friendl fire). Nepoužívám ho na každý boj ale když jde do tuhého tak jsem za něj velmi rád. "příběh stojí za starou belu - neinvenční 100 zopakovaná záchrana světa s trapným záporákem" Příběh možná není nejoriginálnější ale zato je skvělým tempem vyprávěn a dokáže udržet hráče a má své velmi silné momenty. "loot nepoužitelnej (nekonečné klikání na "zaklínačskej" radar a sbírání surovin, protože v lootu kvalitní výbavu nenajdeš)" Loot je naprosto použitelý ale motivuje hráče vyrábět si vlastní výzbroj a ještě v žádném RPG jsem neviděl tak zábavnou formu craftování a tak skvěle zvládnuté odměňování hráče. "herní svět je statickej - žádný D/N cyklus či cykly pro NPC." Až bude cyklus pro NPC fungovat tak má smysl jej implementovat. Skyrim, na který asi narážíte, bylo pělné divadýlko ale cyklus byl furt stejný a akorát člověka otravoval když potřeboval najít nějaké NPC. A v závěru stejně vždy hráč čekal dokud NPC nebylo v obchodě/taverně. "grafika celkem hezká, ale takové postavy jsou místy až repulzivní (naolejování, hrozné vlasy a celkový design - Sera je zločinem proti lidskosti)" Ano postavy nejsou napudrované barbie.Já jsem naopak nadšený že máme fantasy kde existijí "ošklivé" charaktery jako Cole nebo obyčejné ženské jako Sera. Celkově to přidává na "naturalističnosti" a atmosféře té hry.

Abych to zkrátil, hra má chyby ale na druhou stranu na každou chybu je několik výborných nápadů a momentů takže ta hra si veškerou slávu a ovace zaslouží. Takže příště zmiňte i ty plusy a docela by mě zajímalo co je podle vás RPG roku...nebo co bylo dobré RPG pane anon (anonym).
    • Achjo, já tak nemám rád hry, jejichž obtížnost není postavena na nutnosti taktizovat, ale právě na tom, jak píšeš ty - zvedni obtížnost na insane až budou mít nepřátelé +500% hp/dmg a pak to teprve stojí za to. Tak tudy podle mého vážně cesta nevede, tedy alespoň ne ke kvalitě...
    • Ptáte se na dobré RPG z roku 2014? Zrovna v tomto roce jich vyšlo mraky, originálnějších a promakanějších než je konzolová MMORPG DA:I. Namátkou Divinity:OS, Shadowrun Dragonfall:DC, South Park: The stick of Truth, Wasteland 2 - spíš je těžké najít RPG hru, která je slabší než Dragon Age...
    • přestože řadím dragon age inquisition k jedný z nejlepších her roku 2014, tak taktický mód je tak dosranej, že jsem to neviděl a jediný co používám je pauza. Hlavní problém je v tom, že dohled je minimální a musím jako kokos jezdit ukazatelem po mapě místo toho aby se to odzoomovalo dál, tak mají vyřešeno. A taky ovládání u kterého jsem skřípal zubama, všichni mi říkají abych to hrál na gamepadu - nekupoval jsem si bednu za36K abych na něm hrál na gamepadu *10* Shadow of Mordor je skvělý případ toho, jak by měla fungovat multiplatforma, na K+M se hraje skvěle, přesto DA:I má tak zajímavý příběh a krásnou stylizovanou grafiku a zajímavá NPC, že jí pořád považuju za jednu z nejlepších her z roku 2014, ale s tím taktickým módem a optimalizací ovládání by mohli něco udělat
  • stejne moc nechapu, proc je ve vybery gta v? kvuli tomu, ze tam pribyl fps mod?

s timhle pristupem a pristupem vydavatelu se jednou muze stat, ze v ankete budou jen indies, remastery, remaky a posunuty vydani z jinych platforem
    • Protože GTAV vyšlo na PS4/XO minulý rok. A bude tam nepřekvapivě i příští rok, protože vyjde na PC krabičky...
      • ale je to porad stejna hra, takze podraz na hry, co nevychazej trikrat, ctyrikrat za sebou
        • Nebreč, pyčo
        • Nojo, tohle je tragédie světového významu a nejhorší na tom ale je, že chleba mohl být levnější...
    • Protoze hype
  • jindra.veliky
    nejlepsi akcni hra je "game of the year 420 blaze it"

http://www.gameoftheyear420blazeit.com/
  • Zklamání roku - cokoliv od UBISOFTU.
    • Bohužel
  • Já vážně nevím ,proč dáváte na výběr ....Jako pokud je někdo skutečný hráč , tak své favority zná . Psát chybějícího favorita do volitelného pole už ani nemá smysl , protože většina se rychlého kliknutí na předvolené nevzdá . Takto zase shrnete připravenou statistiku a přijmete poplácávání po ramenou u spřátelených firem ... *7*
    • Mart9
      Co znamená pojem "skutečný hráč"?
      • to je hráč co projel do konce minimálně 10 her z toho seznamu v anketě
        • letos - co si pamatuju - jsem projel Zaklínače jednotku a dvojku Dragon Age jednotku a dvojku, dal jsem si (podle steamu) 150 hodin v Empire Total War, asi 80 v Mount and Blade a taky pár her v LoLku s kamarádama... přesto nejsem skutečnej hráč.. asi jsem smolař... *15*
        • a projel je s vaznou tvari; somelier herniho prumyslu. Zadny pozitek, jen honba za "objektivni" pravdou.
    • Jop, zmanipulovany pruzkum je k nicemu. *15*
  • Koukám, že až na GTAV přibalenou k PS4 jsem nic nominovaného z roku 2014 neměl :-)
  • Co ma jako znamenat ta early access kategorie. To se v podcastu do toho keruje, ale budeme o tom kliden hlasovat?!?
    • Early access znamena, ze lidem prodas nedodelanou hru, naslibujes a uz ju nikdy nedodelas. Win win.
      • Nikdy si do niceho podobnyho nesel, tak se zdrz komentare socko... Early Access Assetto Corsa mluvi za vse. Kdo vi, vi.
        • Se citis nejak ukrivden cizim nazorem, ze kolem sebe kopes jak male dite?
  • Docela se divím že Dragon Age: Inquisition není mezi regulárními hrami ve "zklámání roku"... no ale co, přece si nepůjdou proti vlastním recenzím. Hrení novináři v průměru hodnotili nějakýkých 9.5/10, hráči pak 5.8/10 což u hry s obrovským hype pokládám docela jako zklámání...
    • Naprostý souhlas. Největší sranda je sledovat neschopnost fanoušků hry reagovat na kritiku. Ještě jsem žádného neviděl obhájit si proč ho ta hra vlastně baví i po vypsání toho, co já osobně považuji za chyby.
    • Vetsina s tech dementu, co tam dava skore 3 - 0 jsou lamy, co maj low end PCs a brecej, ze se jim to seka, nebo lamy, co si neumej nastavit odskok klaves a proto se jim to seka... Clovek co ty hre da 5, je omezenej deb*l.
    • Jen aby jsi byl v obraze. DAI může být všechno jen je zklamání. U hráčů i fanoušků hra boduje. Na celém světě získává ocenění jako nejlepší hra roku jak od kritiků, tak i od prostého lidu. Opravdu se vyprdnětě na MC to už, to dávno nemá žádnou výpovědní hodnotu. Víš co? Vyzkoušej si tu hru zahrát a udělej si na ni svůj vlastní názor :)
      • DAI asi pro hodně lidí není uplné zklamání, ale že by to byla nějak úžasná hra.
      • http://gotypicks.blogspot.cz/2014/09/2014-game-of-year.html své tvrzení jsem si nevytáhl ze svého kadiotvoru. Lidi, co píšou, že je DAI zklamání (a to nezminuji fakt, že jsi mysleji, že když se to nelíbí jim, tak se to nesmí líbit ostatním) jsou v menšině, co musí vermoumocí projevit své pocity o tom, jak je hra špatná. Máte plný právo prohlásit, že se vím hra nelíbí, ale snažit se všechny přesvědčit o tom, jak mooc je hra špatná? Mám pro vás špatnou zprávu. DAI není vůbec špatná hra, ba co víc je to moje hra roku a vím, že nejsem sám.
        • Jsi jen loutka nastrčená CIA *5*
      • "Víš co? Vyzkoušej si tu hru zahrát a udělej si na ni svůj vlastní názor :)"

Ale nedej boze kdyz si ju stahnes, to budes nejvetsi kriminalnik na svete.
        A kdyz si ju koupis tak jsi dopredu prohral, protoze to je presne co chcou.

Fuk logic. *5*
        • Vypovedni hodnota tvyho komentare se rovna asi tak kuzi Cernyho vlka, kterou jen tak necham bez povsimnuti lezet. A to jsem jeste slusnej. Kdybych nebyl, napisu, ze jsi troll, co ma 60IQ a nikdy si nic nekoupil, aby nahodou neprohloupil. Ale takovej ja nejsem, takze si stojim spis za tim Cernym vlkem.
          • Rika nekdo, kdo o kousek niz pise jak jsou vsichni co nesouhlasi s hodnocenim jeho oblibeny hry demnti.
            Tvuj nazor nikoho nezajima, je mi lito. *5*
    • Nerozumím těm nízkým číslům. Zrovna to hraju a jsem na cca 84 hodině a královsky se u toho bavím. Tak dobře jak jsem se naposeldi bavil u Baldurs Gate. Hra rozhodně není na 10/10. Má chyby a desítky věcí co bych změnil ale zaroveň má neskutečné množství pozitiv- Hráči"trolové té hře dají 0 protože...nevím nelíbí se jim, že tam jsou vidět prsa. No a už se hodnocení veze dolů. Dragon Age: Inqusition je rozhodně velmi kvalitní RPG jehož největší nevýhoda a výhoda je jeho rozsáhlost.
    • No, hráčský recenze taky nejsou kdovíjak skvělý, protože jim tam hráči nasolí nuly, i když ta hra takovému hodnocení nemůže odpovídat...
      • jj, průměrný třináctiletý americký **** sedne k netu a dává na metacritic nuly. Tím se nemá cenu řídit. Častokrát jsou zcela mimo i hodnocení filmů na čsfd. Kvalitní filmy jsou v modrém a škváry v červeném.
        Ale i tady redakce games.tiscali je častokrát uplně mimo, výborným hrám dají 7/10 a průměrným hrám 9/10 (třeba právě Divinity Original Sin)
        • Ještě, že na filmy máme Verbala, jedinej smog s rozumem a se selským vkusem líbí/nelíbí bez nějakých sodomeliérských zvratků. Každopádně neřekl bych, že se redakce zase tak mejlí, vždyť, když flákli 7 Metru, tak to bylo skutečně objektivní, ale přesto ještě hodně mírný. CoD zde umí být naopak oceňováno ještě v pořádku, takže neviděl bych to tak černě.
          • Verbal je nemocný
        • A prumerny cesky **** diktuje odstatnim jak maji hodnotit. *5*
          • já nejsem průměrný. Já jsem herní sommelier s vytříbeným vkusem *5*
            • @TheGGG,
              a ty zas nemáš smysl humor/ironii. *2*
              Já jsem teda spíš na sci-fi, ale ani fantasy nepohrdnu. Jedna z mých nej fantasy je třeba Brána smrti
              http://www.legie.info/serie/3-brana-smrti
            • TheGGG
              až na to, že máš mizerný vkus na fantasy
      • VergiliusGrey
        Tak ono když si přečteš některý hráčský recenze, co dávají 10/10, tak jsou taky dost scestný.
        • fallanga
          Právě proto se u žádné recenze nedívám na bodové hodnocení. Ve spoustě recenzí (jak hráčských, tak profesionálních) je hra pomluvena a pak dostane 6/10, což z ní činí pořád nadprůměrnou hru.
          • Ristoro
            Přesně tak. Už jsem to tu párkrát zmiňoval. Lidi nevyužívají stupnici 1-10, ale 5-10, kde 5 znamená totální propadák.
            • fallanga
              To je v této době naprosto normální. Ať jde o hry nebo o cokoliv jiného, tak když to má pod 70%, tak už se to řadí k nekvalitním titulům.
  • Zklamani desetileti je Diablo 3.
    • Souhlasím jen napůl. Jednak Diablo 3 není rok 2014. Druhak je fakt že 3 byla nic moc ALE Reaper of souls je suprovej.
    • Nope.
      • yop, na tuty, největší zklamání ever co se týče dokončených her, pak tu máme samozřejmě řadu nedokončených, které zamrzí, ale Diablo 3 ....hanba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit