Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V tomhle videu ja krásnej sestřih toho nejlepšího co nás z herní scény v roce 2014 potkalo. https://www.youtube.com/watch?v=aTPOVLoNqR0 *14*
  • del0
    Njn, opět pan fanboy a jeho popírání reality. *7*
  • Jack1947
    Snad někam dál... pokrok? no jakseto vezme. Technologicky sice ano ale po stránce hratelnosti spíše i krok zpět. Ted už od dob Crysis ten technologický pokrok se hodně zpomalil. Far cry a Crysis byly tehdy přelomové hry a to se dneska říct nedá o žádné hře. Snad za těch x dalších let bude nějaká co zas vyvrátí nynější tvrzení no... uvidíme. Koneckonců bez pokroku kde by jsme byly, v době kamenné.
  • flash789
    a ty jsi nevidel jrpg ani z rychliku, jinak bys nepsal kraviny...leda ze bys trolil..to pak jo
  • dotaz? hrála jsi to na konzoli nebo na pc... všeobecně bych řekl že jako hra pro pc to nebylo nic tak oslnivého .. jednak proto že hra nebyla plně optimalizována a zadruhé pc-čkaři máji dlouhou tradici s RPG jiného zrna. pro nás jsou svaté hry jako baldurs gate, fallout , The Elder Scrolls a gothic a proto máme radši DA:O která je tomu nejpodobnější ... bohužel DA:I co se herních mechanik, příběhem vybudované atmosféry ani co se soubojů týče nedosahuje výživnosti ikon žánru
  • ups myslím tím 2014
  • pro mě také .... ale přiznám se že kdyby se to počítalo letos jsme zdaleka nejvíce času stravil u war thunder-u
  • Říkám ti neber jméno boží nadarmo *16* .... *15*
  • CrocoRay
    Jo, teď se dívám, že to vyšlo až v devadesátých, takže jsem furt o cosik starší :-) Ale vím, že na svou dobu byla dost přelomová a chválená. Já si ještě pamatuju, když jsem jako děcko sledoval v Game Page či kde, jak hráli Tomb Raider. Přišlo mi to geniální a řval jsem, že to chci, ale když jsem se pak k těm prvním třem dílům dostal s odstupem času několika let a už měl za sebou hry jako Crysis (no ten mě zase tak neuchvátil, ale technologicky to byla fakt bomba), Batman: AA či novější Tomb Raidery (kde jsem začal asi s Legend), tak jsem tomu zase tak na chuť nepřišel.

    No je vidět, že za posledních 20 let hry udělaly dost velký pokrok. Teď už to jde možná trochu pomaleji nebo alespoň mně se zdá, ale i tak jsem zvědavý, kam se hry dostanou za dalších 20 let :-)
  • Všichni jsme zvědaví. Jednou tu někdo napsal, že Dan Vávra může konečně dokázat, že umí i hry dělat a ne jen kecat jak se mají dělat. :-) To ber jako vtip prosím. Jinak já držím moc palce (ne jen já), úspěch na Kickstarteru je obrovský, doufám, že vše vyjde dle tvých představ. Těšíme se..
  • Taky se jednoznačně přikláním k Wolfovi (aji jsem ho tady hlasoval), protže byl prostě nejzábavnější ze všeho, co jsem hrál, absolutně jasná volba. Pokud někdo váhá jestli koupit či nekoupit - jednoznačně koupit. Já po zkouknutí třech trailerů koupil a zatraceně dobře jsem uděla. Srovnat s předchozím dílem to absolutně nejde, New Order je úplně jinej level.. Akorát mě začal zajímat ten Dragon Age, myslíte, že mě to jako nehráče RPG bude bavit? Já miluju příběhy, takže jestli je tam tohle dobrý, tak by se mi to mohlo dost zamlovat..
  • Jack1947
    Mně jen zamrzelo že to vyšlo exkluzivně jen na WII... kdyby to vyšlo na ostatní platformy recenze by určitě byla. To se vsad.
  • del0
    "Final Fantasy VII rozmetá Baldurs Gate po všech stránkách a příběhově je BG proti FFVII slabikář... "

    Nevim jaký stránky máš na mysli, ale RPG stránka to určitě nebude, vzhledem k tomu, že FF7 ani není RPG, ale JRPG = lineární tunel okořeněný grindem. Možnost roleplaye je ve většině JRPG nulová. Každopádně pokud má člověk rád kvalitní story a nevadí mu naivní dialogy na úrovni mexických telenovel, tak bych FF7 doporučil. *15*
  • Jack1947
    Nepoložil stavební kámen pro PC FPS ale starý je je to první plnohotnotná hra která vežela z pohledu vlastních očí. Je o rok mladší jak já. Tehdy to ale bylo něco no... dneska bych si to zahrál ale bylo by to celkem o hubu. Jedn z mála her a ještě DOOM.
  • CrocoRay
    Reaguji vpodst. jak na tebe, tak i na Jacka v tomhle jednom příspěvku. No jsem rád, že to slyším, takže hru určitě v budoucnu zakoupím. Už i teď jde koupit celkem levně, ale nemám na to momentálně čas a už mám ve sbírce i jiné hry, které je třeba dohrát.
    Já hrál Return to Castle Wolfenstein, což mě moc nebralo a hrál jsem to v době, kdy už to bylo moc zastaralé. Pak toho předposledního, který mě celkem zabavil, ale takový šedý průměr. Takže když čtu reakce ostatních, kteří taky nebyli nějak uchváceni předchozími díly a ten nový chválí, tak mě to jen utvrzuje, že bych do toho měl jít.

    A mimochodem, ten první Wolf už je asi dost starý, ne? Nechce se mi teď dívat na netu na datum vydání, ale ta hra bude snad stejně stará jako já. Nemám nic proti klasice a tomu, že si někdo rád zavzpomíná a pobaví se u toho i po letech. Ale já už bych si dnes opravdu nevystačil v kostkovém prostředí, kde střílím 2D placaté objekty :-)
  • Nejde to sosnout co? Však počkej, v mé hře nastolíme stejný ochranný systém tak, aby ho nebylo schopno prolomit. Nýmandi k mé hře nebudou mít přístup. Bavil jsem se s vývojáři s Rockstaru a říkám vám předem - šetřete kamarádi moji, protože hra bude mít ochranu neprolomitelnou.
  • Je vtipné, že na to poukazuješ, jelikož v mé hře se opravdu vyskytují kadibudky a je možno (někdy je to nutnost) je v průběhu putování krajinou využít.
  • Za mě Wolf, protože jestli jsem hrál nějaké další takhle skvělé hry z loňského roku, tak už si je nevybavuju, takže logicky nemůžu jmenovat.
  • Zadny z predchozich wolfu me neuchvatil. Ani ten uplne prvni... v podstate mi ta znacka byla uplne u zadele ale ten novej me dost bavil (az na pocatecni tutorialovou cast).
  • Rejsek
    Říkej tomu jak chceš, hlavně spláchni a zhasni až budeš odcházet *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit