-
Někdo má rád bugy a teplé elfy. Proč ne.
*3* -
-
Díky debilitě nemožnosti editovat příspěvky jsem zapomněl dodat: A klišé questy typu "Našel jsem papír na skále a ejhle! Mám najít bednu na místě kde jsem byl, ale nebyla tam a nejednou tam je...
Na to nečekaně navazuje článek: "Vedení EA: „Naše hry jsou pořád příliš těžké na naučení“
Proč tam proboha dávat quest kde je potřeba myslet? :) -
-
ani nevis kolikrat v zivote jsme něco hledal, a ono to tam nebylo, a když sem ten suplik prehrabal po pate tak to tam bylo *1*
-
-
To máš ještě dobrý. Někdo umí hledat brýle které má na nose *15*
-
-
Ano, to je bohužel pravda. Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti.
-
-
-
-
-
Pro mne je hrou roku Starpoint Gemini 2 a plebsu by prospěla recenze týhle pecky
-
špatnej story a character writing, špatný dizajn mapy (komprimovana "bramborova" krajina - zakladna, 2 metry opodál tabopr banditu a par kroku dal dungeon, všechno oddelene skalami), priliš velky duraz na gay tematiku, nesympaticke postavy.
-
-
urcite by byl lepsi pribeh co by celému svetu zmenil život, mapy by měli design realne krajiny, tabor banditu by byl vzdalen od zakladny dve hodiny koňmo a šest hodin pesmo reálného casu, dungeony by byli tak schovane ze by bylo třeba DLC příručka hledani dungeonu, všude by byli smradlavy spinavy sprosty chlapaci které zajimaji jen a pouze zeny, a postavy by si každý dosadil z rodiny, ty by snad snesl. Tak nejak?:)
-
-
ne, jednak pan Vávra ti ukáže jak to ma vypadat až vyjde jeho hra, ale i komprimovanu krajinu jde delat nejak rozumne, viz gothic a pod. Lore je v DA špatne od začátku, s tím nic nenadeláme, ale writing je tady na urovni levne brakove literatury, to je proste fakt.
-
-
No jen aby, on to Vavra mysli dobře, ale zatím mu lidi s*erou mimo kadibudky:)
-
-
-
-
Tak tohle je smutny *7* .Hral tu hru nekdo z redakce?
Nebo jen přepsali PR kecy od bioware. -
I approve. Greatly so.
-
vyhlasovat hry roku ještě v unoru mi prijde trochu divne, ale jinak s DA:I souhlasim.
-
-
Nič divné na tom nevidím. Podľa mňaje divné vyhlasovať hry roku v prosinci, ako to robia na iných weboch. Alebo ich vyhlasovať v lednu s tým, ze Assetto Corsa vyšla až na konci roka a tak do 2014 vraj vôbec nepatrí.. Únor je na podobné zhrnutie najlepší čas, kedy odoznejú všetky emócie a dá sa na to pozerať aspoň trocha triezvo.
Predsa len porovnávať taký dragon age, ktorý som práve dohral a dark souls 2, ktorý som hral pred rokom by bolo inak nefér ;) Aj keď to dark soulsom bohužiaľ moc nepomohlo :D
-
-
Tak to mě po*er. Jak jsem většinou na straně toho, že každý má svůj názor, tak tentokrát je to podle mě opravdu střelba úplně mimo. A třeba Divinity ani v seznamu. Velmi špatný výběr milá redakce.
-
-
Divinity je bohužel oproti DA:I silne okrajova zalezitost...EA power..na to se Vincke nechyta:)
-
-
Jo no, Vincke totiž pochopil, že ještě existuje ta skupina lidí, kteří rádi hry opravdu hrají. A vůbec neříkám, že DA:I je špatná hra. Naopak. Je to velmi dobrá hra. Ale velmi dobrá hra má u mě do hry roku ještě tak pár světelných let. A ani neříkám, že by Divinity byla moje hra roku.
-
-
-
Vavrasan bude mat radost :)
-
tak neskoro vychadza ten clanok ze az som aj zabudol ze nejaky rok 2014 bol :D
-
Nobody expects... *7* I když no mohlo vyhrát třeba GTAV. (next gen) nebo nedej bože Far cry4.