-
Děkuji voličům, že se hrou roku nestalo GTA V. Vím, že to je dobrá hra, ale je to hra pro rok 2013 ne 2014.
-
Akční hra roku je jasnej Wolf. Takhle masterpiecová FPS tu nebyla hooodně dlouho, takže její vznik byl jak ztráta panictví s krásnou holkou, kdy všude jinde byly samý obludy.
-
-
Souhlas... Wolf mi taky sednul. Pekna grafika, skvelej gameplay a hlavne gunplay a supr muzika.
Alien me docela rychle zacal nudit a bohuzel az do te miry ze jsem se pres to proste neprenesl. Stealth hry nejsou zrovna muj nejoblibenejsi zanr... -
-
Jak to tu tak pročítám, asi FC4 prozatím odložím a vrhnu se na Wolfa, toho aspoň za pár večerů dohraju, což u FC asi nehrozí :-) Zatím jsem WoNeOr jen nainstaloval a pěkně mě vytočilo, že to stahovalo 4,5GB patch a to prosím 4 hodiny (verze pro PS4, a na mojí optice 30Mb chyba určitě nebyla, to se zase PSN předvedlo).
-
-
-
Já bych řekl že klukům na E-shopu zůstala hromada kopií Alien Isolation a potřebujou se jich zbavit , tak proto je to akční hra roku , a doufají že to nějakej osel koupí
-
Lol a sportovní hra roku bude co? Já bych navrhoval Far Cry.
-
GTA V dátum vydania 17.09.2013 = hra roka 2014....fair enough.
Alien Isolation, hra kde nemusí človek celú hru vystreliť a 30 hodín trénuje kačáky a schovku pod stoly a je to dokonca tak lepšie = 2.miesto akčné hry -
-
tady si nekdo chybne predstavuje vyznam slova "akce" jako strileni, granaty a hromadu mrtvejch tel. Moc koukas na televizi.
-
-
A to je velmi divne. Asi ako keby si si pri slove "auto" predstavil nieco so 4 kolesami, karoseriou a volantom.
-
nie, ale Alien je protipól akcie...je to hra o čakaní, schovávaní, pomalom plížení, načúvaní, sledovaní okolia a vyhýbaniu sa akcii....v tej hre nemôžeš ani utekať!!
-
-
-
Dotaznik jsem vyplnil stejne. Ponevadz Wolfenstein opanoval kolonku prekvapeni roku a Nidhogg hru roku, tak si Alien musel vystacit se skatulkou "akcni hra".
-
Proč tuto kategorii nevyhrála nějaká AKČNÍ HRA???
-
Alien akcna hra wuuuuuut ???? 20 hodin som si s Amandou ani hlasno neprdol v NASA kombineze a plamenomet pouzil 3x asi
-
-
Verze z toustovace ma pry osekany skoro vsechny akcni sceny. Deti moc brecely ze nezvladaji na packach mirit.
-
-
Ano hlavne ze 90 % multiplatform hier je nehratelnych bez gamepadu...Assasins atd
-
-
assassins creed neni hratelne bez gaypadu? :D aha. Na gamepadu ten gameplay vypada jak kdyz hrdinovi je 80 a nema periferni videni, ostatne jako u kazdy hry hrane na gamepadu, ale tak to nevadi. Veskera pruznost a rychlost je naprosto v haji jakmile prijde ke slovu gaypad.
-
-
Tohle může napsat jenom deb1l...
Nebudu se tu zastávat gamepadu, ale odsuzovat ho může fakt jen lempl... -
-
Každému sedí něco jiného, já jsem věrný k+m ale gamepad je k některým hrám vhodnější (dark souls)
-
-
-
k+m krásně hratelné když nejsi retardovaný gayfish
-
-
no jo, K+M pro lamky, kdy se člověk stane skiller po 3 minutách hraní.
na gamepad nesmíš mít křivý ruce piráte -
To nemůžeš myslet vážně? :D
Obdivuju jak je někdo schopnej takhle obhajovat kancelářské vybavení...
-
-
Proto 90% multiplatform her ignoruju *5*
-
-
-
-
Ta hra byla hrou roku zvolena schvalně aby se zde rozjela debata :)
-
-
Taky si myslím no. *12*
-
-
Kdo po téhle anketě s touhle směšnou stránkou co brečí ať neblokujeme reklamu neskončil, je loupák.
-
-
Jo, to je vono. Už mám taky plný zuby toho, jak se ostatním lidem nelíbí hry, co se líbí mně a taky toho, že nevím, co to znamená anketa. Štěstí, že jsem se naučil tu frázi o ovcích, kterou se nebojím použít v nesprávným kontextu! A ještě do toho ta reklama...kluci to maj dělat zadarmo, jak je to v běžným životě normální! Třikrát fuj a prostředníček, jdu si číst kvalitní recenze...jinam! Tak! Někam, kde se nehodnotí na desetibodový stupnici, ale omalovánkou plnou roztomilejch koťátek!
-
Ja reklamu blokuju a budu blokovat i kdyby to tu meli zavrit. *15* *5*
-