Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alien Isolation není podle mě typicky akční hra. Spíš hororová adventura s akčními prvky, kde stealth hraje prim. Když někdo bude chtít akci, tak mu rozhodně nedoporučim Aliena, ale např. Far Cry 4, Wolfensteina nebo Shadow of Mordor.
    • flash789
      Bohuzel kategorie hororova adventura s akčními prvky nebyla..co je na tom tak tezkyho pochopit?
      • Tezkyho na tom neni nic a vlastne proc ne. Alienovi to preju, vybornej survival. Ja ted drzim palce Far Cry 4 v kategorii nejlepsi letecky simulator.
      • s těma kategoriema je to vždycky ošemetné mno ... nejlepší akční adventura s přivřenym okem možná ano ... akční adventura je totiž dneska skoro všechno, ale když se řekne nejlepší akční hra, tak to podle mě nemůže být hra kde se převážně plížíš ... ale je to věc názoru ... jen mě to celkem překvapilo ...
        • Akcni adventura neni dneska skoro vsechno. Akcni adventura je podzanr adventur. Pri nejhorsim je tento zanr bran jako samostatny zanr, kazdopadne lezi bokem akcnich her.
  • Jack1947
    To nevím, ale fakt Alien akční hra? to mc o akci není ne ? hmm... *7*
    • Chim
      Je.
      • Jack1947
        Tedy řekl bych že mnohem menší než Wolf, COD a jiné. Tady jsme se drobátko sekli nebo ne? ale beztak jsem zvědavý na hru roku, budou potoky tlaku, nebudou. *7*
        • Chim
          To že v AI nestřílíš na každém rohu neznamená, že to není akční hra. To že v nějaké hře na každém rohu děláš nějaké p*čoviny neznamená, že je to p*rno. (Redakce: P*rno není sprosté slovo)
          • Jack1947
            Táhni, ty fanboyi ... ne není to akční hra je to max survival to je jako říct že Evil within je nej akční fps protože se tam střílí. *7* *12* Jinak guláš dobrej? (v mozku).
            • Jack1947
              Radši se nevyjadřuj k mým názorům vůbec. To je taková rada. Vyjadřuj se jen když něco máš... podstatného. Achjo Beztak půjdem oba do mínusu řešíme blbosti.
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Říká "člověk", který se v diskusi pod článkem z GDS o PR zmůže jen na jedno slovo: "Šoustaj".
                Jacku, zamysli se nad sebou.
            • Jack1947
              Rada tobě... nevyjadřuj se ke hrám cos nehrál lol. Takže ne jen guláš ale celý chaos. *7*
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Nevyjadřuji se ke hře samotné, ale k tvému mylnému názoru, že hra ve které se nestřílí na každém rohu, není akční hra.
            • Chim
              Nejsem fanboy, tu hru jsem ani nehrál *2* Guláš v mozku? Nedíval jsem se tam, ale všechny základní funkce u mě zatím fungují, tak snad tam guláš nebude.

EDIT: Jedna rada Jacku: nepoužívej ve svých příspěvcích angličtinu, máš s ní ještě větší problémy než s češtinou.
            • Jack1947
              Dont feed em, oooh dontt feed... trolls.

Tímto jsem s tebou v mém vlákně skončil ty brambore. *4*
            • Gulas v mozku mas urcite hodne kvalitni, na tom se shodneme.
      • Když bežíš na záchod tak jo,
  • Alien je jasná jednička. Má všechno co hra potřebuje. Super hratelnost, příběh, napětí, zápletku kterou jen tak neprokouknete, 15+ hodin herní doby, grafiku a nevodí hráče za ručičku jako v AC, FC nebo CoD. V FPS žánru jsem lepší hru letos nehrál.

Taky je to jediná hra letos která vyšla bez bugů nebo nedodělaná. Žádný first day patche nebo opravné patche. Hra vyšla kompletní s seasson passem který má co nabídnout (žádny zaplať 25E a dostaneš 3 pušky a jeden skin navíc). Takhle se mají dělat hry.
    • Suhlas, bola to skvela hra a som rad ze ju vie games.cz ocenit, inde dostavala dost nizke score - ti blbouni(ehm gamespot ehm...) nechapu co definuje dobru hru.
  • ringmancz
    doufám, že píšete hromadně maily do Valve, Amazonu a jinam, kde si stěžujete, že to zařadili mezi akční hry
  • So všetkým by som aj suhlasil, pre mňa je teda celkovo najlepšia hra roku Alien Isolation, ale Shadow of Mordor bola časom strašne nudná hra.. Asi nebolo z čoho vyberať, inak si to neviem vysvetliť.
    • flash789
      Mordor me nabavil uz asi po 30 minutach, Ale verim ze prumerny mainstreamovy hrac si ji uzit mohl. takze si asi mominaci zaslouzi.
      • Jack1947
        No vidíš a já "vydržel" kolem 12hodin. Je to stereotypní až to bolí a frustrující taky no. Třeba zabíjet ty velké uruky ale oni mají ještě armádu, takže vás nechají unavit a pak vás zabijí *16* , dopařím to.
        • Ty jsi zajímavá postava. Se všema hrama máš větší či menší problém, nic nekupuješ, ale pořád brbleš. *1*
          • Jack1947
            Tak abych si zvykl až, někdy si něco koupím že mně to omrzí...dříve než by mělo.
  • Tak Alien asi je akcni hra. Akcni stealth, nebo kdyz mlatim androida hasakemneni to akce, kdyz strilim androidy neni to akce, kdyz zahanim plamenometem Aliena to taky neni akce? Ale je!!!
    Su rad ze tahle hra vyhrala, zaslouzi si to.
    • Jack1947
      "Akcni stealth, nebo kdyz mlatim androida hasakemneni to akce"

*15* *2* *1* hrozná akce, když hledám karty ke dveřím to je akce, utíkám před alienem akce jak víno... vlastně akční hra nemusí být akční stačí když se tam občas střílí ale ani nemusí stačí bohatě že se mlátí po hlavě hasákem. :-D

Vy máte dost pane.
      • Ty na me vubec nereaguj, ty iq tykve.
        Pro ostatni, ja si myslim ze to akcni hra je, mam dohrany na medium a od nejake 8az 9 hodiny je hra prakticky uz jenom akce.
        Zacatek je pomalejsi, stred hry je to nejlepsi co sem letos hral a akce tam je tak, a konec je uz jenom akce zbytecne natahovana ale furt akce.
        Nikomu to nevnucuju, je to muj pohled.
        • Jack1947
          Ok, ja su iq tykve a ty nevíš co je akční hra 50:50.
  • ringmancz
    brečet můžete jak chcete, ale výsledek stejně nezměníte
    • Vzhledem k tomu, ze vysledek je pro mou existenci naprosto irelevantni... *5*
      • ringmancz
        to samozřejmě taky. kdybych se měl rozčilovat nad každým výběrem na internetu, ne jenom herním, tak se z toho zblázním
  • ALIEN?akcni?no nevim teda a s tim GTA uz jdete nekam,.hral jsem to pred rokem na ps3 a byla to pecka,ted jsem si poridil ps4 verzi a hral jsem to tyden,proste me to uz nebavilo.radsi novou hru nez recyklovany kabatek.takovy destiny hraju uz 4 mesice v kuse takze pro me to bude letos best
  • Dalsi ukazka naproste nekompetence zdejsi redakce.
  • Far Cry 4, zabavna akce,ted mam nakych 40h, niceni pevnosti, kyratsky tyden mody i hlavni linie...fajne. Je nakej april ze nestacil na konkurenci a vitez je Alien :) coz ani neni akcni hra.

Hele co berete ? evidentne slusny matros, nedal bych si, ale prodal bych to a splatil hypo.
    • Far Cry 4 je strašně tupounká hra, mě osobně to přijde příběhově i po stránce hratelnosti velmi hloupé.
    • S tím Alienem souhlasím, ale jinak je Far Cry 4 stejná repetivní nuda jako byla trojka....
      • Tak me to bavi, bavila me uz i trojka.Loveni me bavi, obsazovat veze a tabory taky, nemam s hrou problemNavic pokud bych rekl ze su neceho fanda, tak serie Far Cry
        Ale Alien je nova znacka, a fakt skvela hra co umi hrace potrestat, a pocit kdyz clovek zaleze do bezpeci je proste super :-) Skoda toho toho natahovanyho konca
    • Far Cry je trojka s par novinkama. Hra je to super a zabavna mam 30 hodin a 49% bavim se ale hra roku fakt ne.Navic tolik debilnich postav, a tak blbe pribeh sem uz dlouho v zadne hre nevidel.
      Alien je v dnesni dobe ukaz, zaslouzi si to.
      • Tak novinek bych rekl celkem dosti vzhledem k tomu ze je to ppokracovani...karma,zoldaci,kyratsky tyden mody,ochrana a niceni konvoje,likvidace bomb,vrazda,vrtulnicek,letaci oblek, ukoly rozdelen mezi nekolik osob - hurk.longius,anita,yogi a regii atd...bezadni utocni orli a medojedi :) pevnosti...

hele je videt snaha tam pridat co nejvic a nekdy to je i na skodu, verim ze alien je supr new zavan,ale neni to akcni hra a neporovnaval bych s Far Cry. Pro me kacni hra Insurgency :) ktery sem objevil minuly rok :)

Ale far cry si myslim ze slusna pohodova akcni zabava. Pro me 85% Ideal na relax a zopakovani si filmu Komando
        • Ty postavy, Tak snad Hurk, jinak je to snuska trapnosti a klise.
          Kneze fanatika bych zabil
          Ty fetaky pri druhe navsteve taky a s chuti.
          Amita a Sabal to je trapnost, mam nejaky 4 mise do konca a ten pribeh je spatne, fakt spatne.
          Navic mise za Longiusa a ty fetky me nebavi.
          Nejlepsi ma Hurk.
          Ja se u hry taky bavim, ale uz sem to jednou hral.
          Petku musi prekopat, jinak se jim na to uz vyprdnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit