Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment
    Já jen takovou malou poznámku k FC4. Spousta lidí tu nadává a vadí jim, že je to jen trochu poupravená 3ka, ale taky by si mohli uvědomit, že je určitě početná skupina lidí, kteří FC3 nehráli (ano, patřím mezi ně). Takže já jsem se 4kou max spokojenej. Hodnit Akci roku v anketě zatím nebudu, protože Wolfenstein mě teprve čeká.
    • Chim
      Mě osobně to pouhé přeskinování strašně vadí a považuju to za hnus dnešní doby ale ok, tvůj argument je poměrně validní a jsem ochoten ho se skřípěním zubů akceptovat. Na druhou stranu od hry která má mít označení "hra roku" očekávám i něco víc než jen pouhé přeskinování.

Kdyby FC4 vydali s označením FC3.1 jako datadisk (DLC whatever...) k FC3 tak bych neřekl ani slovo, ale takhle...
      • A na GTA ktery je nekolik dilu stejny, a je uplne stejne preskinovany mas jake nazor?
        • kennyB
          Asi si poslední díl GTA ještě nehrál, ale je v něm spousta nového. Mimoto ve střílečkách jde taky stále o to samé dokola, jen s jinejma zbraněma/hrdinou/prostředím. Takhle by se dalo psát o všech žánrech... *7*
          • Stejne tak jako sou novinky ve FC4 ale ten se z vesela hejtuje.
            GTA San Andreas ani ctyrku sem nedohral, kopie, nic vic. Ja osobne nevidim na kultu GTA nic ta vyjmecnyho
            • kennyB
              Kult??? Proč jí nebrat jako jednu z těch lepších her, které si můžeš zahrát, což série GTA určitě je.
        • Chim
          Poslední GTA-áčka které jsem hrál bylo GTA 2 a pak San Andreas a tam ten rozdíl byl docela velký *1* .

Pokud jde o poslední díly tak na to názor nemám protože jsem to ani pořádně neviděl. Ale obecně mi tenhle způsob "tvorby-přeskinování" her vadí bez ohledu na název hry nebo jméno vývojáře.

EDIT: proto je pro mě třeba akční hrou roku AI právem, protože je aspoň trochu jiný, není to tuctová střílečka ale přináší do tohodle žánru něco nového. (jestli je AI akční hra je na jinou debatu ale ano, pro mě to akční hra je)
    • walltar
      Ona i početná skupina lidí, kteří trojku hráli jsou s ní spokojení... Mě osobně nevadí, že je to upravená trojka. Sem od toho nic moc víc neočekával. Prakticky jen novou velkou mapu, na které si budu moct zablbnout a projít si příběh se šíleným záporákem.
  • Tady mi to fakt nedá, ale nedat sem Far Cry a CoD AW (CoD nehraju a považuji celou značku za největší crap co může za degradaci FPSek obecně), ale zařazením Aliena (což je pro změnu moje top hra, co jsem dohrál i se všema přídavkama), tak tenhle žebříček prostě nejde brát vážně. Apríl je až za 3 měsíce.
  • Malleth
    Door opening simulator jako nejlepší akční hra? Opravdu?
    • x_ander
      Opravdu.
  • Vogon
    Asi takhle:
    Kdyby vyhrálo GTAV, tak by vám tu lidi brečeli, že je bolí zadeček z tho,že to vyšlo minulý rok.
    Když vyhrál Alien, tak vám tu brečí, že je bolí zadeček, z toho, že to není akční.
    Kdyby vyhrál Wolfík, tak vám tu lidi brečí, že je bolí zadeček, jelikož to není generická "modern military shooter" a to že můžete suprově střílet nácky na měsíci zatímco v rukách držíte dvě obrovské automatické brokovnice, není "realistické"(fuj).
    Kdyby vyhrálo InFamous, tak vám tu lidi brečí PCčkáři, že je bolí zadeček z toho, že to nehráli.
    Kdyby vyhrál Middle-Earth: SoM, tak vám tu lidi brečí, že je bolí zadeček z toho, že to vykrádá Ass sin's creed a Batmana.
    • Veskoslav
      Pochopil jsem jediné. Bolí tě p*del. Přítel by tě měl šetřit.
      • Vogon
        Pozor na něho frajera jednoho.
  • TheGGG
    alien asi tak akční hra, jako WoWko dobrý mmo. Chápu, že pro důchodce, co už nezvládají rychlou akci asi těžký nářez, ve skutečnosti ale spíš lehce nudná stealth. Za mě tuto kategorii vyhrálo nové CoD, ještě o dost lepší než nový wolf, s gumáckým a nudným hrdinou. Singláč v CoD byl luxusní military sci-fi zážitek a doufám že série bude pokračovat. Hlavně ať to nevrací do II. světový, je mi jasný že zdejší stařící si chějí zavzpomínat na mladý léta, ale druhá světová už je ohraná a po stránce vojenské nudná doba.
    • Chim
      Ty jsi mi ale podařené Čertovo kvítko *1*
    • Ty vůbec nemáš právo se jakkoliv vyjadřovat v diskuzi s takovým profilem.
      • TheGGG
        Co ti vadí na přezdívce TheGGG?
        • No většina lidí si pod tím představí meme goog guy greg, takže asi mu vadí, že tam nemáš toho týpka se špekem *1*
          • TheGGG
            ah, tak to nikdy nebyl můj oblíbený mem (nebo meme?) Já vždycky měl rád High Expectations Asian Father a Really High Guy. TheGGG nic neznamená a Bíbra mám jen proto, že jsem v době registrace hledal něco otravnějšího než profilovka jindry.velikého
            • TheGGG
              to vážně není, většina dnešní hudby stojí za hlvno mnohem víc než dnešní hry.
            • jo motiv za volbou profilovky je myslím naprosto všem jasný *1* no i když věřím tomu, že pár lidí možná žije v domnění, že to je fakt tvůj idol
    • frantisek_nejezchleba
      slovní spojení „luxusní military“ mi evokuje seržanta v bunkru, masturbujícího nad pouhým faktem, že lidstvo bojuje.
      • TheGGG
        není nad zdejší svobodu názorů a toleranci. Chápu že pro zdejší fanoušky fantasy omalovánek a ret*rdovaných indie intelechtuálních her je to problém pochopit, ale skutečně existují lidi, kteří mají rádi CoD, skutečně existují lidi kteří mají rádi military téma (né jen arkádový CoD, ale klidně i Armu atd.) a skutečně existují lidi co military a sci-fi military mají za svůj nejoblíbenější žánr. Takže odpal hipízácký pacifistický chytrolíné.
        • frantisek_nejezchleba
          v pohodě, však ti to neberu. Nejsem jeden z těch, kteří by si mysleli, že herní násilí podporuje násilí v reálu. Spíš si myslím, že jedinci jako ty by měli velkou šanci se před skutečným nebezpečím počůrat (nic ve zlém, asi bych se v krizi počůral i já sám). Jen by sis pro příště mohl odpustit obhajování existence fanoušků značky, která léta přežívá jen díky výborným prodejům. A to ví i dost lidí, kteří herní byznys nesledují.
          • TheGGG
            "přežívá jen díky výborným prodejům" jop, tak nějak fungují všechny značky, nebo jak jinak by měl fungovat trh, než na základě střetu nabídky a poptávky?
            • TheGGG
              já vlastně nevidím žádný problém. Ročně vyjde jeden CoD a lidi se mohou pozabíjet. Proč jim to tak vadí, to už vyjde víc tahovek nebo plošinovek, než her ala CoD. No vážně, možná další BF, nebo nějaký ten homefront, ale rozhodně to pro fanoušky žánru není žádný vodopád. Chápu že lidi chcou druhou světovou, ale pro mě osobně to prostě zajímavá doba už není.
            • frantisek_nejezchleba
              nenarážel jsem na problém trhu...
        • zajímavé jak na začátku příspěvku kritizuješ netoleranci a poslední věta je urážlivá až to bolí. Ale to je asi u trolů normální - hlavně hodně křičet, myšlenku to mít nemusí
        • Mam rad military tema, ale COD snim moc spolecnyho nema. Heroea and Generals, War Thunder, Company of Heroes 2, moje top hry a skutecny military.
          COD je hopsacka pro decka, aneb zmacnkni kolecko, trojuhelnik, krizek.
          • TheGGG
            nebaví mě druhá světová, takže za mě radši world in conflict
            A CoD mulťák je jen hopsačka, proto hraji pouze singleplayer, který je sice taky těžká arkáda číslo jedna, ale prostě mám rád ten feeling speciálních jednotek. Nevím, proč maj všichni hateři CoD, takový probém to pochopit, na steamu mám Armu 2 a 3 i s většinou DLC a mám nahráno docela slušně hodin. Mě je celkem šumák, jestli je hra arkáda nebo simulátor, prostě jen zbožňuju tu atmošku speciálních operací.
            EDIT: ano, možná trochu uchylka, prostě se nemůžu těch tajných operací, nočních misí, volacích znaků a zlých teroristů nabažit.
            PS: nevím, proč se někteří lidi pořád posmívají fanouškům military her, že u komplu jsou za drsňáky, ale v skutečným boji by se posr*ly. Ti samí posměváčci pak jdou hrát třeba dragon age, nebo WoW, kde zabíjejí monstra, která kdyby náhodou existovala a ty lidi je potkaly, tak vyse*ou strachy střeva. A to i přesto, že monstra zrovna v těchhle hrách nějak scary nejsou.
            • TheGGG
              Já zas hraji furt singláče a CoD si rád zahraji vždy, jestli mě máte za kkta co podporuje zlé korporace, nějak se s tím vypořádám. Ostatně nechodím sem v očekávání nějaké rozumné diskuze, to si rovnou zajdu na fan stránky té které hry a pokecám s fanoušky.
            • Tak vazne, COD to ale uplne prehani, kdyz slysim po paty Micl, Micl tak bych zabijel ale v realu :-D COD fakt ne!!!
              Nehlede na to ze posledni dobou hraju furt spis multaky.
            • frantisek_nejezchleba
              ok, konečně to zní, že se normálně bavíme.
              Chápu, že tě to baví. Hodně mých známých to baví taky a jinak si s nima rozumím.

Mě osobně válečné hry baví taky (v srdci nosím Commandos, H&D 2, původní CoD+MoH), ale už jsem dlouho žádnou kvalitní nehrál. Mám velkou chuť si pořídit Sniper Elite, ale stále váhám...
            • TheGGG
              To je tvůj názor a já ho respektuji, já mám zase dost vyhraněné názory na hry od blizzardu nebo valve (člověk nemůže mít rád všechno). Mě kampaň ve hrách typu CoD, BF, nebo MoH vždy dost bavila, těžko říct proč a rozhodně se za to nehodlám styděť. Jestli to lidi na games berou jako trolling, tak prosím.
              PS: Do real armády bych se nikdy nehlásil, nejsem blbej.
            • frantisek_nejezchleba
              za sebe: na CoD mi dlouhodobě vadí QTE feeling, který mám ze singleplayeru. Zatímco u Heavy Rain jsem si tuto vlastnost (samozřejmě oproti CoD fungující na jiném levelu; v CoD přeci jen je to o dost víc o hráčské dovednosti) užíval, v CoD mě vyloženě irituje, nýbrž ze hry dělá prázdné nic. V tom smyslu, že to už není ani dobrá hra, ani dobrý film. A co je nejhorší: herní mechanika je ryzím opozitem originality.
          • Company of Heroes 2 - skutečný military. No ty musíš bejt guma. Úžasná záležitost pro strategický neandrtálce, kde panáčkové zkoušej ostřelovat tank ze samopalů a kde se běhaj sprinterský závody s tunovýma kanonama v prackách. Skutečně, výborná hra. Zahraj si Sudden strike, vole, a nemel lejna.
            • končíme, evidentně ho*no víš...
            • Jako okulár propagandacast mám dost dobrou představu o tom, jak to právě v multiplayeru probíhá. Jak říkám, hra pro voly, na kterou se nanejvýš dobře dívá, abych teda nekřivdil. Ale když vedle téhle kraviny postavím třeba takový Codename panzer, tak mi z toho druhý jmenovaný vychází mnohem líp, minimálně právě tou zábavou. CoH by se měl co nejrychleji jít zahrabat, zcela ten žánr zdělal a bohužel negativně ovlivňuje i další hry.
              • Reakce na příspěvek:

Ale ty srovnavas hardcore strategii s valecnou RTS,.
                Aha multak nehrals ale vis jak to vypada :-D to me staci.
                Reknu ti ze hrat proti vyssim levelum je slusna drina, a dostat velitelskyho panzera na veteranskou uroven, taky slusny, to se ti hura stylem v zivote nepovede. Vubec nevis o cem mluvis.
            • O to přece nejde šašku, s čím zrovna ty běháš na tanky. Nemění to nic na tom, že CoH tohle prezentuje, umožňuje a jako válečná strategie je to naprostej výsměch všem jiným a mnohem lepším titulům. MoW, Sudden strike, Blitzkrieg a jiný, to jsou skutečný "military hry" v tomto žánru. CoH je tak trochu pro blbečky, kterým akorát stačí přibližovat kamerku a kochat se, jak nábojovýma pásama opráskanej paňáca v helmě stojí uprostřed pole a nechá se obchcávat jakože kulometem, dokud mu nějakej indikátor nedá příkaz se přes celou mapu stáhnout k pytlům s pískem do roku mapy. Báječný. Ale, pochopitelně, zábavu ti s touhle pseudosrandou neberu.
              • Reakce na příspěvek:

Ty vole, a co bys jako chtel? Aby te hra vodil za rucicku a pravila, nene hehecku, se samopalem na tank nesmis, to ti neumoznim.
              • Reakce na příspěvek:

Lenže samopalmi pechota v coh tankom neublíži a keď veliteľ vydá rozkaz strieľať samopalom na tank, tak to budu robiť! Či reálnejšie by bolo nepposlúchnuť priamy rozkaz nadriadeného? To už potom áno panecku :D sloboda rozhodovania, to je to, čo ti coh ponuka, ako s tým naložis je len tvoja vec ;)
              • Reakce na příspěvek:

O me nejde to mas pravdu, ja nejsu takove blb abych bezel na tank s kulometnym druzstvem nebo lehkou pechotou.
                A hraju jenom multak, singl me neba a v multaku je to zabava.
            • Tak kdyz ses dem€nt a bezis s lehkou pechotou na tank, to neni problem hry ale tvuj ze ses blb :-D. Ja rozhodne s pechotou na tanky nebeham, pokud teda nema ve vybave panzerschreck.
      • Tohohle pulmozka nebrat vazne. Individuum tu ani nepise svoje vlastni nazory, ale jen ty, na ktere podle neho zdejsi ctenari budou zakonnite negativne reagovat, aby se potom s ostatnima gumama pobavil za dvermi ucebny 7.B.
        • TheGGG
          ty si taký dobrý ementál, těžko uvěřit, že někdo má rád CoD co? Né každý tady vlhne z připos*anýho Aliena, když stejně jedinou skutečně zajímavou věcí v celým lore jsou koloniální mariňáci.
          • Zato COD lore je pecka co? ;-)
            • del0
              To je prostě děcko GGGay. Tunelový casuálek si jednou zahrál hru se slušným lore (DS) a s pocitem, že objevil Ameriku, to musí všude ventilovat. *15* Všude se se*e s nějakým lore a černobílou grafikou, jako by snad nechápal, že hry jsou u hratelnosti. Počkat, on vlastně nechápe. *15*
            • Samozrejme , ze viem co to znamena, a preto to nebudem vytahovat pri kazdej hre. Pri hre zalezi v prvom rade na hratelnosti, vytahovat pri hre kde ide o stealth , lakacky a atmosferu, lore a colonial marines, mozes fakt len ty. Tak ako pri tom WOW.
            • TheGGG
              myslíš že alien nemá lore? Víš vůbec co to znamená? Poprvé jsem se spletl, i CoD má do určité míry lore. Vlastně skoro každá hra.
            • Ty si ten co sa naucil slovicko "lore" a mota ho snad do kazdej hry. Tak ako teraz pri Alien Isolation.
            • TheGGG
              Ne, CoD nemá lore, nevím proč to tu vůbec zmiňuješ. Navíc CM jsou skuteční badassové, takže aliení lore palec nahoru za toto.
          • Nemam nic proti CoD a Alien mel radeji zustat ve filmove podobe, jen mi vadi lidi jako ty, kteri tady z toho zamerne delaji necitelnou zumpu a jeste si pri tom pripadaji jako strasni borci, co stoji proti vsemu a vsem. Evidentne ti chybi nekdo blizky, kdo by ti pomohl z psychickych problemu.
  • CrocoRay
    Tak Alien je spíše žánr stealth, ale ten často spadá do žánru akčních her, takže se zařazením hry zase takové problémy nemám, i když to působí srandovně, pokud hra vyhraje cenu "nejlepší akční hra roku" a v úvodu je hned napsané, že se můžete hodiny schovávat ve skříni. Je to prostě akční schovávání a posedávání na místě :-) Ale hra jako taková byla samozřejmě povedená a dost jsem se u ní bavil, i když nejsem žádný fanoušek stealth žánru, což je pro hru dobrá vizitka.

Co se týče GTA V. Je to sice předělávka na nové konzole a PC, ale změn je tam dost a spousta lidí se ke hře na starých konzolích vůbec nedostala a čekala, až hra vyjde na těch nových, případně na PC. Takže proti zařazení taky nic nemám a navíc, i když jsem hru nehrál, tak pro mě jednoznačně nejlepší hra roku :-) Někdo může říct, že jsem mamlas, co tu prostě něco vychvaluje do nebes a ještě neměl příležitost si hru ani zahrát. Ale upřímně už jsem si něco odehrál a jak u Vice City, San Andreas nebo GTA IV jsem věděl, že se u toho budu bavit více než u jiných her, které v té době vycházely, tak i u GTA V vím, že se u něj budu bavit více než u ostatních her. Nic zvláštního na tom nevidím :-) Zvláště když nejvíce času jsem nahrál u SA a pátý díl je takové SA v nové grafice s hromadou nových věcí.

No zbytek jsem nehrál, tak tam se nějak vyjadřovat tolik nebudu.
    • Jack1947
      Ty se už nemůžeš prostě dočkat vid? *1*
      • CrocoRay
        Jediná hra, na kterou čekám :-)
        • Jack1947
          Tak to jo to aby tě pak nezklamala... já ani nevím na kterou hru v dohledné době čekám. *7*

Na Veskoslava jim nešahej laskavě. ( už jsem párkrát dostal takhle ban ).
          • CrocoRay
            Tady se právě ani moc nebojím, že by mě hra zklamala. Tak teoreticky se může stát cokoliv, ale moc si to nemyslím :-)
            A Veskoslav.....no když už na mě zareagoval, tak mu snad slušně můžu říct, co si o něm myslím, ne? :-) Jinak o konflikty na herním fóru nestojím, ztráta času. Kolikrát se hádá o blbostech a ignoruju to.
            • CrocoRay
              Spoilery mi nevadí a dokonce vím i konec pětky *1* Teda já se na to nechtěl dívat, ale jeden kámoš furt přemlouval a mně to nedalo, takže jsem se díval též. Ale vím, že tam jsou taky různé volby. U čtyřky jsem se taky podíval před konce, jinak jsem to taky hrál dvakrát a pokaždé jsem dojel stejný konec. Ale když si jdu občas zastřílet nebo pojezdit, tak používám save z toho prvního hraní, kde mám 100% dokončení a herní dobu 170 hodin.
              Každopádně na pětku se moc těším. Spoilerů sice znám několik a viděl jsem pár misí, abych věděl, jaké jsou, ale i tak větší část hry jsem neviděl a tak budu i překvapený.

A na to, jak hra pojede, na to jsem taky zvědavý. Hlavně, ať to jde na nejnižší detaily, než bude nová grafika.
            • Jack1947
              Tak to zmákneš v poho ber to jako takové skoro celé SA. Mně zajímá hlavně jakto pojede, jestli to opět domrví a pojede to naprd nebo to pojede jako víno. Jestli tam budou nějaké kkonzolové prvky - což ruku na srdce dost her má, např na klávesnici se člověk pak musí dost přemáhat. Ano, hraje se mi lépe GTA a hrálo na gamepadu... ty prvky, jsou někde lepší ovládání na klávesnici např jemnot zmačknutí plynu, zatáčení to není ono, i když je zase svobodnější kamera.

At si nikdo nemyslí že na gamepadu/konzoli to bylo něco triviálního ale zase první gta co jsem dohrál bez cheatů, prostě jsem se litoval a naučil jsem se to přes nervy hrát. GTAIV. bylo horší tady ten systém míření a akce je svižnější + kotouly úkroky - opět na klávesnici by to mohl být trochu prsto-lam.

Ty jo tobě nevadí spojlery? to bych se assi zbláznil znát už dopředu co bude, i když je pravda že u GTAIV. jsem se před tou osudovou změnou (smrtí) koukl aby mi neumřel Roman. Vtipné je že jsem to podruhé dopařil uplně stejně tedy Pellegrino nakonci - . Tady jsem se "vyděsil" jen před koncem.
            • CrocoRay
              Já se právě na mise hodně těším. Tak já strávil už pár hodin sledováním walkthrough, takže takový odhad mám. Takže spoilerů už znám dost, ale nejsem ten typ, co musí být překvapený až na poslední chvíli, takže mi to žádnou radost nepřekazilo a už se těším, až si to zahraju sám. A víš, co mě nejvíce baví? Prozkoumávání nového města, na to se taky těším. Ale myslím, že tady budu mít menší problémy se mapu nazpaměť naučit (i když je o dost větší) než u takové čtyřky. Sice Liberty už znám nazpaměť, ale chvíli mi to trvalo. Ale tak samozřejmě ne tak úplně nazpaměť, že kdybys mě hodil do nějaké zapadlé uličky, tak vím hned, kde jsem. Ale zorientuju se během chvilky a město mi problémy nedělá.
            • Jack1947
              Přesně a navíc když je to někdo jako on ztráta času. Já už jsem defakto rezignoval na anonymní urážení, prostože dont feed the trolls, oo dont feed em please.

Zklamala v tom smyslu že bez MP a ty MP hrát budeš takžýe se bát nemusíš, to není až tak parádní. Navíc já čekám na to DLC a nemůžu se dočkat. Zklamee tě spíše nevyužitelností, GTA SA mšělo mnohem více misí zaměřených různorodě tady aby se přiblížily realitě atp je to komornější...
              Jo, první gra co jsem dal na 80% potom mne to omrzelo. Hry na 100% nedávám nejsem takovej blázen ale GTAV. je sranda jen tak chodit, jít sdo baru opít se atp...

Fůra věcí se tam dá dělat, občas tě to naštve, hlavně se připrav na přestřelky ty jsou provedené parádně takový inovovaný MAX3.
          • Evil
            si dostal ban za sr*čky mimo a tapetování, ne za veškoslava *1*
    • Veskoslav
      To jsi prostě mamlas, když vyhlašuješ nejlepší hru jenom na základě pocitů a dojmů z předchůdců.
      • CrocoRay
        Když mi to napíše někdo jako ty, tak si z toho asi nic dělat nemusím, protože tebe jsem vždy považoval za hlupáka s hloupými názory :-) Ale u této série jsem se nikdy nespletl a rozhodně mám dobrou představu, co mi hra nabídne, ale nebudu se s tebou hádat. Vím, že tobě nikdo nic nevysvětlí.
        • Veskoslav
          Takže vyhlašuješ nejlepší hru, kterou jsi nehrál, ale já jsem hlupák? Takové zacházení si Vader rozhodně nezaslouží, ať už zabil Jedi kolik chtěl.... *13*
          • CrocoRay
            Já nevyhlašuji nejlepší hru. Vidíš, špatně mě chápeš. Já napsal svůj názor, která hra je podle mě nejlepší, ale ani nikde nehlasuji, takže můžeš být klidný. Opravdu vím, co mi nový díl nabídne a taky se na tuto hru jako na jedinou těším. Za hlupáka tě považuji kvůli jiným věcem. Sleduji tak trochu diskuze a dělám si obrázek o určitých lidech a ty jsi typ člověka, co si stojí za každý svým názorem, i když to může být totální hloupost a máš tendenci urážet ostatní diskutující. Neoznačuji tě za hlupáka kvůli tvé reakce na mě, ale celkově z tvých výlevů tady. Nikdy jsem neměl potřebu ti to psát, jen když jsi na mě teď takhle reagoval, tak jsi mi k tomu dal příležitost.
            • Jack1947
              Prosím vykašli se na něj s ním to je zbytečné, nemůžeš vyhrát. Ani mu nikdo nedomluví... *7* on už je holt takový no.

Nepsal bych ti to ale on je oblíbený diskutér... (jednoho z redaktorů).
  • TheGGG
    LoL Alien a akční hra? Tím byste asi dost fanoušků žánru zklamaly.
    • Na PC je to akcni hra, mozna jsi to hral na konzoli tak ti to pripadalo jako tahovka.
      • TheGGG
        No jo,pro vás je akční i simulátor rostoucí trávy.
  • lol to co sem myslel jako vtip se stalo realitou, 100% stealth hra se stává akční hrou roku...
    mordor... radši no koment. Ted este at Gay Age nej RPG a je to. Trapnej rok, este ze je pryc :)
    • 100% stealth? Opravdu, hrals to vubec, nebudu tady spoilovat ale treba pasaz po zniceni hnizda je vylozene stealthova :-D
      • já to nedohrál, hra je to kvalitni, asi po 6ti hodinách sem ve fázi, kdy nejsem schopnej to v noci hrát a přez den je to škoda zapínat. Ale je to jasnej stealth, tj jako kdyby akční hru roku vyhrát Thief :/ Tam máš taky šípy, palcát atd... je to divný, alien je pro me stealth hra, pardon...
        • 6 hodin je sakra malo, hra se kolen 8-9 hodiny prehoupne do celkem slusne akce a stealth se tam az na jednu pasaz uz do konce nevyskytuje.
          Hodnotit po 6 hodinach neni fer.
  • XXHUGOXX
    Alien Isolation je akcia ? Vážne ? No neviem. A najlepšou akčnou hrou roku je jednoznačne BioShock Burial at Sea. Ale aj Wolfenstein bol dobrý.
    • Ristoro
      To je DLC. Je tu na to zvlášť kategorie.
    • Chim
      Ne, je to isometrické tahové MMORPG. *7*
      • XXHUGOXX
        Je to SURVIVAL HOROR, ktorý je len príležitostne okorenený akciou !
  • a to mali urobit 20 zanrovych kategorii aby kazda hra sa dala presne zaradit?ň
    jasne alien je skor stealth a survival horror...ale z tych kategorii ju homhli zaradit jedine medzi akcne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit