Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před vyhálšením této kategorie se mělo definovat, co je to akční hra... nebo spíš co není. Do této kategorie mi nezapadají snad jen některé walking simuláory. Nebo takto byla myšlena nejlepší hra ve slevě? :D
  • Nechapu jak to mohla vyhrat hra, ktera zacina az po hodinach nudy. T
  • kennyB
    Byl tady někdy článek, ve kterém jsou všichni reagující spokojeni, nebo se shodnou na stejném závěru??? *1*
    Vzhledem k tomu, že minulej rok nebyl zase tak štědrej na skvělé hry, jsem zvědavej na ty řeči koncem tohoto roku, až se bude hlasovat o Bloodborne, The Division (vyjde-li) a dalších, pro někoho možná pobuřujících her *1*
    • Na games.cz a všichni spokojení? *1*
  • XXDarthVaderXX
    Alien akce je, ale chce to primhourit ocko. A hlavni hrdinka je zena, tak ze pro Lukase Grygara jasna volba.
  • Mozno by redakcia mohla zvazit rozsirenie kategorii do buducna, predsa len uz zial nezijeme v 90. rokoch ze? ...
    Shitstorm tu bude stale, pretoze sa proste neda vyhoviet vsetkym fanboyom, ale aspon by sme sa vyhli takymto .. povedzme.. prehmatom. Alien je proste survival horor a nech je akokolvek dobry, tazko ho nazvat cistokrvnou akciou - co je prave to o com by tato kategoria mala byt (a to iste bude aj v inych kategoriach... ako vzdy)
    • x_ander
      Jak říkáš, shitstorm tady bude pořád. Je pak otázkou, do jakých kategorií to rozdělit. Survival horor? Nebo stealth? Kolik takových her za rok vyjde (tím spíš kvalitních), aby stálo za to takovou kategorii samostatně vyhlásit?

Určitě souhlasím, že Alien není "čistokrevnou akcí", ale o tu čistokrevnost snad ani nejde. Z těch "základních" žánrů má přece jen Alien k akční hře nejblíž, a to i přesto, že tam nestřílíš po hromadě nepřátel, ani se tam s nikým nemlátíš. Ale to, že ti jde po krku krvežíznivé monstrum a ty před ním prcháš, je podle dost akce na to, že to stačí pro nominaci do kategorie "akční".
      • mno prave survivalu vychadza posledne roky dost a dost.. tie kvanta zombie hier napriklad (ale tiez nie su jedine)
        aby ste ma nehadali zle, vlastne redakcii nevycitam ze vybrali Aliena.. ak to bola kvalitna hra tak si to nepochybne zasluzi...
        ale v casoch multizanrovych hier a rozsirenia tradicnych zanrov o mnozstvo podkategorii by naozaj mozno nebolo od veci rozsirit tie kategorie, aj keby len pre zaujimavost - ostatne podobny napad sa zrodil aj v najlepsich zavodnych hrach : simulatory a arkady (a urcite to ma svoju logiku)
  • vtipne ze ve Score Alien dostalo zlatou malinu :) no musim nekdy zkusit
  • PreidaQ
    U mě by sice Alien kandidoval spíše mezi zklamání roku, ale proti gustu..
  • walltar
    Alien Isolation + Rift... pro mě jeden z nejlepších zážitků tohoto roku. Pokud jste se u hraní na normálním monitoru báli, tak s cihlou na hlavě je to strachy posírací zážitek... Hlavně ty alienovy zabíjecí scény jsou super. *1*

I když bych Isolation asi nedával k akčním hrám (je ale pravda, že stealth hry budou subžánrem akčních her), tak si myslím, že to vyhrála zaslouženě.
  • Jack1947
    Explain this? plno jiných her mohlo vyhrát proč Alien:Isolation , jsem zvyklý na hodně věcí ale ne na tohle... Jak je kurna toto možné. Nej horor je bezsporu Evil within. Nej survival by Alien být mohl.

Já už si ale zvykl že se tady moc nedozvím, prostě podle vás to je nej akční hra tak to je. Princip "hry roku" je ještě mizivější než jsem si prve myslel. Opravte mně zdali se mýlím. *9*
  • Nezapomeli na Dark Soul 2, nebo to zase zaradili mezi RPG? Clovek by rekl, ze kdyz uz se jim spravne podarilo zaradit Shadow of Mordor, tak DS2 by mohli klasifikovat taky spravne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit