Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Překvapení a zklamání roku
5.2.2015 | Redakce Games.cz
86 příspěvků
-
Nechápu, pro mě naopak největší zklamání Middle-earth: Shadow of Mordor, i když jsem to tedy čekal. Otázka jak moc to v redakci hráli, ale po několika hodinách hra už je spíš otravná, než zábavná, o totálním stereotypu ani nemluvě. Hrůza.
-
Jacku, ty jsi k 0 k 0 t (omlouvám se redakci)
-
Rip blazkowicz -
P.S.
ale jo jedno pozitivní prekvapení by bylo - kampan CoD adwanced warfare. To jsem videl na YT a bylo to supr -
wasteland 2 neni zadna pecka(bohuzel)ale je to slusny rpg rozhodne ne tak spatny
jak pisou v recenzi na games -
Za sebe se jen podivuji, že se v druhé nominaci neobjevilo Elder Scrolls Online
-
to sem psal o tech animacich ty joudu *4* ,to ze te vetrelec killne kdyz ses pod stolem
nebo si te vytahne ze skrinky to vim,x-krat se mi to stalo,ale ty nikdy nevidis zadny jeho
jiny pohyby jindy nez v kill animaci,furt tam jen chodi jak kokos -
za mne prekvapení žádne, protože mne v herním prumyslu težko muže neco prekvapit. Zklamání Wasteland 2, i když jsem to nehrál, ale podle recenze.
-
Ale tohle se prosazuje už z dob, kdy vyšlo Win 7. A to je více jak 5 let. Už v té době Ubisoft, Valve či Blizzard spolu s vydáním psali, že by bylo vhodné postupně přejít na 64 z těch důvodů, že nebudou časem podporovat 32 systémy.
-
To víš že nepoužívám 32 bit jen mi příjde že na to hodne tlačí, víš co buď 64bit nebo nehraj toť jejich přístup. *15*
-
a na doplneni...zklamani roku Wasteland 2,kde me prekvapilo,jak mi genericky loot mohl totalne zabit celou hru :-/
-
tak prekvapeni roku to bylo....ale bohuzel extremne plitky a nakonec jsem to ani nedohral a radeji prodal dal....
repetetivni ukoly,bez pribehu...nemesis system nakonec dost nijaky...
osobne South Park,ten byl skvely narozdil od plitkeho Mordoru... -
Rec bola o konzole..havne next gen konzolach, a ty tahas handheld. Faktom je ze PS4 / Xone mali 2014 velmi ubohy RPG rok.
-
Dobře napsaný článek a pravdivej.Jen u Watch dogs je to o přístupu ke hře.Pokud je někdo starší pán jako já, tak si to zahraje stylem- mise a spát.Je to hra před spaním.Bez přemejšlení z bodu A do bodu B. Hotovo a dobrou.
Ale jinak vše tu napsané, naprosto přesně sedí. -
To jako vážně ještě někdo používá 32 bit pro jiné než kancelářské práce?
-
Pro masy treba dragon age, south park, dark souls 2 a pro fanousky napr. transistor nebo child of light. Dale treba jen na Vitu vyslo Ys, Demon Gaze, Freedom Wars, Natural Doctrine, FFX, SAO, ToH, Disgaea 4, ...
-
Jestli používáš ještě 32bit, tak je mi tě upřímě líto *1*
-
LOL V hernim prumyslu jsou standardem konzole. Deviaci jsou vykonne herni pc desktopy v domacnostech, kde dnes prevazuji notebooky a tablety. PC devianta poznas jednoduse tak, ze obleza obchody s pc hardware, sklada si sam pc ve snaze dosahnout na pomer vykon/cena kterou maji konzole a pak se tim chodi chlubit do diskuzi a hanet vsechno ostatni :-).
-
U mě lití bitva mezi Wolfem a Shadow. Dal bych je na stejno. A zklamání? Jedinou hru se seznamu jsem hrál/hraji WD a přijde mi to jako průměrná hra, co zabaví, ale odložím. Zklamáním možná tak z pohledu hype a slibů, ale herně mě to osobně nezklamalo. Zklamání roku je podle mě AC: Unity. Od toho jsem si sliboval mnoho a nakonec jsem tak rád, že jsem rušil předobjednávku. Pak mě napadlo ještě TES online, ale tam nikdo nečekal něco více než osekaný Skyrim. Tam byl přehnaný akorát Hype, ale už podle vývojářských deníků to aspirovalo na zklamání.
-
No ten konec, ani mi nemluv, úplně to zabilo celý příběh