Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlepší hra:Life is Strange (Dokonalý ve všech směrech)
    Zklamání roku:Zaklínač 3 (Nejhorší hra co jsem kdy hrál)
    Nejlepší DLC:Dragon Age Inquisition: Trespasser (Prostě úžasní,kdo nehrál tak nepochopí)
    Nejlepší soundtrack:Life is Strange ( https://www.youtube.com/watch?v=vrXpFh2IHZY )
    • Martin:ty musíš být pěknej blbec..prej nejhorší hra Witcher 3.Je vidět,že si zvyklej hrát jenom blbosti i když Life is Strange bylo taky super.
      • Taky že je to nejhorší hra.
        • To je vidět,že si fakt nehrál ještě špatnou hru
    • Tolik lidí se mnou souhlasí. *8* To mě překvapilo.Jde vidět že se jen bojí napsat pravdu o zaklínači,protože by nejspíš by byli ukamenováni.
    • Vojta_Ilavsky
      Co ty jsi za trolla?
      • Proč jsem trol?Jen jsem napsal pro co jsem hlasoval.
        • Vojta_Ilavsky
          Napíšeš k těm hrám proč jsi hlasoval zrovna pro ně, ale vlastně nenapíšeš, protože tvoje "proč" jsou nicneříkající. Navíc to napíšeš tak, že aby to mělo mít nějakou hodnotu, musí to být dopodrobna rozepsaný. A už jen kvůli Wiedzminovi, že jsi nehral horší hru, jakoukoli, ti prostě nežeru. Leda že bys v sobě neměl ani špetku soudnosti anebo jsi toho odehrál fakt hodně, hodně málo a samé skvostné skvosty.
          Jen tak mimochodem, aby nekomentovali absolutní hejtři čehokoli od CD Projektu, tak za hru roku bych Zaklínače 3 ani nenominoval, ve své kategorii ano, ale v tomhle roce vyšla celá spousta super her, s nižší výrobní cenou, bez otravnýho hajpu a velkohubých keců.
  • Největší tragédie roku:
    1) Life is Strange - vtělená trapárna pro emaře zamrzlé v pubertě a různé pochybné hejtfrý existence potají honící nad SFM filmečky existencí zdrcených čtrnáctek
    2) Bloodborne - hra se tváří hrozně krutopřísně, ale nenabízí nic jiného, než iterativní a vyčpělý soubojový systém a tryhard vizuál zmršený CAčkem
    3) Fallout 4 - vykastrovaný Skyrim s puškama, ale fanboys to pořád žerou, tak proč by ne, že jo

Jinak mizernej rok kolem dokola
    • tak trochu z tebe cítím sílu Zaklínače, ale třeba se pletu...
      • Ja z tebe citim boha slunce, ooo Veliký *8*
      • Zaklínač mě nezajímá, ale jestli je lepší než tyhle plivance a tenhle rok bude pokračovat v podobném duchu, tak mi možná nic jiného nezbude.
        • nečekaně *4* Nemusíš se stydět, klidně řeklni, že jsi uražený fanda :)
    • Největší tragéd roku:
      anon

Jinak skvělej rok kolem dokola
  • Mart9
    Co je lepšího na Bloodborne oproti Dark Souls? Ptám se vážně, strašně to tady vychvalujete.
    • TheGGG
      pro tebe to nebude, nejsou tam ani kostičky, ani rozpolcené ženy přemýšlející o své sexuální orientaci...
      • zas tak moc mu nefandi, pro něho je hra roku NHL... Takže...
        • Mart9
          Přes Vánoce jsem koupil Life is Strange a na hru roku změnil názor. NHLko je druhé.
          • o čem to je? Pokud je to alespoň z poloviny tak dobré jak The Longest Journey, tak do toho půjdu
            • nightborne
              "Alespoň z poloviny tak dobré jak The Longest Journey" je docela hodně odvážnej cíl =). Ačkoliv jo, beru, osobní bias člověka, kterej TLJ považuje za nejspíš nejlepší hru všech dob =).
            • TheGGG
              tebe to určitě chytne, "drama" o rozpolcených lesbičkách a feministický škvár v jednom...
            • Mart9
              Nemám to s čim porovnat, takže to ti neřeknu. Je to o středoškolačce se zvláštní schopností, žiješ příběh a děláš v něm důležitá i méně důležitá rozhodnutí. První série mě hrozně pohltila hned na začátku atmosférou při průchodu školní chodbou, později jsem měl i husí kůži. Zatím jsem v polovině, šetřím si to, protože mě už teď štve, že to po páté epizodě skončí. Zároveň se tady bojím spoilerů, takže se do téhle diskuse už nevrátím. :) Ale za sebe jednoznačně doporučuju, obzvlášť za těch 13€, co to stojí komplet na Steamu.
            • PreidaQ
              O dospívající dívce, která je outsider a má nadpřirozené schopnosti. Rovnou ti říkám, že zrovna tobě to bude připadat jako naprostá pitomost.
    • a do jaké míry jsi hrál Dark Souls? Hrál jsi ho vůbec? Nic proti, ale ty nejsi zrovna typ na tyhle hry.
      • Mart9
        Vůbec, přesně jak říkáš. Nehodlam stovky hodin dělat kotouly před zrůdama. Tak se ptám, jestli vychvalované Bloodborne není lepšía přístupnější.
        • je přístupnější a není přístupnější. Základ hry je, ale dungeony jsou pak postupem hodně těžké, DLC je pak docela smrtící a řekl bych dokonce těžší než Dark Souls. Kotouly dělat nemusíš u bossů, je tam odskok, ale musíš být hodně rychlý a agresivní. Je to hodně frenetické.
        • Asharak
          Asi je tam míň kotoulů *2*
  • Hra roku: MGSV
    Akce roku: Batman: Arkham Knight
    RPG a DLC roku: Zaklínač 3
    Indie a soundtrack roku: Hotline Miami 2
    Překvapení roku: Xenoblade Chronicles 3D
    Zklamaní: Pillars of Eternity
    Adventura: Life is Strange
    Česká a slovenská: Mimpi Dreams
    Mobilní: Lara Croft GO
    Hodnocení za mě. Já jsem za tento rok velmi spokojen a co jsem koukal, tak příští rok by mohl minimálně stejně tak dobrý + konečně nastoupí VR, takže jsem především zvědav, jak tato technologie bude mít úspěch.
    • Víceméně souhlasím, až na nejlepší soundtrack. Asi jsi neslyšel sountrack k Ori and the Blind Forest
      • Opravdu neslyšel a co jsem zatím mohl poslechnout, tak to je taky pecka, takže díky za doporučení.
    • A Bloodborne nic? Mám pocit že už málokterý hráč umí ocenit opravdu kvalitní hru... :/
      • Nehrál jsem, ale neboj, koupě PS4 a Bloodborne je cca. do roka v plánu (uvidím, jak dlouho mi ještě komp bude stačit na nový hry).
      • pak tedy nerozumím, proč zmiňuješ Bloodborne
        • TheGGG
          hahaha, to je tak strašně vtipný... teď šup šup, stejně nemáš PS4, tak padej zpátky k omalovánkám...
          • PS4 si můžu koupit kdykoliv budu chtít, ale upřimně, zatim se soudruhům ze Sony nepovedlo mě přesvědčit, proč bych měl
  • Ja som ani nehlasoval. Sila games.cz mainstreamu sa nedá poraziť *13*
    • Mart9
      a proto sportovní kategorii vyhraje rocket league *13* *13* *13*
    • Další hipster?
      • bejt v obraze znamená hipster???
  • TheGGG
    DAMN, nějak sem si smazal komentář, tak znova:
    Nejlepší hry Bloodborne, Witcher 3, MGS a novej Batman..., nejlepší remaster gears of war UE a nejlepší mod arma 3 eridanus insurrection (ať to vyšlo v tomto roce nebo v tom předchozím)
    pokud jde o útratu:
    no ono to možná bude víc jak 12 000,-, spíš tak 20 000,-
    to bylo jen na PS4 tak 8 her a každá stála kolem 1600,- +-
    pak asi tak 4 hry na xone a kupa her na steamu... radši nepočítat...
    Jak jsem už psal, jeden z nejlepších roků na hry...
  • na jednu stranu jsem potěšen, protože jsem se zas dozvěděl o pár hrách které vypadají zajímavě a já o nich nevěděl a na druhou stranu jsem pohoršen, protože jsem ztratil pár minut života jen abych se na konci dozvěděl, že je třeba zadat jméno a email. vím, je móda dávat tyhle záludné otázky až na konec, aby se lidi donutili to vyplnit ale já volám po progresivitě. jděte proti vodě! tyhle údaje patří hned na začátek aby bylo hned jasno..
    • k tomu slouží http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
    • Nepíšou tam, že to musí bejt pravý jmēno a email, takže pohoda *1*
  • Co je na Zaklínači 3 špatně ? Mě akorát štve že po dohrání hry už nepotkám hlavní postavy a v podstatě že hra tak nějak ignoruje dvojku... (Kterou už asi nikdy podruhé nedohraji, protože jsem se zasekl u Kairana a nějak nemám chuť se s tímhle otravným boss fightem zaobírat znova a znova...). Hra má krásný vizuál, uvěřitelné ztvárnění středověkého světa, uvěřitelné postavy a dialogy...a nejhezčí ženské široko daleko :) Podle mne Zaklínač 3 spolu s jedničkou a Dragon Age:Origins jsou nejlepší RPG poslední dekády.... Na té hře je vidět že je dělaná s láskou a kdyby takto nějak vypadaly všechny hry tak si nestěžuju.... Navíc právě ty výkyvy v hratelnosti že najednou nemůžete zabít bosse tu chybí.
    • Výroky jako RPG dekády, hra dekády mi připadají naprosto trapné, slyším to často od fanboyů Witchera a začíná to být unavující. Spousty odborníku a profesionálu i těch respektovaných viz Jim Sterling si myslí, že to není ani hra roku viz jeho anketa, kde vyhrálo Undertale a pod ním Bloodborne. Trošku pokory by to chtělo. Klidně řekni, že je to pro tebe hra roku, ale tohle vykřikovaní o dekádě mi připadá nanejvýš trapné. Dyť vyšlo tolik skvělých her, které z vás většina ani nehrála, většina z vás nemá všechny konzole viz WiiU či první Wii. Nevím, já osobně bych si nedokázal vybrat hru dekády a ani RPG dekády. Neber to nějak zle, ale připadá mi ten fanatismus do Zaklínače fakt přehnaný. Taky to považuji za dobrou hru, ale v žádném případě to není hra, která by zasluhovala takový fanatismus.
      • TheGGG
        Undertale? Jak může vyhrát hru roku nějaká retro 8 bitová ptáčkovina... to zas byl nějaký slet hipsterů nebo co?
        • Asharak
          Kdyby to bylo Hotline Miami tak proč ne *5* Ale na Undertail nemá gameplayem nic, ani nejlepší prvky všech RPG 2015 dohromady :3
          • TheGGG
            jistě... tak pokud jsi 40 letý fotřík co jen z nudy hledá alternativu a chce se cítit jako hráč "inteligentních her"... lol, W3, bloodborne a MGS jsou kvalitativně mnohem výš, než všechny tyto hipsterské kostičky...
      • Zrzzek
        Stejně jako je přehnaný to, že CD Projekt lže a třetí Zaklínač je vlastně sra*da...
        • Lhali, o tom není pochyb, dá se to dohledat, o tom není sporu, srajda to pro mě není, pro někoho může být, tohle je subjektivní.
    • najlepsie RPG dekady ? to snad nemyslis vazne...dragon age je na kost ohlodany baldurs gate s hroznym bojovym systemom a zaklinac 3 je skor akcna hra s rpg prvkami ako poriadne RPG
    • Že se to všem nelíbí, tak hned musíš přispěchat se hrou dékády? Je fajn, že sis vybral Dragon Age: O. Jen nevím, která z těch her má hloupější příběh *15*
  • Nejlepsi hrou roku je samozrejme Diablo *16*
    Nakej zaklinac máslíčko šedivák je k smichu!
  • Největší zklamaní je CD Project. Za neustále lhaní, laciný marketing, trapné PR, patche, které hru více rozbíjeli, za vytrhnutý obsah ze hry, který servírovali několik měsíců a ještě se kasali, že by ostatní firmy měli dělat DLC zadarmo...

Jedním slovem: TRAPAS!
    • Kr.Pa
      Laciný matketing *1* Ještě že neměl tak drahý marketing jako hra roku Watch Dogs *1*
    • TheGGG
      o žádném vytrhnutém obsahu nemůže být řeč... DLCčka jsou příběhově úplně o něčem jiném a když je člověk nehraje, tak žádnou mezeru v základní hře nepocítí...
    • Ále retardek ze Zingu otravuje i tady *7* *11*
    • Corvus
      Když mi KAŽDÁ firma bude takhle HNUSNĚ A TRAPNĚ lhát, a dodávat mi tak kvalitní, nádherné pařby a tunu nádherných věcí ve sběratelkách, dlc a datadisků a špičkových soundtracků, tak budu v sedmém nebi! Jen houšť! Jenže je lhaní a lhaní, že? *12*
      • lhaní je lhaní a za ty věci sis zaplatit, takže lhát by se nemělo, je to klamavá reklama.
        • Corvus
          Jak píšu, když mi bude někdo TAKHLE lhát, tak jen do mě a houšť. Protože takhle si nechám lhát MOC rád :) Pro mě je sice nejlepší RPG Pillars (=splněný sen), ale Zaklínač je ihned v závěsu a rozhodně to, co předvádí CD Projekt a co z nich leze ven za hry a materiály = naprostá kvalita. Ale to je každého věc a názor. Já proti nim nemám ani co by se za nehet vlezlo. Takže je něco jiného když někdo lže a potom vydá průměrnou hru a když někdo "lže" a sbírá desítky...
          • ty to máš hochu popletené. CDP sliboval zázračnou optimalizaci na konzole týden před uvedením a ta se dostavila až půl roku po vydaní. Tohle je dle mého na žalobu za obelhávaní zákazníku.
            • Vždyť ten Zaklínač běžel úžasně na PC už od začátku.Já s nim nikdy neměl problém.Je pravda,že teď to běží ještě lépe.Ale vem si jak je to velký svět a na to jak je to teď zoptimalizované tak klobouk dolů.Když vezmu takový Fallout 4 tam je to podstatně větší tragédie.Za mě Cd Project Red odvedl nejlepší práci a ostatní by z nich měli vzít příklad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit