Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
425 příspěvků
-
Souhlas s RockStar. Volba "nehlasovat" by byla skvělá, takhle to nevyjde moc objektivně, některé kategorie prostě člověka tolik nechytají.
-
-
No je tohle možné? Vždyť i přímo v článku se píše, že jediná povinná volba je hra roku. Kolik pitomých lidí jen tak něco vybralo, protože si myslelo, že musí?
-
ale vždyť tě nikdo nenutí hlasovat ve všech kategoriích, vyplň jenom ty co chceš, to už jste z toho facebooku tak zblblí že na všechno potřebujete tlačítko?
-
-
Tak Wíča trojka hra roku to je jasný to má v kapse teď se můžem pobavit o hře dekády
Zklamání roku Bloodborne zastaralý ve všech směrech parodie na příběh parodie na hru -
Za mě jedině Broforce!!! *5*
-
Na Dragon Age Inquisition: Trespasser se samozřejmě zapomnělo. Proč? EA?
-
Proč je zmíněná Lara, když j´vyšla jen na konzole?????????
Hra roku W3 nebo Life is strange.
V soundtracku by mělo být určitě na výběr Life is strange. (samozřejmě jsem ho tam dopsal).
Jak vydím řádí tu pixel hype, fůůůůůůůůůůůůůj. -
-
A proč by tam neměla být hra na konzole?
To není best of pc 2015. *1* -
-
Protože to taky není best of console. Takže asi proto, nechápu jak sji mohl získa tolik like.?
-
-
Na konzoli na ps nevyšla :D
-
-
Kde je Dying Light?
Hlavně že tam je přehypovanej Witcher. *11* -
-
Jakej přehypovanej Witcher..vždyŤ to žádbej Hyope nemělo tolik...ta hra je nádhera prostě.grafika,hratelnost atd.užasné.Lepší hra tu prostě letos nebyla a to jsem toho hrál sakra hodně letos.Jenom vy to nevidíte a pořád si říkáte svoje.Jasně,každému se líbí něco jiného,ale až tak říkat,že je to blbost a tak mi příjde divný.Witcher 3 vyhrál i ve světě a to už o něčem svědčí,že to asi není jen tak.Nevim jak někdo může napsat ,že to mělo hluché místa atd,když tam bylo na každém kroku co dělat.Spousta hlavních misí +hodně vedlejších questů.Buď jste to nehráli a děláte chytrý nebo nevim.Nebo jste ten svět snad vůbec neprozkoumávali
-
Zadnyho "prehypu" a ani hypu jsem si nevsiml.
-
-
tak to jsi žil asi poslední roky na Marsu nebo jsi ignoroval herní weby. Jeden obrázek za týden a další a další reklama se valila na nás.
-
-
-
Fallout shelter
-
Asi 4x tam budu mít Life is Strange. A rád bych hlasujícím uživatelům připomněl, že nejlepší Early Access bylo Dirt Rally, které v kategorii 14 není na výběr.
-
-
Ty furt s tím Dirtem *7*
-
-
prej Kakan *1*
-
V tomto má Mart9 pravdu, Dirt je ukázkový případ toho, jak early access dělat správně.
-
Ten Early Access byl skvělý, měsíční updaty, naprosto bezproblémová funkčnost hry a úpravy podle ohlasů hráčů. Dlouho to nic nepřekoná.
-
-
-
Pre mňa je hra roku Life is Strange, tá hra je jedno velké umelecké dielo, celá hra je výborne prepracovaná, má silný emotívny príbeh, peknú grafiku, perfektnú hratelnosť, výbornu hudbu, tam nie je o čom, ďalej je to viac film ako hra a presne toto mám rád, tú filmovosť v hrách :)
-
-
jak zmínil kolega, hratelnost a grafiku bych zas tak nevyzdvihoval. nicméně hra je to stále skvělá a pro mě to byl jeden z nejsilnějších herních (filmových?) zážitků. emoce na dranc ale náramně jsem si to užil *15*
-
-
Tak hratelnost ne, ale grafiku bych rozhodně vyzdvihnul jako jednu z prvních.. Je to příjemná grafika která s odlišuje od ostatních her a na svůj způsob celkem propracovaná a k adventuře a dané hře se perfektně hodí...
-
-
Příběh má jistě nadstandardní a hudbu velmi dobrou, ale zmiňovat Life is Strange v souvislosti s pěknou grafikou a "perfektní hratelností", to určitě ne. Filmový zážitek je to dobrý.
-
-
Taky se vám po přepnutí do bílého skinu tento článek načítá donekonečna?