Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
425 příspěvků
-
Tak jsem si udělal brej trolling
*3* beztak to vyhraje bud ACS nebo F4... takže to je bezpředmětné.
Uvidíme jestli se i ostatní trefí do vkusu. *5* ( jinak jsem něco vybral a myslel vážně.a zamrzela abesnce Justc cause3...) -
-
Já bych upřímně JC3 jako nejlepší hru nezvolil ani náhodou, ale u nejlepší akční jsem neváhal ani sekundu.
-
-
Jasný Wolf: OB? nebo co Fallout4 ? to moc akční není...
-
-
Ale Just Cause 3 byla jako volba v nejlepších akčních ...;)
-
-
Tak se konečně ukáže, že místní redakce je podplacená vydavately a distributory, kteří jim dávají zadáče plachetnice v Karibiku a pod., protože výsledky čtenářskýho a redakčního hlasování se budou opět dramaticky lišit...
oh wait... *1* -
-
Jestli si dá Witcher zlatej hattrick, tak to tu asi pár lidí nerozdejchá *1*
-
-
Vcelku by me zajimalo kolik lidi, kery tvrdej, ze SW:B je zklamani to opravdu hralo a nepapouskujou jenom vyroky youtuberu a z jinejch recenzi.
-
-
Tuhle vyblitinu která má se Star Wars společný jen název opravdu nikdo hrát nechce.
-
-
Vytýkat novému Battlefrontu, že nemá nic společného se Star Wars, je naprosto stupidní. Dalo by se mu vytknout cokoliv, jen tohle ne.
-
12 miliónů prodaných kopií.
-
-
Jo jasně...
-
-
-
Dost vzhledem k tomu že beta byla veřejná a zdarma.
-
-
Get rekt !
-
-
-
BloodBorne je Big game a letos ho nic ne překonává, Zaklinac je vedle toho pouhe hupskani po barevnouckem svete a to pro deti od 3 let a o F4 ani mluvit nebudu, to je ciste chlustanec do tvare vsech fandu.
-
-
Bloodborne je z mého pohledu také nejlepší, ale je opravdu nutné plivat po ostatních titulech?!
-
-
Ano! A jeste bych naflusal do redakce!!!
-
-
-
Stejne to vyhraje Vedmak 3, tak proc tolik hlasovani...
PS: to ze vyslo plno japonských rpg nikoho v redakci nezajima, jako obvykle.. -
-
Si běž honit nad polonahýma holčičkama, ale nepruď s tím nikoho v diskuzi.
-
-
Tipuji. Zaklínač, Fallout 4, GTA V, Assassin' s Creed.
Moje GOTY: FINAL FANTASY XIV: Heavensward, Bloodborne, Metal Gear Solid V, Xenoblade Chronicles X. -
https://www.youtube.com/watch?v=ESBXOOMi7SE
-
-
Proč to sem dáváš? Je to děsný... *10*
-
-
Tak hlavne ze jsi nam prisel rict ze se ti to nelibi, to je ohromne obohacujici a myslim ze to plno lidem zmenilo život *7*
-
-
A proč ty máš potřebu na to reagovat svám hloupým žvaněním?
-
-
Nedalo mi to. Nereagovat na příspěvky svetoveho formatu, s tak obrovskou informacni hodnotou je ignorantsvi. *3*
-
-
-
-
-
Vynechali jste Kerbal Space Program a 80 Days. Mám dojem, že to jsou obě hry, které z 2015 stojí za nejednu zmínku *7*
-
-
tak 80 days vysiel uz minuly rok pre android kde nejake ocenenia myslim pozbieral...ale nenominovat Kerbal Space je hriech
-
-
Witcher 3 je nejlepší, fantasticky zpracovaný technicky i hratelnostně. Jako alternativu bych ještě uznal Bloodborne.
-
Takze novy rok...a vsichni kr€t€ni se slezaji v diskusi na games. Takze vlastne nic noveho. Bliti zdar!
-
-
To jsme rádi, že jsi taky dorazil *1*
-
-