Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
425 příspěvků
-
Neměl by se CD Projekt už přejmenovat aspoň na DVD Projekt
-
-
A ty na křoví?
-
-
Z toho, co jsem hrál, měl nejlepší soundtrack právě Zaklínač 3. A nehrál jsem toho málo. Přijde mi, že je škoda, že není ve výběru, čímž se mu nedostane tolik hlasů, jako kdyby byl jedna z pevně daných možností.
-
Zaráží absence Undertale, Kerbal <>FUCKING Space Program a jedný takový malý hry GTA5 pro PC (ale chápu, že je to tak trochu re-release, ergo unfér)
dále se divím, že chybí Mad Max, Football Manager 2016, Mini Metro(!), Warhammer: End Times - Vermintide(!), The Beginner's Guide(!), World of Warships, Teslagrad, Stasis, Satellite Reign, Hacknet, Dirty Bomb, Audiosurf 2, Dying Light(!) nebo Grey Goo.
Pozn.: Většinu těch her mám u péra za kloboukem, ale imho tam mají být -
-
Na KSP jsem uplne zapomel... acj jo :(
-
-
nevím jestli zklamaní, nové Xenoblade je sice dobré(možná to stačí i na hru roku), ale oproti prvnímu dílu je to prostě zklamání. On to vlastně byl rok zklamání, ale to je fuk, všichni jsou tady s rokem spokojeni, tak sem nebudu přenášet chmury...
-
-
Opravdu je X horší? Já právě teďka hraju na 3DS první díl a bavím se (překvapivě - japonský hry jsem obecně nikdy nehrál).
-
-
ano, příběh a postavy absolutně o ničem... Herně je to lepší, graficky super, běží to taky krásně ale na JRPG příběh a postavy dost o ničem...
-
-
Ne, není horsi. Jen je jinak koncipovana. První Xenoblade drzeli hrace v ramci pribehu, i když volnosti tam bylo dost, ale bylo nutne hrat pribeh aby se clovek dostal do dalších lokaci. Xeno X je od samého zacatku totalne volna, hrac muze kam chce a to pribeh odsouva automaticky na druhou kolej, dokonce ho nenecha postoupit v pribehu dokud nesplni jiste požadavky které se delaji ve volne hre.
První Xenoblade měli lepsi hudbu, ale co se tyce hratelnosti, moznosti a volnosti tak jasne exceluje Xeno X. Osobne mam rad oba dily, a oboum bych bez zavahani dal 10/10 :)
-
-
-
-
Hra roku: GTA 5 pro PC (musel jsem), ale jinak LiS, HotS :) ale i další hry jsou super
Překvapení: Určitě Rocket League, nebo LiS
Zklamání: Need for Speed jednoznačně, nehrál jsem, ale rozhodl jsem se na PC nekoupit
RPG: Nic z toho jsem nehrál, ale určitě ne zaklínač nebo fallout
Sport: Blood Bowl 2, RL, ostatní jsou vpodstatě každoroční sra*ky
ČR - Indie: Dex, Prison Architect
Rayman Adventures super hra, DLC nekupuji, EA jednoznačně the long dark -
kategorie nejlepší remaster = lol
Btw, hrál někdo ten Undertale? Vypadá to jako nějaká parodie. *15* -
-
Viděl jsem pár streamů a videí, ale z dojmů TotalBiscuita a oněch videí mi to přijde fakt jato úžasná hra, proč ne no ale nehrál jsem to.
-
-
Mno já o tom četl, že to je strašně cool, protože tam nemusíš nikoho zabíjet, což ve hrách nepovažuju za nic novýho, proto se ptám.
-
-
Být tebou tak žehnám bohu, že to ještě nemám naspoilovaný a jdu si to okamžitě koupit. Ta hra má hloubku jako málokterá. To že si tam můžeš vybrat jestli zabít či ne má opravdu váhu a celkově každé tvoje rozhodnutí ovlivní jakým směrem se hra ubírá, KAŽDÝ. A způsob s jakým ta hra pracuje se 4. stěnou je... . No ti chci naznačit je, že bys udělal opravdovou chybu se téhle hře vyhnout. Nehledě na to, co si o ní myslíš, pokud jsi Undertail nehrál (nebo si ho jako úplnej pitomec neviděl na Youtube T_T) tak nevíš, o čem ta hra ve skutečnosti je. Ani v nejmenším.
-
-
-
-
Hra roku? Asi Zaklínač, ale osobně jsem musel hlasovat pro Life is Strange - umělecké dílo s jedním z nejlepších příběhů, které mě zanechalo v slzách.
A jediná věc, o které jsem přesvědčený na 1000%, je soundtrack roku - Ori and the Blind forest. No, jen si to poslechněte:
https://www.youtube.com/watch?v=kN_LvY97Rco -
-
Smůla nakonec vyhrál Syndikát *3*
-
-
má vůbec cenu hlasovat? Masivní síle Zaklínač děcek nejde odolat...
-
-
Diky tobe se jako rocnik 87 zas cejtim mlade.
-
-
A co mám říkat já, ročník 79 :)
-
-
Jaký mladíci ja 74 :)
-
-
premerovani pindiku? ok..ja 70:)
-
-
To vis, cas leti. Taky se dočkáš ze si z tebe nejaky mlade bude delat prrdel, neboj :)
-
To jsem nevedel, ze mate v domove duchodcu internety :)
-
-
-
-
-
-
Letos vyšly samý hovadiny. A na X360 už nevychází nic, jen na ten úplně zbytečný rádoby next-gen... *13*
-
-
Copak, koupili rodiče Xbox na Vánoce a při koupi se dívali na vyšší číslo v názvu?
-
-
to bylo na toho blba Pan pes = herpes
-
Ty jsi tak hloupý že vidíš až za roh...
-
-
No alespoň nemám zbytečnou konzoli jako ty.
-
-
To je v pohode, protoze na X360 je stale 10x vice super her, nez na XO s PS4 dohromady.
-
-
-
hrál jsem jen 2 letošní hry - PoE a Zaklínač 3. Zabavil jsem se u obou. Jako lepší hra se mi jeví PoE díky opravdu zajímavého příběhu. Zaklínač by technicky dobrý, ale příběhově a herně fádní.