Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JustinBieber
    žabí zlomky !! stale nej hra v roce 2015
  • Asseto Corsa není a další. Asi je Nahradilo to Her Story *15*

To je nenápadně všude...a co tam napíší to více přitahuje než možnost "dopiš to sám". To je průzkum jako prase. Má tam být vše anebo nic a pak si to lidé dopíší.

To dělal někdo kdo sotva vylezl ze ZŠ? Takto se anketa nedělá. Když tam jsou napsané hry které mají lepší pozici předem to nabádá lidi. (jo, tak ten efekt funguje)
    • smejki
      Čoveče, Her Story prodalo víc kopií na PC než posledního AssCreed, Je to úspěšná a dobře hodnocená hra, jak hráči tak tiskem. Spíš mě zaráží Sunset a Else Heart.Break(), který lautr nikoho nezaujaly (dohromady 20k prodanejch kopií a hodnocení vesměs průměrné).
  • Life is strange > W3 > F4

pa o/
    • Asharak
      Life is strange je top 2015 v hentai remacích :>
    • nieco pre hernych hipikov...
  • Největší zklamání roku Star Wars force awakens!!
    • HOMAM 7 je jako plivnutní do xichtu ... autoři by zasloužili sfackovat
    • za mě mazání slušných pravidla neporušujících příspěvků a cenzura zde na Games
  • vonTossis
    Hra, překvapení, soundtrack - Ori; Adventura - Life is Strange; RPG - Zaklínač, Zklamání - Batman PC verze -- takhle nějak za mě :)
    • Za mě na 100% Witcher 3.Nej hra v tomto roce a jedna z nejlepších vůbec.Jinak Batman PC verze zklamání ani náhodou.Už to solidně opravili po patcích a mě to tedy běží už hodně dobře.Takže za mě taky spokojenost.Jinak překvapení roku určitě Life is Strange.Ta hra je užasná.Jinak se mi líbil moc i např.Dying Light.
  • Tady mozna nevyhraje (na 90% urcite) Fallout 4, kamaradsky Blackhole a Withcer 3. V redakcnim hlasovani jsou tyto hry naprosto jiste, ze vyhraji.
  • Ještě bych dal do ankety nejtrapnější výrok a největší nasraní si do huby. V tomhle by jasně vyhrál CDP a jeho prohlášením, že všechny DLC by měly být zadarmo. Následně vydali DLC dokonce v krabici, kde byl jenom kod na DLC! *15*
    • na tebe ani nemá smysl reagovat, ale...jejich DLC zadarmo byly a jestli myslíš srdce z kamene tak to označovali jako datadisk v tom smyslu, že je to nadupané obsahem
      DLC - píčoviny jako zbroje atd DATADISK - tuna nových questů => nová story line, nová monstra, vylepšení starých systémů atd
  • Nej hra, indie hra a soundtrack - Undertale. První půlhodina má v sobě víc emocí, než celý Fallout 4, Batman a MGS5 dohromady, a soundtrack mám největší chuť si pustit na loop a zalézt pod teplou deku.

Akční hra a překvapení - Dying Light. Po nudném Dead Island jsem opravdu nečekal takovou návykovou zábavu a zatím nejlepší zpracování parkouru (ano, lepší než Mirror's Edge).

Zklamání - SW Battlefront za nevyváženou primitivní hru se sotva polovinou obsahu 10 let starých předchůdců, ale kdyby bylo víc míst, přidal bych hned vedle toho Batman Arkham Knight (ne jen kvůli portu, ale i příšerným designovým volbám, podle kterých to rovnou měli přejmenovat na Arkham Cart Racing) a kousek za to Fallout 4, který sice je příšerné sterilní RPG a ignoruje veškeré přínosy New Vegas, ale aspoň to funguje jako zábavný simulátor čištění mapy ala Skyrim.
  • Ocelot
    Do stejné kategorie dát Devil may cry, Assassina, Metal gear solid a The Old Blood....vy máte dost :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší