Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutný je, že to v téhle homobázi vyhraje Wiedźmin.
    RPG je můj top žánr, ale rpg alá Far Cry mě nesedí.
    Ještě divnější je že knížky od Sapkowskiho jsou super, ale fakt tahra mě nějak nesedí.
    Jo a je to můj osobní názor takže ať se klasičtí mínusovači i vyjádří a né jen klikají - lenoši.
    • Smutný to neni, tobě nesedne, spoustě jiných lidí ano, to je normální, svou sexuální orientaci do toho netahej
    • PreidaQ
      Nestrašte všichni a nechte se vítězem překvapit.. třeba to může dopadnout ještě úplně jinak. *3*
  • Za me letošní jednicka jsou Xenoblade Chronicles X, potom Elite Dangerous Horizons, Fallout 4 a nakonec asi i ten Zaklinac 3. Potom bych taky zaradil Final Fantasy Type 0 a directors cut Wastelandu 2. Velmi urodny rok :)
  • Stado se hada ktera z tech tuctovejch her je nejtuctovitejsi :-)
  • Hra roku: Fallout 4, aj najlepsie rpg
    Prekvapenie roku: Cities skylines aj strategia, sklamanie roka: NFS
    zavody roka: The Crew - Wild run
    Dlc ci pridavok: SWTOR Khnights of the fallen empire

Tak podte do mna
    • ma pravdu
    • mě vůbec překvapuje co Fallout 4 dělá v koloně RPG
  • Zaklínač tady pár jedincům pěkně leží v žaludku *1* Že vás pořád baví to fňukání proč si místo toho radši nezhrajete to vaše úžasné bloodborn, ono to asi nakonec nebude tak úžasné co? *1*
    • Bloodborne jsem nehrál, ale mám rozehrané Dark Souls a už nemám pochyb, že ta hra je výrazně lepší než Witcher.
    • máš pravdu, docela mi leží v žaludku, že hra s mizerným gameplayem, může slavit úspěch. Divná doba...
      • Tak to musíš mít těžkej život, jestli tě sejří, že Babovřesky trhaj divácký rekordy a PSY vydá single co má za víkend 200 mega shlídnutí, se stim smiř *1*
        • nj, kvalita nemá šanci na úspěch.
          • Čas to prověří, na kvalitní věci budem vzpomínat i za 20 let, brak bude zapomenut
            • Tilwaen
              E.T.: The Extra Terrestrial, Daikatana, Aliens: Colonial Marines, Rambo: The Videogame, ...

Na kvalitní věci a brak budeme vzpomínat i za 20 let, průměrné hry budou zapomenuty.
    • Přesně kdyby místo rytí do Wiedzmina hráli ten nekonečnej generovanej dung v BB tak sou už tak v - 2000. patře *1*
    • Tak já jsem dal jako svoji nej hru roku Bloodborne a jako RPG zase Witchera, takže: Your argument is invalid.
      • Tilwaen
        Nevěřím, to se přeci vzájemně vylučuje. Aspoň ve všech zdejších diskuzích od vydání Zaklínače to diskutující tvrdili, tak to musí být pravda. K čertu s tvými logickými argumenty!
      • PS: Bloodborne vážně úžasnej je. :P
    • Loooooool, ty si mi ale ftipáek. Xdddddddddddd
  • Chim
    Ale jo, nebyl ten rok tak špatný jak se na první pohled zdá. Prison Architect, Her story, Ori and the blind forest (i když ten jsem nehrál protože to není moje krevní skupina, ale vypadá to fakt nádherně), Neo Scavanger, Pillars of Eternity, Project Cars...

A v roce 2016 se máme taky na co těšit... Rimworld, Darkest Dungeon... a spousta dalších her které nejdřív musím objevit.
    • Jj Neo Scavenger je super!
    • TheGGG
      hlavně aby to náhodou nemělo víc jak tři pixely a dva prostory... pak už by to nebylo pro hipstery dost dobrý... *7*
      • Chim
        Už aby sis našel nějakou živou ženskou.
        • TheGGG
          to ti ale herní vkus nezlepší...
          • Vojta_Ilavsky
            A to by ses divil, kamaráde, to by ses divil..
            • Tilwaen
              Copak, hraješ teď už jen vytříbené kusy jako The Sims, Zoo Tycoon a podobně, nebo máš doma nějakou drsnější ženu? *1*
    • Konečne nekdo s vkusem.
      • Chim
        Děkuji.
  • Vsimete si ze chybi Undertale :D
  • Me nejvic potesil Satellite Reign
  • jednotlivy volby rozebirat nema moc smysl, ale po letech neurody a umoru, letosek byl o neco svetlejsim, presto bych si dokazal predstavit jeste vetsi smrst hratelnych titulu *5*
  • JustinBieber
    žabí zlomky !! stale nej hra v roce 2015

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší