Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • UnderRail has been robbed!!!
  • PreidaQ
    Hotovo. Za mě Life is Strange a Kerbal Space Program (na který se bohužel opomnělo, ale my ho tam přeci probojujeme!).
  • Hra roku hmn u mňa asi MGS 5 PP !!
    Naj akčná hra Batman Arkham Knight !!
    Naj adventure Life is Strange !!
    Naj RPG bezdenaty Bloodborne !!
    Naj DLC Tiež Bloodborne i keď Evil Within mal super DLC !!
    Prekvapenie roka je famózný Rocket Leage !!!
    Sklamanie roku zase NFS a to len pre nutnosť online !!
  • nejlepší remaster *1* to aby se sonyboys necítili zapomenutí *1* a v sekci zklamání roku chybí battlefront
    • a taky tam chybí Witcher 3. Zklamání to bylo, protože moje očekávání byla o mnoho vyšší a čekal jsem něco jiného než rehash Skyrimu. Objektivně to samozřejmě byla pořád velmi dobrá hra (85/100), ale čekal jsem špičku, ze které se posadím na zadek (95/100) a to se nestalo. Takže zklamání to bylo.
  • Kde je Polda6? Proč neni v CZ hrách????
    • za zenitem
    • Já si zase říkám, že by v českých hrách neměli chybět Rampage Knights. Hra získala slušná hodnocení a navíc byla velice úspěšná i komerčně. Asi nejúspěšnější česká hra co v minulém roce vyšla na Steamu.
    • Protože vyšel loni?
      • Pardon. *předloni
      • ou sorry.. my fault. vyšel 3.12.2014 proto jsem si myslel,že patří už do 2015.. ten čas ale letí.....
      • Vsechny ty hry mely vyjit líni.
  • Corvus
    Když už je ve výběru early access, dal bych do formuláře i kategorii nejlepší kickstarter *3*
    • To je nesmysl. V early acces si (už jak název napovídá) můžeš tu hru zahrát, což na kiskstarteru (většinou) nemůžeš, takže na základě čeho by jsi tu hru pak chtěl hodnotit?
    • Jo
  • Kozy
    Letos jenom krátce. Největší překvapení, indie hra a kdoví co ještě: Her Story
    Nejlepší hra roku: Původně jsem si myslel, že to bude Zaklínač, nebo MGSV ale po odehrání DLC je to jednoznačně Bloodborne.
  • stoupeek
    Přijde mi divný, dávat do "zklamání roku" Batman (PC verze), když tam byl oproti konzolím problém technického rázu a hned pod tím, jako nejlepší akční hru, dát celkově Batman. Buď použít v každém případě PC verzi, nebo konzolovou verzi. Takhle je jasný, že ten, kdo to hrál po vydání na PC to pravděpodobně dá jako zklamání roku, ale konzolového hráče to třeba ani nenapadne. Co myslíte?
  • https://www.youtube.com/watch?v=QyJBPfQv1wQ

Nejlepší hra roku: Zaklínač
    Největší zklamání: Battlefront
  • Myslím, že redakce zapomněla na The Assignment, DLC do The Evil Within, pro mě nejlepší survival - horor zážitek posledních let. Nejsem si jist, jestli tu tohle DLC mělo recenzi, ale třeba na hrej.cz to dostalo 5/5....
    • nikdo na nic nezapomněl, dopiš si to tam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší