Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Hotovo.
  • best game of all time is SOKOBAN PYCO.
  • to je ted moda nadavat na zaklinače?
    • Tilwaen
      Osobně to tomu říkám tzv. Skyrim syndrom. Jakmile hra vyjde, všichni jsou z ní na větvi a v diskuzích padají absolutní hodnocení. Po třech týdnech jsi pašák, když si do ní kopneš.

Běda ti, pokud se jen zmíníš, že se ti snad hra líbila, urvou ti hlavu. Jak si dovoluješ tvrdit, že se ti ta hra líbila? Vždyť Dark Souls/Bloodborne/Zoo Tycoon je lepší!
    • PreidaQ
      Každá akce budí náležitou reakci a zaklínačská reklamní kampaň, hype a všechno jeho protěžování na těchto stránkách stvořilo mnoho skeptiků až haterů vůči němu.
  • Assetto corsa chybí v simulátorech, hlavně že jste to tu vychvalovali do nebes pokrytci...Dále Assassins creed Jack the ripper, opět zde vychvalovanej a necelý měsíc od vydání se na něj jaksi zapomělo, dál absence dying light...Hele vy "redaktoři" hrajete ty hry vůbec, nebo o nich jen píšete nějaký "pseudo" články?
    • Tilwaen
      Absence Assetto Corsy mě také zarazila, tak jsem se hned šla kouknout na datum vydání finální verze... a hle, byl to 19. prosinec 2014. To zřejmě bude důvod, proč to není mezi nabízenými tituly.
      • To není mozny, co ty ses za ptáčka mainkýho *1* *15* *14*
        • Tilwaen
          Ten největší. A ty?
    • Zrzzek
      Máš možnost napsat hru jakou chceš. Pokud tu vychází "pseudo články" a zdejší redaktoři na tebe nejsou dost dobří, prostě sem nechoď. Jak jednoduché...
  • Radkaa
    Life is Strange a DiRT Rally. *4*
  • Hra roku Majora's Mask(nebo Life is strange, nedokážu se rozhodnout), překvapení roku i adventura roku Life is strange, nejlepší RPG Pillars of eternity, nejlepší soundtrack Fallout 4 (ten ambient, za výběr v rádiích urvat uši), u největšího zklamání váhám mezi wolfensteinem a batmanem, ale batman, i když občas brutálně laguje i na 970 tak je pořád zábavná hra, nejlepší akční hra monster hunter 4 ultimate *2*
  • Největší překvapení - možná AC syndicate, že to po Unity totálně neumrtvilo skomírající sérii, nevěřil jsem tomu dokud jsem to nehrál ale neni to špatný
  • Nejlepší hra tohohle roku Undertale není ani na seznamu
    není originálnější a nápaditější hry
  • x_ander
    No vzhledem k tomu, že jsem jako obvykle v hraní her v pořádném skluzu a z letošních jsem hrál akorát Batmana, tak hlasování vynechám. Ale rozhodně se chci časem prokousat k MGS5, Zaklínačovi, Bloodborne, Life is strange a Ori.
    • Dobrá volba ve všech případech!
  • Kam to šlo, tam jsem nacpal Warhammer: Vermintide. Pro mně letos daleko větší zážitek, jak nový Witcher, nebo Fallout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit