Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
425 příspěvků
-
Zdá se mi to, nebo je tenhle článek o pár pátků opožděn? Nebo, že by to byla revoluční novinka zvaná retrohlasování? Ale mohli jste začít s dřívějším datem. Mimochodem, za mě je nej hra roku 1993 DOOM. *3*
-
Nejvíc mě bavily hry, ke kterým jsem se dostal nikoliv reklamní masáží, jenž u některých přesahovala zdravý rozum (že Vědmák 3), ale u her, na které jsem dostal echo buďto od známého nebo tady v diskuzích nebo jsem na ně narazil náhodou (např. Dead State, This war of mine, Underrail, Banished, Silent storm). Z tzv. áčkových jsem měl dlouhodobě v merku Fallout 4, který jsem ale očekával v jiném provedení, nicméně díky craftingu, zbraním a soubojovému systému se ze zmršeného RPG vyklubala zábavná FPS z postapo světa, takže to nebyla úplná škoda peněz. *1* Vědmák 3 bohužel nenaplnil očekávání a tak nebyl ani dohrán (po 2/3 hry nuda, která mě prostě odradila se v tom dále plácat od nikud nikam).
-
Hra roku samozřejmě Splatoon, mezi indie hrami jasně vítězí Undertale. Zaklínač mě nebere, takže u RPG jsem hlasoval pro Bloodborne.
-
:D :D drzte sa, best of prispevky prichadzaju .... jak minuly rok skoro do marca ste davali BEST OF :D uz mi to islo na nervy, dufam ze to date teraz aspon do augusta best of 2015 , jak keby to zaujimalo best of ho*no na zemi, best of ponozka na stole, best of detske hry , best of hame kečupy
-
Jednu hru roku nemám. Najviac ma ale pohltil Fallout 4, potom MGS V, Life is Strange a na mobile This War of Mine. Na Zaklínača 3 si stále neviem spraviť názor. Nechal som sa ovplyvniť hypom a kúpil GTA V na PC - obrovské sklamanie. Resty, ktoré chcem určie dohnať - AC: Syndicate, nový Tomb Raider. Za mňa určite jeden z najlepších rokov v hernej histórii vôbec.
-
-
Bloodborne, MGS5, F4, Destiny a AC Syndicate: to jsou nejlepsi AAA tituly roku 2015.
-
Nejlepší jednoznačně Bloodborne, pak MGS a SOMA. Největší zklamaní Witcher 3. Sterilní hratelnost, příběhově z toho udělali Dragon Age, prázdná mapa, nulová výzva, porušovaní lore, nesympatický Geralt a spousty a spousty dalších negativ.
-
Hra roku je rozhodně Life is Strange. Nemá cenu říkat více. Ta hra je úžasná.
V kategorii nejlepší soundtrack mi chybí Zaklínač 3, který má opravdu, ale opravdu úžasný soundtrack. -
-
Typuji, že máš namysli tu božskou bojovou hudbu od skupiny Percival. Ta je určitě výborná, ale nevím jestli by to bylo fér, když jsou to "pouze" remixy jejich ostatních písniček.
-
-
Já nemyslím pouze tu bojovou hudbu. Mám na mysli skoro celý OST.
-
-
myslíš ten jeden song, který hraje ve Skellige pořád dokola? Já měl chuť zabíjet....
-
-
rozhodně zklamání je SW:Battlefront....zcela chybí
-
Vážně sportovní a závodní mají kategorii zvlášť?
-
-
Vážně je Need for Speed sportovní hra? Nebo FIFA závodní hra?
-
-
Vše je sport. Kanoistika je taky sport, tak proč ne i auta?
-
-
Tak Dirt rally může být v obou kategoriích, ale není možné, aby závodní a sportovní hry byla jedna kategorie.
-
-
-