Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se mi to, nebo je tenhle článek o pár pátků opožděn? Nebo, že by to byla revoluční novinka zvaná retrohlasování? Ale mohli jste začít s dřívějším datem. Mimochodem, za mě je nej hra roku 1993 DOOM. *3*
  • Nejvíc mě bavily hry, ke kterým jsem se dostal nikoliv reklamní masáží, jenž u některých přesahovala zdravý rozum (že Vědmák 3), ale u her, na které jsem dostal echo buďto od známého nebo tady v diskuzích nebo jsem na ně narazil náhodou (např. Dead State, This war of mine, Underrail, Banished, Silent storm). Z tzv. áčkových jsem měl dlouhodobě v merku Fallout 4, který jsem ale očekával v jiném provedení, nicméně díky craftingu, zbraním a soubojovému systému se ze zmršeného RPG vyklubala zábavná FPS z postapo světa, takže to nebyla úplná škoda peněz. *1* Vědmák 3 bohužel nenaplnil očekávání a tak nebyl ani dohrán (po 2/3 hry nuda, která mě prostě odradila se v tom dále plácat od nikud nikam).
  • Hra roku samozřejmě Splatoon, mezi indie hrami jasně vítězí Undertale. Zaklínač mě nebere, takže u RPG jsem hlasoval pro Bloodborne.
  • michaliuz18
    :D :D drzte sa, best of prispevky prichadzaju .... jak minuly rok skoro do marca ste davali BEST OF :D uz mi to islo na nervy, dufam ze to date teraz aspon do augusta best of 2015 , jak keby to zaujimalo best of ho*no na zemi, best of ponozka na stole, best of detske hry , best of hame kečupy
  • mikezz
    Jednu hru roku nemám. Najviac ma ale pohltil Fallout 4, potom MGS V, Life is Strange a na mobile This War of Mine. Na Zaklínača 3 si stále neviem spraviť názor. Nechal som sa ovplyvniť hypom a kúpil GTA V na PC - obrovské sklamanie. Resty, ktoré chcem určie dohnať - AC: Syndicate, nový Tomb Raider. Za mňa určite jeden z najlepších rokov v hernej histórii vôbec.
  • Bloodborne, MGS5, F4, Destiny a AC Syndicate: to jsou nejlepsi AAA tituly roku 2015.
  • Nejlepší jednoznačně Bloodborne, pak MGS a SOMA. Největší zklamaní Witcher 3. Sterilní hratelnost, příběhově z toho udělali Dragon Age, prázdná mapa, nulová výzva, porušovaní lore, nesympatický Geralt a spousty a spousty dalších negativ.
  • fallanga
    Hra roku je rozhodně Life is Strange. Nemá cenu říkat více. Ta hra je úžasná.
    V kategorii nejlepší soundtrack mi chybí Zaklínač 3, který má opravdu, ale opravdu úžasný soundtrack.
    • Vogon
      Typuji, že máš namysli tu božskou bojovou hudbu od skupiny Percival. Ta je určitě výborná, ale nevím jestli by to bylo fér, když jsou to "pouze" remixy jejich ostatních písniček.
      • fallanga
        Já nemyslím pouze tu bojovou hudbu. Mám na mysli skoro celý OST.
    • myslíš ten jeden song, který hraje ve Skellige pořád dokola? Já měl chuť zabíjet....
  • rozhodně zklamání je SW:Battlefront....zcela chybí
  • Kr.Pa
    Vážně sportovní a závodní mají kategorii zvlášť?
    • Mart9
      Vážně je Need for Speed sportovní hra? Nebo FIFA závodní hra?
      • Kr.Pa
        Vše je sport. Kanoistika je taky sport, tak proč ne i auta?
        • Mart9
          Tak Dirt rally může být v obou kategoriích, ale není možné, aby závodní a sportovní hry byla jedna kategorie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit