Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se u her chci bavit, ne se pleskat kopřivama *1* . Ale no hate, nehrál jsem, nenadávám.
  • TheGGG
    sorry, ale kecy tvýho vlasatýho IT bráchy z nějakýho unknown webíku, který má hraní her až na posledním místě tady nikdo nebude brát jako solidní podklad pro tvé argumenty... na to bych ti sem mohl dát milion jiných odkazů s kladným hodnocením...
    a v hodně věcech ten pacholek vyloženě lže...
  • Lukyz
    Já teda nejsem žádnej expert, ale když jsi např. na 30lvl dělat quest pro 12lvl, dostal jsi po splnění 5 exp. *3*
  • Taky si myslím, že je to Zaklínač. Jo, jinak jestli se bavíš o DS, tam je třeba typ quest najdi mnišku a hledáš ji dokonce bez červených stop. Wau, jak to mohli nadesingovat. Nechápu. Vysvětli mi to, jak ti geniální Japonci mohli nadesingovat tak fantastický quest, jako je najdi mnišku bez červených stop. Wau! Wau! Wau! Wau! Wau! *
  • kážu vodu, piji víno, co???
  • ty jsi mi expert. Za quest 1 exp, jo? Ach, bože....
  • co je originální na polském? Co je neoriginálním na anglickém? Takže pro tebe skončily všechny recenze hned na začátku, jelikož 99% recenzentů to hrála v angličtině.
  • Asi recenzoval nějakou beta verzi, nebo hodně ranou verzi, protože například já jsem hrál od prvního dne a nepamatuju se, že by za úkoly bylo vždy stejně EXP bez ohledu na level. Naopak, já jsem za questy na nižším levelu měl 1 EXP. Bugy, které popisuje, jsem taky neměl. Za těch asi 160 hodin si nevzpomínám na nějaký výrazný bug - jenom koně se občas zarazí o kládu půl metru od nich. Že by někdo střílel skrz zeď nebo se teleportoval v boji, nebo že by Geralt nebyl schopen zaměřit protivníka, nevím, to jsem neměl.

To ostatní je věc názoru - rozvoj postavy ho moc nebavil, mě ano. Příběh se mu líbil, mně zas až tak moc ne (najdi Ciri). Souboje se mu nelíbily v žádném dílu Zaklínače, mě přišly OK ve všech třech.

To je asi všechno.
  • tým sa netreba zaťažovať ,*1* ,väčšina sú to znudené deti /pubertiaci, ktorým všetko kúpi otecko a preto majú pocit že sú naj...(v podstate sú naj...ale v opačnom zmysle ako si myslia *1* ...:)...ono sa to pozná hned podľa komentárov...ale to je aj dôsledok výchovy a doby , *9* dospelý človek rozumný vymiera...a z tejto omladiny nič dobré nevyrastie (výnimky sa stratia v preklade...:)ja mám tiež svoj široký okruh hier ktoré sa mi páčia a topky na ktoré možu kydať kolko chcú aj tak mi je to jedno *5* a sú hry ktoré pokladám za zbytočné..ako napr.: niektoré športy-ved zabehať si môžem na živo -zahrať futbal-hokej -rekreačne -pre zábavu tak prečo sedieť pred telkou a hrať šport? *7* ,simulátory ako sims...ved ja žijem reallife..prečo by som mal sedieť pred telkou a hrať sa na reallife? *7* ...hrám to čo ma bavý a to je to čo v reále nenájdem-utekám si oddýchnut *1* od reálnych starostí,napr.:aj do Zaklínača-Masseffectu-Deadspaceu-Gothicu-CoD-AoC-Warhammeru-Falloutu-DeusExu-starých izotermických rpg typu BaldursGate...a pod...prešiel som cez všetky žánre a tak isto ako hry sa vekom vyvýjal aj môj vkus. *1* začínal som na strieľačkách s minimálnym príbehom a teraz som radšej ked má hra zaujímavý -dlhý -zložitý príbeh...jednoducho som z klikačiek vyrástol *5* ,a nadávať na hru že má ťažké ovládanie -ked na to nemám tak to nehrám-alebo sa tomu postavým a pokúsim sa to zdolať *2* ..no a podla toho ako sa kto k tomu postavý sa pozná Homo sapiens od Homoterajšia generácia... *1*
  • Neuhadol si, je to ta kde hlavna postava ma rozsiahly slovnik obsahujuci dve slova yes/no. Kde vsetky zbieratelne predmety maju vlastne led svetlo aby si ich nahodou neprehliadol, kde questy v podstate nie su a aj tych malicko ma jedinu mechaniku dones / oblec / pouzi svoj rozvinuty slovnik obsahujuci 2 slova. Spravnu odpoved poznas, akurat , ze nedokazes priznat, ze to co kritizujes na Witcherovi je v tej nemenovanej hre este daleko horsie ;-)
  • Proboha co je to za mongola? On má k dispozici skvělý originální polský dabing a on si stěžuje na anglické přehrávání. Tímhle pro mě tenhle hloupý článek skončil. Jestli mu za tohle fňukání někdo platí....
  • celá hra je noční můra....anime noční můra
  • Nemusíš na to všude plivat svojí jedovatou slinu, zaklínač za to nemůže že to tvoje kalkulačka nespustí ani na low.
  • http://gamifique.eurozpravy.cz/recenze-her/536-zaklinac-3-divoky-hon-recenze

Ten člověk to odhadl přesně. Všechny problémy, které se tu teď řeší, on napsal už v květnu...
  • Zaklínač 3 Velký detektiv?
  • Nechápu co nechápeš na tom že je tam malej (úplně) malej zelenej krokodýlek s jedním zubem kterej skáče a když letí nahorů tak volá Jezůůů ! A dál hraješ za orangutana s mečem ale současně je tam i čuník co dělá kung-fu a řve "WATANABE" ! Já chápu že to tady skoro nikdo neví, protože už jen málo lidí (jen tak starých jako já) si pamatuje Sun-Wu-Kunga a tohle je čínské RPG přesně podle toho seroše, který byl naprosto super. Ona to je paralaxní plošinovka a prostě tam hraješ buď za Opičího krále anebo démona - Čuníka, což je růžový vepř ale i když to je paralaxní plošinovka tak to je současně RPG, ale MNOHEM zábavnějš nežli JpRPG. Věřte mi že rozsekávat ostatní opicí je naprosto maso.

Zaklínač 3 je o hledání ztracené manželky a adoptivní dcery a zabíjení příšer. Nějak nechápu o čem by také měl být ! Je to Zaklínač !!!
  • Mece po odseknuti chvostu nejakej prisere skacu priamo do inventara v uplne inej hre ako je Witcher. No a este je v nej aj takmer nulova interakcia s prostredim a gameplay mechanika v questoch pre istotu ziadna. Tak schvalne o ktore hry sa jedna? ;-)
  • Tak mám pocit, že děláš to samé, co druhá strana, jen to obaluješ do krasných slov. Pokud potřebuješ k obhajobě hry druhou hru, tak je to špatně, pokud je Zaklínač tak dobrý, tak nepotřebuje přece srovnání, ne? Všude se najdou hejtři, trollové, fanoušci. Sparta vs. Slavia. Real vs. Barca, Apple vs. Android. Pokud sis na to nezvykl, tak se divím, že vůbec chodíš na net, ten je totiž plný takových malicherných soubojů. Navíc Zaklínače je všude plno, takže lidi na to asi chytají alergii.

Osobně souhlasím s Vogonem, ten to popsal hezky a nepotřeboval ani zmiňovat druhou stranu barikády...
  • samozřejmě. Není nad questy hledej stopy, hledej zápach, stup do jeskyně, znovu hledej stopy, zabij monstrum, které má uvnitř stříbrný meč a zbroj a pokračuj.
  • Bloodborne nabízí největší výzvu z celé ságy. Na vrcholných NG+ dává většina bosů IK. Datadisk je pak noční můra úplně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit