Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Nejlepší DLC - datadisk
16.1.2016 | Redakce Games.cz
251 příspěvků
-
Jedině Old Hunters, ale je to názor redakce, tak snad ve čtenářském hlasování.
-
-
OH bylo hodně dobrý, ale tady v hardcore pc komunitě to asi určitě nevyhraje...
-
Pochybuji, že zrovna PS exkluzivita dokáže ve čtenářském hlasování porazit multiplatformní tituly.
-
-
Minulej rok vyhrála závodní hru Forza, ta je také jen na Xbox.
-
-
Tazko, exkluzivity si obmedzuju herne publikum cielene, no a jedna z nevyhod , okrem mensich predajov je aj mensia sanca v "ludovych" hlasovaniach.
-
-
-
*15* ve čtenářském hlasovaní? To nemyslíš vážně? Podívej se na hrej. cz a uvidíš :)
-
-
Gothic 2 > Witcher 3
-
-
Jenže to platí prakticky o každé hře :)
-
hahahahaha....
.
.
.
NE... -
alespoň jednou s tebou můžu zcela souhlasit. Gothic 2 dělá správně všechno to, co se Witcherovi nepovedlo: svět je sice mnohem menší, ale mnohem detailnější, promyšlenější a konzistentnější. Jsou tam různé frakce, každá má jiný příběh a jiné questy a jakmile se člověk přidá k jedné, tak má do konce hry zakázáno ty další, čili je tam velká znovuhratelnost. Souboje jsou lepší a vyžadují skill, umístění každého skillpointu je sakra poznat, ale člověk si ty skillpointy musí tvrdě vydřít. Má to lepší příběh.
Gothic 2 je po designové stránce nejlepší RPG s otevřeným světem, jaké bylo dodnes uděláno. -
-
Nic proti Gothicu, ale ono ten svět tak otevřený zas není - on tak jen působí. Vždyť je tam spousta instancí do kterých se na nižších úrovních zkrátka nedostaneš.
-
-
Tohle řešení se mi na Gothicu právě líbilo snad nejvíc ze všeho!
Teoreticky se člověk mohl dostat kamkoli, ale překážkou byli silný monstra, který šlo občas proběhnout nebo nějak je např. odlákat k NPC, ale hlavně šlo opravdu o silnou příšeru jako třeba Golem a ne Topivec, kterých jsem zabil destítky, ale tohle je najednou Topivec na 60 lvl, takže přes něj prostě neprojdu *7*
Zaklínač mě bavil, užil jsem si ho, dám ho min. ještě jednou a samozřejmě měl i slušnou porci chyb, ale za největší považuju právě tenhle systém různých levelů monster a equipu.
Naštěstí na to existuje už nejeden mód, takže druhý zahrání bude trochu víc podle mého gusta *2* -
Nejlepší otevreny svet mel Morrowind, a nevim proč mi to smazali *7*
-
-
Might and Magic 6+7+8
-
-
CHUMBABA: Kromagnonec nechape. Kromagnonec chtel jen doplnit cisla 6+7+8,aby sla pekne od jednicky. Kromagnonec zna jen stare veci. Kromagnonec novym vecem nerozumet.
-
KROMAŇONEC: Jo, a Wizardry 7 měly taky super otevřený svět. A o tom to právě je, že tady pár jedinců pořád dokola vynáší do nebe hry z roku 1854, který hráli před 20 lety. Jasně, byly to super hry, ale vývoj jde dál a už ty hry ani pořádně nejde srovnávat. Kromaňonec to pochopí, ale některý lidi to nechápou.
-
Ja nevim, ale MM1-5 mely ten otevreny svet take pekne udelany.
-
-
-
-
-
Gothic 2 > Witcher 3 > Dragon Age > Diablo III > Dark Souls > Bloodborne
-
-
Diablo III je garbage a dát ho před DS a BB může jen blizzardí neckbeard fanboj, kterýmu se vyvětral všechen dobrý vkus...
-
-
tohle může udělat jenom Witcher fanboy *3*
-
-
ano, protože DS, BB i W3 jsou mnohem lepší, než jakýkoliv omalovánkový hnus co kdy blizzard vyprodukoval...
-
-
promiň někde po cestě mezi sectorem a Bratislavou jsem ve vlaku nechal svůj česko-maďarský slovník, tak teď nemůžu adekvátně zareagovat... hádám, že slovník: normální lidi-rektunutí hipsteři bude stačit...
-
jako nehnevaj sa ty trtko ale najvacsi džouk si tu ty...vsetkym si na tejto stranke len na smiech...stale nechapem ci si sa tak retardovany narodil alebo si tu len liecis nejake komplexy :)
-
witcher snad nemá gameplay? LoL, hádám, že ty by sis měl znova pročíst slovník, nebo možná zlepšit své znalosti angličtiny... a questy ve warcraftu jsou joke, jako vše od blizzardu, přines pět vlčích kůží... LoL, jaký to úžasný quest... kýč a brak od blizzardu už stejně dnesk většině lidí připadá k smíchu...
-
Ale má to gameplay, chápeš, co to slovo znamená. Wowko má zajimavější questy než Witcher 3. Což je smutné *2*
-
ano, stát s hnusnou růžovou postavičkou na místě a střílet barevný světýlka, za zvuku desítek hýkajících neckbeards bez vkusu... prostě blizzardí rektnutá komunitka...
-
zlatý wowko, to má aspon gameplay *3*
-
ahahahahahahahahaha, já fakt s tebe už nemůžu... zase si to moc přehnal, takhle se s tebe troll nikdy nestane...
hledej rozdíly
EPIC: https://i.ytimg.com/vi/QZvOiyztEiA/maxresdefault.jpg
ŽUMPA: http://learningworksforkids.com/wp-content/uploads/WoW-screen-2.jpg -
diablo 1 a 2 rozhodně nebyly omalovánkové hnusy, ale naprosto kultovní dark fantasy akční RPG. Pochybuju, že jsi je hrál, takže těžko můžeš srovnávat.
-
Witcher 3 snad není omalovánka? Dyt je to podobný kýč jako Warcraft
-
-
-
-
-
-
Jak to ze tady do p**** k**** neni z**** starcraft kterej je nejlepsi na svete!?!?!?!?!?!?!? -
-
Zaslouženě za žabáka *15* vidím to tak, že to witcha obhájí i tento rok přes O víně a krvi, který bude mít i vlastní lokaci
-
-
máte rádi hype? já u této hry ano:
http://www.onlysp.com/69058/
-
-
Já bych to dal Taken King, už jenom proto, že je lepší, než celý zbytek hry.
-
Po tom psychopatickém hejtu, který tady neustále někdo plive bych to nečekal ale výhra zasloužená. Srdce z kamene je datadiskem, který předčí i příběh original hry a loni se mu absolutně nic nevyrovnalo. A to že se s tím neumí vyrovnat pár weeaboo děcek mě jenom o to víc těší *5*
-
Nejvíc nechápu co dělají v nominaci hry, které nejsou na všechny platformy. Logicky nemaj šanci vyhrát takže nechápu tenhle debilní mor kterému se říká exkluzivita. Vývojáři si tím serou na svoji hlavu
-
-
a já to chápu moc dobře a jsem rád, že jsou zde exklusivní hry... alespoň některé arogantní skupiny hráčů nedostanou svoje pirácké pracky na všechno... xone a ps4 mám, wiiu mě nezajímá a hrát si tak mohu co chci...
-
Vývojáři také nedělají exkluzivní hry proto, aby vyhrávali ankety.
-
-
Mně se nejvíc líbíla ta hra jak tam byla ta vopice, co hopsala a žrala banány a vy jste za ní museli běhat a šplhat a ručkovat a střílet z luku po takovejch zelenejch mrtvolácích a pak je rozsekat mečem a když vás zabili, tak jste byli zabitý a mohli jste být růžový čuník co skáče a řval "WATANABÉ" anebo zelenej malej pobožnej krokodýlek. To je lepší než celý dragon dogma a já nechápu co nechápou na tom že Zaklínač je o hledání manželky a ztracené adoptivní dcéry, tak proč by lezl někam do lesa a tam ho zahubilo první prase nebo malej ušatej pidižvík jako v Gotikovi II. Je to podle knížek a tak tam byli postavy co jsou v knížkách a loupežníci u cesty sou taky co by nebyli. Ale na malýho zelenýho nábožnýho krokodýlka a vopici co hopsala a střílela z luku a čuníka řvoucího watanabe nemá ani dragon dogma a už vůbec ne bloodborne, jen by mě zajímalo proč teda nehrajete za zrzavou upírku když je to pokračování. Ale tak Číňani to pochopí a nám to může bejt fuk.
-
-
a toto se vám stane, pokud budete chodit příliš dlouho na games...
Nazývá se to syndrom tiscali a bohužel se toho již neda zbavit... -
-
Je to vůbec česky? Já jsem zachytil jen pár známých slovíček.
-
-
Nechápu co nechápeš na tom že je tam malej (úplně) malej zelenej krokodýlek s jedním zubem kterej skáče a když letí nahorů tak volá Jezůůů ! A dál hraješ za orangutana s mečem ale současně je tam i čuník co dělá kung-fu a řve "WATANABE" ! Já chápu že to tady skoro nikdo neví, protože už jen málo lidí (jen tak starých jako já) si pamatuje Sun-Wu-Kunga a tohle je čínské RPG přesně podle toho seroše, který byl naprosto super. Ona to je paralaxní plošinovka a prostě tam hraješ buď za Opičího krále anebo démona - Čuníka, což je růžový vepř ale i když to je paralaxní plošinovka tak to je současně RPG, ale MNOHEM zábavnějš nežli JpRPG. Věřte mi že rozsekávat ostatní opicí je naprosto maso.
Zaklínač 3 je o hledání ztracené manželky a adoptivní dcery a zabíjení příšer. Nějak nechápu o čem by také měl být ! Je to Zaklínač !!!
-
-
-
-
A sry zapomnel jsem ten svuj aby se nereklo.
1. Zaklinac 3 Srdce
2. SC II
3. Bloodborne
4. SW ToR (kvuli nove kampani, ne endgame)
5. A kdyz si hrajeme na to slovickareni o DLC nebo ne, tak davam Arkanu pro Zeuse z Dota 2. Kdy to vsechno michate dohromady -
-
arkana na zeuse je hroznej hnůj
-