Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Nejlepší early access hra
6.1.2016 | Redakce Games.cz
74 příspěvků
-
Mart9 opět mimo, co tě tak chlape čtu, tak ty jsi takový pravopisný Jack. Dirt Rally už není v EA už měsíc, není jediný důvod, aby byla v nominaci. Ale to by jsi nemohl brečet jak malá holka, že tvá oblíbená hra není v nominaci či nevyhrála. Nebo podle čeho by jsi tu hru chtěl zařadit do téhle kategorie? Že měla v roce 2015 EA? To mělo X dalších her, co vyšly.
-
Vyšlo, ale mám takové tušení, že v anktetě to kluci uváděli jako jednou z možností. A mám i za to, že jsem pro Dirt Rally hlasoval, ale... mozkové buňky byly po silvestru ještě krapet mimo, takže výběr byl spontánní *1* a bohužel nepamětihodný...
-
Absolutní souhlas, jedna z mála EA her, kde autoři prostě ví. Trošku se obávám, jak dlouho bude po chystaném updatu trvat balancování, ale vypadá to slibně.
-
Máš to hned v nadpisu: Best of 2015: Nejlepší early access hra
Celkem jasný, ne? -
Další plus navíc.
-
Nevyšlo už to náhodou?
-
To nemají ani recenze ne?
-
Já doporučuji sledovat tahovou strategii/rpg Battle Brothers. Malá indie hra, ale vypadá to, že tvůrci mají jasnou konkrétní představu a za tou si jdou. Někdy v prvním čtvrtletí má vyjít velký update, takže pro mě určitě hodně očekávaná záležitost.
-
Objektivita jak blázen, neměli by mít redaktoři všeobecný přehled? To pak vlastně nemá žádnou hodnotu tyhle vyhlášení, když se to bere jen z pár her, které zrovna někdo hrál.
-
ugh.. survival a sandbox. dva nejnudnější žánry. tato kategorie a její nominovaní zatím nejméně zajímavé
-
Myslím, že v této kategorii jsou jen hry, které jsou stále v Early Access. Aspoň tak to vidím já, ale v článku o tom nic nepíšou.
Jinak za mě je to jednoznačně Exanima, lepší souboje jsem ve hře už dlouho nezažil. -
Protože to nikdo z redaktorů nehraje. Taky to tady dostalo jenom osmičku. Jediný, který tomu rozumí, Vašek Rybář asi nebyl u nominací.
-
Tiež si myslím, ku článkom o dirt rally som čítal len a len chválu, divné, že hra nie je ani v nomináciach....
-
Jednoznačně Dirt Rally.
1) Bezproblémová funkčnost
2) Pravidelné měsíční updaty, několikrát s výrazným rozšířením
3) Úpravy podle zpětné vazby od hráčů