-
Tak zrovna W3 universum si zasloužilo normální ztvárnění a ne Dragon Age barvičky :D. Tak třeba na téhle mainstremovce vydělali a do budoucna udělá CDP pořádného Zaklínače pro chlapy s hutnou atmosférou.
-
Pravda, bavit se o nominovaném remaku by bylo asi lepší v díle který se bude věnovat nejlepším sportovním hrám, že...?
-
Tak to má být!
-
až na to že to je ale zcela jiný žánr *1*
-
asi jo, pokud je to tvůj typ her. Osobně bych dal přednost spíš Underrail (nehrál jsem, ale láká mě to víc)
-
Já bych řekl, že určitě ano.
-
Většinou s blixou souhlasím, ale tentokrát se muž s cigaretou šeredně plete :)
-
Bububuubububuububu!!! *12*
-
oplatí se koupit darkest dungeon?
-
Si stáhni saturaci v nastavení barev ve Windows a budeš to mít černobīlý
-
Když si kupuju hry, tak většinou od malých, nebo vážně osvědčených studií. Zrovna Ubisoftu bych nikdy nedal ani korunu. Je pravda, že taky čekám, až spadne na steamu cena za Squad. Insurgency uz je ohrané, ARMA III taky, Squad vypadá parádně. Ale 37 euro za early access..hm
-
já se těším na ten shitstorm, až bude triumfovat ta přehypovaná, barevná hopsačka(W3). To bude něco aspoň!
-
Ja si klidne prectu klasickou literaturu a dalsi den se podivam na Ramba 3 a krasne se u toho odreaguju, takze to asi jako argument, ze ses mimo, staci ( Uncharted jsem nehral a ani hrat nebudu ).
-
Je to jen Best of Games.cz, zase tu neblázněte. *7*
-
A zas tu máme moje oblíbené slovo "přeceňovaný". Svobodu slova považuji za nejdůležitější právo jedinců, ale za tohle slovo bych možná zvážil i bičování.
-
Sa s tým zmier, šklebíci bestie a jeho alter ego je na games "oblúbená komodita" a preto dostáva každá odpoveď na jeho komentáre také pozitívne odozvy.
-
Porovnávať uncharted s batman hrami, to chce odvahu, alebo notnú dávku obmedzenosti a následne sa sťažovať na béčkový scenár, čo je v podstate jadro hry, že je až príliš béčkový je ako kritizovať vodu zato, že je mokrá.
To znamená, že podla tvojho "úsudku", som "kultúrne zaostalý človek", lebo sa mi lúbi uncharted 1 a 2. Je to viac než primitívnne označovať niekoho takýmto spôsobom, najmä vtedy, keď AAA hru, ktorá sa na nič nehraje a vie, že má béčkový scenár a vôbec sa za to nehanbí porovnávaš s prečítaním "PORIADNEJ KNIHY" alebo pozretím "Hodnotného filmu", alebo nedaj bože s hrou o batmanovi, L O L. V podstate si nám len predstrel vágne frázy, ktoré nie sú ničím podložené a sú viacmenej výplodom tvojej chorej mysli
Musíš sa s tým jednoducho zmieriť, že Uncharted hry sú značkou kvality a ty na tom bohužial nič nezmeníš a už vôbec ti nepomôžu takéto "hlbokomyselné" a "erudované" úvahy, práve naopak. -
Jen bych chtěl poděkovat tomu klikačovi, co mi naklikal desítky palců nahoru u příspěvků. Moc si toho vážím *15*
-
Martine, jen v úvodu článku vypište kandidáty, jen názvy her. Po rozkliknutí už může být vyhlášení stejné jako teď. Kandidáti budou známí předem stejně jako Miss a bude to stát jen pár úhozů.