Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • akorát tam bylo ještě last of us a God of War III remastered, takze celkem slusny :) takže to měl cca za 800 :) *3*
  • Serii Uncharted povazuju spolu s hrami od Bethesdy za nejprecenovanejsi videoherni pociny. Hral jsem všechny tri dily na ps3 a vzdy me bavily jen chvíli, nejpozdeji od poloviny hry uz byly cirym utrpenima dojel jsem je jen kvuli trofejim. Všechno v nich je takove libive pozlatko, ale ve skutečnosti hry nepřináší zadnou zasadni hodnotu. Pribeh = hloupé pseudofilmové béčko o ničem (nechci se nikoho dotknout, ale nemůžu se ubranit pocitu, ze takovy primitivní pribeh muze zaujmout jen kulturne dost zaostaleho člověka, který v životě nepřečetl zadnou pořádnou knihu a nezhledl hodnotný film). Ale v pohodě, příběh hre celkem sedí. Horsi je to s hratelnosti - naprosto primitivni rebusy bez jakekoli invence hluboko pod urovni Tomb Raidera, a retardovany system akcnich souboju, kdy se do nove oblasti zacnou hrnout desitky (ano v pribehu, kde proti vam stoji jeden padouch a ma k dispozici celkem stovky nohsledu - hra totiž počítá zabití, misto aby se jimi obklopil a jednoduse tak uskutecnil sve zlovolne plany, radeji bojuje ferove, posila sve pomocniky po několika do ruznych casti sveta, aby na konci hry zbyl sam, nehlidan a nechal se gentlemansky odstřelit) nepřátel, poté se odehraje animace, chvíli se hopsa a jakmile nekde zbystrite bednu s náboji a zbranemi, víte, ze se opet spusti nudná přestřelka s tupymi protivniky. Oproti Tomb Raiderovi nebo Batmanovi je to zkrátka ubohé. Jediné pozitivum je fenomenální technická stránka hry, grafika, zvuk i hudba zdimou ps3, sec to jde a vypada to a zvuci skvěle.
    Nicméně hra jako takova je opravdu primitivni a naprosto nezajimava a dodnes jsem nepochopil ta extrémně vysoká hodnocení.
    A remaster edice bez multiplayeru je plivnutim do tváře vsech hráčům a tvurci za odměnu dostanou prvenství v teto kategorii.. Nechápu. Redakce games.cz očividně mladne a neni to hezky pohled...
  • Na ps3 jsem pár her dohrál a musím říct, že málokterá mě bavila tak jako devil may cry. Pokud se teď hraje ještě lépe a vypadá lépe, není důvod pochybovat o výběru.
  • Není to vůbec napínavé, určitě by to šlo vymyslet líp, dát kandidáty s popisy a pak nakonec už jen stručně vyhlásit vítěze, třeba ...
  • Jasná volba, aj keď za mňa možno viacej journey CE ako Uncharted.
  • blixa
    Finale Miss trva treba dve hodiny ;) Tady, vzhledem k tomu, že se vysledky vyhlasuji v jednom clanku, a ze mezi odhalenim "nominaci" a viteze je vetsinou tudiz jen par sekund, nam zacalo pripadat nadbytecne opakovat o jedne hre de facto dvakrat to same. To byl hlavni duvod, proc jsme se to rozhodli zmenit.
  • Sr_Lobo
    Tak tenhle pristup chapu a repsketuju, taky sem ho mel a vyvedly me z toho presne az konzolovy hry, kery se mi po case zacly hromadit doma, takze sem to zacal obratem prodavat. Taky kdyz je hra nova a koupis ji treba za 1200,- neni problem ji obratem po drohrani strelit za 1000,-.
  • Mart9
    Nikdy nic ojetého z druhé ruky kromě auta kupovat nebudu, ale díky za doporučení.
  • Sr_Lobo
    Tak to mam pro tebe asi blbou zpravu, tohle je typ hry, ktera ti na 600 nova jen tak nepadne, a jestli jo tak driv nez za dva roky to nebude, prave proto, ze malokdo si to koupi aby to pak preprodaval.
    Jestli ti neva koupit to z druhy ruky, tak muzes zkusit tady to sledovat http://gamebazar.cz/?p=search&q=uncharted
  • souhlas
  • Corvus
    PŘESNĚ tak! Jsem rád, že to nevadí jenom mě. Nechápu, proč není mezi nominovanými i vítěz na konci. Takhle je okamžitě jasné, že všechny hry NAD vítěznou můžu ROVNOU přeskočit, protože vím, že ani jedna z nich nevyhrála. Letos zpracované NEJ hry jsou ZCELA bez překvapení. Je to naprosto nudné a úplně zprzněné... Už jsem to psal pod indie hrou roku 2015. Holt by si musel dát někdo práci a napsat o jeden odstavec navíc a někam ho náhodně mezi nominované hry zařadit... Velká škoda. Takhle to dopadá, když se rejpe do něčeho, co roky fungovalo bezvadně *12*

PS: Místní macho borci, opřete vidle a nadělte mínuska, ať máte pocit jak jste kůůůl.
  • To všechno funguje v remaku pořád, akorát použili ovládání ze dvojky, poněvadž původní ovládání jedničky je zlo(a ano, zahrál jsem si oba díly jak v remastrované, tak původní verzi).
  • Veskoslav
    No jo božátko, nestačí si naklikat, musíš ze sebe dělat ještě idiota:)
  • Už mu dejte ban plz, vždyť číst to je na palici. Kleslo mi kvíkvé o 2 body...
  • Remake je prosté předělání jedničky do dvojky. A dvojka je hodně zjednodušená. Originál jednička byla opravdu někde jinde, počítala zásahy a spoustu jiných věcí. Byla to vlastně simulace ve strategii. Takže v nové verzi je možná příběh a atmosféra, ale ořezaný obsah. Proto to není remake v pravém slova smyslu.
  • Osobne ma Uncharted strasne bavi, ved to bol aj dovod pre ktory som kupoval PlayStation. Ale osobne myslim ze najlepsi remaster po kazdej stranke je Grim Fandango a trochu som teda pri tejto kategorii sklamany...
  • Mart9
    Jsem měsíc před koupí sledoval trh, takže ceny vim.
  • Mart9
    Tak já si už několik let hry kupuju a stejně vyčkávám na pěknou slevičku i na PC, takže mě Uncharted nemůže rozhodit. Teď třeba už přes rok čekám, až spadne cena Far Cry 4 na 5€. Právě loňské Vánoce se mi za tuto cenu podařilo koupit Far Cry 3.
  • tyjo *15* takhle jsme s klukama naposledy čekali na nový ÁBíčko, aby jsme si mohli slepit nádraží z papíru. Pak jsem si koupil PC a hry kradu hned jak vyjdou. Ale je pravda, že v tom, konzolisti, máte mnohem víc napětí. jestli to je možný, věřte, že to nemyslím jako hate a vůbec tím nemyslím nic špatnýho. konzole jsou občas fajn *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit