Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrzzek
    Já jsem to kupoval s NHLkem... Jen jsem nikdy nepozoroval ceny PS her, jak a jestli vůbec klesají...
  • Veskoslav
    Nebyla? Aha...To pak jo. Když to říkáš ty, tak to musí být pravda. Mimochodem, proč bych nemohl kupovat v obchoďácích? Reklamace tak jako tak, cena stejná jako jinde...Než to koupíš ty? Teď? Ale kdeže...To že si to koupíš za 20 let, to bude levnější, ale ne teď....Srovnáváš opět nesrovnatelné, jako obvykle.
  • Mart9
    1) Stále je to dráž, než to koupím já
    2) V obchoďácích takovou věc nikdy nekoupím
    3) Nebyla
  • Mart9
    Prostě se jim u jedné hry nechce psát 2 odstavce.
  • Maxi co se raději držet svého řemesla a psát pod cizími nicky? To ti jde líp.
  • Veskoslav
    Až na to, že tahle edice byla například v Tesco za 8990....
  • Mart9
    jj, koupil to za 10500, zatímco já za 7990, takže ho Uncharted defacto stálo 2500, i když se dá sehnat do tisícovky. Teď si tam dej ten smajlík.
  • Bracha kupoval PS4 k vanocum a mel u toho Uncharted remaster v cene :D
  • Veskoslav
    Chápu, že Tobě je to těžce u p*dele obsah i forma sdělení, ale některým ne...Toto je prostě prasácká forma, která je udělaná špatně. Kritizovalo se to už u minulého článku a přesto v tom redakce dál pokračuje. Evidentně dá na své čtenáře.
  • možna jsem slepej ale vitez je prece až na konci článku, ne "rovnou"
  • prožívá to hodně ale musím s ním v tomhle souhlasit...nejde ani o to že to tak bylo vždykcy, ale spíš že to takhle... působí divně, člověk si neudělá na hry vlastní názor a rovnou je tam vítěz, škoda to je
  • Mart9
    Neptáš se toho pravého, já ji koupil v listopadu. Ale jsem přesvědčen, že během roku to v nějaké akci chytnu. Nejpozději před Vánoci.
  • Zrzzek
    Před třemi měsíci jsem si koupil PS4. Je to moje první konzole. Za jak dlouho očekáváš, že by ta cena mohla padat? Na The Nathan Drake Collection si taky dělám zálusk....
  • Mart9
    To moc prožíváš.
  • Veskoslav
    Ne, není. Otevřu článek a hned vidím, že první hra, co vidím, tak nevyhrála. A to je nesmysl.
  • Mart9
    To je snad jedno ne?
  • Veskoslav
    Proč to není jako vždycky, když jsou všichni kandidáti nejprve představeni a až pak vítěz? Proč měníte koncept, který byl zažitý? Které tele to má na svědomí z redakce? Je to fakt nesmysl...Taky ve finále Miss neukážete všechny kromě vítězky, ale všechny a pak vyhlásíte vítěze....
  • ten Homeworld remaster je prý zprasený, protože použili pravidla ze dvojky a aplikovali je na jedničku, což narušilo hrubým způsobem game balance. V původní verzi měla jednička a dvojka trochu odlišná pravidla
  • up_er
    nejak jsem nepochopil proc to pises sem?
  • eStar
    Homeworld bezkonkurenčně nejlepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit