Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro LV
    A které rpg z poslední doby není jen o mlácení? S vyjimkou Skyrimu který ale doplatil na mizerný gamedizajn. Za mně nejlepší rpg co jsem hrál bylo Vampires Bloodlines.
    • Moja najobľúbenejšia hra, ale tiež hlavne ku koncu, je o mlátení všetkého okolo + plno bugov + zlý z mechanického hľadiska súbojový systém + animácie pohybu dosť otras a podobne.. ale atmosféra, príbeh, postavy, klany, dialógy, možnosti v dialógoch a v riešení questov, hudba, svet, atď. ju robia aj tak moju najobľúbenejšiu hru
  • Nechtel by mi nekdo shrnout tech sedm stranek? Mam ocekavat nejaky moudra jenz mi vyrazi dech nebo ne?
    • Zaklínač je dobrá hra, ale z komára se dělá velbloud, za což asi vděčíme hypu.
      • Veskoslav
        Ano 90% herní obce od novinářů až po hráče podlehlo hype. Mě zase přijde, že zdejší japonské komando dělá z komára rovnou letadlo.
        • Ještěže tu máme tebe, erudovaného hipsterského herního connoisseura.
        • Tak to že Dark souls a Bloodborne přitahují ty, kteří za každou cenu potřebují nějakou exkluzivitu je stará věc... Otázkou je, jestli jen zase pindí protože jejich intelekt není doceňen anebo jsou tu i dobré připomínky. *4*
          • Já na rozdíl od tebe jsem hrál jak Witchera, tak hraju Dark Souls, takže můj názor/kritika je fundovaná. Naproti tomu ty jsi očividně hrál pouze Witchera a k DS máš předsudky. DS vypráví příběh jiným způsobem než Witcher. Ta hra zdaleka není tupá mlátička - je to mix RPG, arkády (plošinovky), akční rubačky, adventury. Ještě jsem DS nedohrál do konce, takže je brzo hodnotit celý příběh, když ho neznám, jsem spíš na začátku hry, ale myslím si, že začínám chápat, o čem ten příběh je a pokud se nepletu, tak je asi 1000x zajímavější než ta nuda v podobě Witchera. Witcher bylo trapné hledání - abys našel Ciri, najdi Krvavého Barona, pak najdi jeho dceru, pak najdi Marigolda, ale abys našel Marigolda, tak najdi Dijkstru, předtím ale ještě najdi Zkurvysyna, pak Zoltana a pak Vernona Rocheho, a až najde Marigolda, tak odjeď na Skellige a tak najdi syna a dceru a krále. Celé je to nezajímavé, nekonečně natahované, nemá to žádný spád a je to vyplněné tisícem utopenců a zbytečných soubojů.
            • @ Můžeš mi říct co za lore je v Zaklínači 3? Jediný co si pamatuji, že to lore doslova pošlapávají. Geralt se chová jako naprostý, omezený tupec a terminátor, který by smetl všechny okolo. Mágové jsou pod úrovní Zaklínače, Geralt musí zachraňovat Mágy(naprostý logický nesmysl) Zaklínač používá střelné zbraně, Divoký hon z mystického přízraku naprosto směšný nepřítel.

Vedlejší postavy skvělé napsané? Dobře baron je v pohodě, i když to není zrovna dvakrát originální postava a takových najdeme 10 do tuctu, ale řekni nějakou další postavu, kterou vytvořil CDP, protože já si na další nevzpomenu.

Ano, filozofie a mystika je rozhodně lepší než laciný humor(oblékaní do ženských šatů) a než sprostá mluva a nahé cecky...
            • tak si to zhrnme: W3 je pribehova nuda kde len hladas NPC. Ignorujme skvelo napisane postavy, vedlajsie questy moznosti volby alebo lore. Narozdiel od DS, co ako som sa dozvedel je aj adventura, kde dvojriadkovy monolog lobotomickej NPC vedie k filozofickym debatam o symbolike. Hlavne ze je to mysticke za kazdu cenu, to je in...

To ze sa ti W3 nepaci a DS ano je jasne snad vsetkym navstevnikom TG kedze to spomenies v kazdej diskusii kde sa len mihne W3.
              Obe hry maju svoje kvality aj zapory ale vyzdvihovat pribehovu cast DS, no taaak...

btw DS mam rad koli atmosfere a hratelnosti a v 1 aj 2 mam nahratych cez 70h each...
            • @Virgi,
              1) nenechal bych se odradit obtížností té hry. Ano, je těžká, ale není nemožně těžká, neférově těžká. S trochou trpělivosti to dokáže dohrát každý. Taky se mi do té hry nechtělo, protože je to velká časová investice a neměl jsem chuť umírat pořád a pořád dokola. Ta hra je těžká, ale není sadistická, jejím cílem není nekonečně frustovat.

2) ta hra má velkou hloubku v podobě lore a příběhu, ale tyto věci tu nejsou vyprávěny explicitně pomocí rozhovorů nebo textů, spíš jsou jen naznačeny. Možná tu hru chápu špatně, protože jsem teprve tak v jedné šestině a spoilery na netu nehledám, ale podle toho co jsem pochopil, tak ta hra vychází z buddhismu a týká se osvícení. Dark Souls nebo ti nemrtví Undead jsou symbolem pro nás lidi, co žijeme uvnitř koloběhu Mája. A cílem té hry je osvobodit se, dosáhnout osvícení. Všechny příběhové věci v té hře - symbolika ohně, Bell of Awakening, Curse of the Undead mají symbolický význam
            • Podle toho co jsem o DS slyšela, tak to co si na ní fanoušci cení jej její obtížnost, která je tak drastická, že následně to přináší uspokojení těm, co její výzvu zvládnou. To ji dělá výjimečnou, je těžká a temná, to mě z toho vylezlo. Děkuji, ale to není zábava pro mě.
            • "ale všiml jsem si, že DS přitahuje fundamentalisty a lidi co netolerují, že by mohla být méně intelektuální či na menší úrovni hra, která je v očích široké veřejnosti více oblíbená..."

To je dle mého blbost, jelikož Zaklínač bude vždy u veřejnosti více oblíbený, protože míří na masy, to si většina hráčů DS musí uvědomovat...
            • oslomrk,
              " lidi co netolerují, že by mohla být méně intelektuální či na menší úrovni hra, která je v očích široké veřejnosti více oblíbená... "

já ti vůbec nerozumím, co chceš říct. Nezajímá mě, jestli je hra mainstreamová nebo není, jestli je západní nebo japonská. Zajímá mě, jaká ta hra je. Některé mainstreamové hry jsou skvělé - například jsem si hrozně užil Mass Effect trilogii, většinu her od Bioware nebo třeba Silent Hill. Naproti tomu jsem si užil i hardcorové nemainstreamové hry typu Dark Souls, Gothic nebo Wizardry nebo jrpg jako Xenogears, Final Fantasy.

Prostě hry dělím na dobré a špatné. Dark Souls je hra 10/10, je výjimečná, jenže to nepochopíš, dokud si ji nezahraješ. Witcher 3 je 8,5/10, tj. hra sice velmi dobrá, avšak nikolik výjimečná či pamětihodná.
            • Já hrál DS a Witchera 3 ne :-) Nemám žádný předsudky, ale všiml jsem si, že DS přitahuje fundamentalisty a lidi co netolerují, že by mohla být méně intelektuální či na menší úrovni hra, která je v očích široké veřejnosti více oblíbená...
          • to mě nenapadlo, ale myslím, že jsi trefil hřebík na hlavičku. Žádný kvalitní argument proti zaklínači jsem z jejich strany ale nezaznamenala. proč by měl být třeba lepší příběh, když co jsem viděla gameplay Bloodborne tam nejsou moc ani žádné dialogy. Jasně dobrý příběh se dá napsat i na třech stránkách, viz pohádky, ale přeci jen dospělý člověk raději sáhne po knize, která má více než tři strany. Pohádky a obrázkové časopisy nechme dětem *4*
  • Tak nejlepsi hre roku vysel dalsi, nevim uz kolikaty, patch. Asi dvanacty. A zase je obri, 18 GB ke stazeni. Tohle si vazne oceneni hra roku nezaslouzi. Fallout je bugy taky prolezly. Takze nejlepe mi vychazi Bloodborne, vyborna hratelnost, vyborny design, komplexni hra a pritom technácky v pohode. Co vic si prat.
    • Ten patch má 700mb, 18 je velikost všech patchů dohromady

Bloodborne technicky výborné? Vždyť frame pacing je stále totální katastrofa. A to je to prosím graficky nenáročná exkluzivka.
    • tobě vadí, že na tu hru nese*ou a opravují chyby?... nejsi trochu vadný? hra bez bugu neexistuje... a u tak rozhlehlé hry jako je zaklínač se dalo očekávat mnohem víc bugů, než kolik jich bylo, navíc kdyby sis přečetl ReleaseNote, tak by si zjistil že se často jedná o vzácné chyby... to jsou chyby které se projevují jen za určitých podmínek, a u převážné většiny lidí se nedějou...

já hru dohrál celou i s datadiskem, a neměl jsem jediný problém... vím že né každý neměl to štěstí, ale Zaklínač rozhodně nepatří, a ani čerstvá verze po vydání nepatřila, mezi zabugované hry...

co se týká velikostí Patche, tak tohle je v dnešní době normální, pokud opravují chyby v datech... např. pokud hrábneš na jediný vertex v modelu, musís do Patche poslat celý model v celku, textury, zvuky atd, jsou na tom stejně, o mapě ani nemluvim...
      • Ne, me vadi, ze ta hra je neustale zbugovana a nehratelna, i po takove dobe. A ze ty patche dalsi veci rozbiji.
      • *15* hra má být dodělaná při uvedení a Zaklínači chybělo tak rok k dodělaní. To nemluvím o tom, že tam nefunguje leveling, xp, rpg systém. Základ každého RPG je tam nefunkční, nedodělaný. Měli dát více peněz do hry, do testerů než do reklamy a do hypu. Na druhou stranu proč by to dělali, když hype je lepší než kvalita, že?
        • del0
          "hra má být dodělaná při uvedení"

Jistě haháčku. A proto měl Bloodborne při vydání nechutně dlouhé loadingy, při kterých bych si stihl uvařit a možná i vypít kafe, o problémech s fps ani nemluvim. Se divím, že si se jěště tím trusem, co tu neustále vypouštíš z anonymních úst, nezadávil. Asi máš hodně silný pajšl. Jako správný troll. *15*
          • samozřejmě kdybys chápal psaný text, bavím se i o herních mechanikám, ty jsou v Zaklínači nedodělané. Jinak ti přeji hezou směnu v balíkárně a budu se těšit na tvou odpověd ve tři v noci *15*
          • hezky sis zase nakálel do úst. Zaklínač na konzoli půl roku FPS dropy k 15 FPS, než to CDP opravil *15* Bloodborne všichni strhali % za dlouhé loadingy, bohužel infantilní pohádce z Polska za mizerný technický stav nikolik. O buglých mutagenech ani nemluvě...
        • to jsou zase kecy uplně mimo... líbí se mi jak to všichny papouškujou...

tak už jen zkráceně:
          1. v moment vydání byla hra kompletní a dohratelná...
          2. jedná se o plně funčkní RPG, s levelováním, rozvojem postavy, craftováním, bohatými dialogy, příběhem a můžu pokračovat...
          3. CDprojekt do reklamy neinvestoval ani tolik, kolik bývá průměr u AAA her, většina článků a rozruchu kolem, vznikla zcela přirozeně, protože CDprojekt už dvakrát dokázal, že děla super tituly s nadstandartní péčí o hru...
          4. Zkus si třeba někdy udělat do nějaky hry pár modů... až uvidíš co to obnáší a kolik toho musíš znát, pak si budeš umět vážit kvalitní hry...
          • 1. Tuhle argumentaci můžu použít i na Risen 3.
            2. Tuhle argumentaci můžu použit i na Risen 3,
            3. CDP investoval do reklamy více než do vývoje hry. Vývoj hry stál podobně jako nový Metal Gear.
            4. Naprosto irelevantní.
            • dva nezávislé zdroje se shodují na tom, že šlo do hypu více než do hry, mně to stačí...
            • to je sice hezké, ale raději mám fakta :)
            • na každém šprochu pravdy trochu...
            • pokud mi ukážeš nějaké ofiko vyjádření někoho od CDP, klidně uznám svou neznalost... ale jinak je to pro mě "jedna paní povídala..."
            • Jestli se nepletu, že CDP narval více do hypu než do hry, potvrdil sám CDP.
            • chtěl jsem poukázat na to že informace z Gazety jsou vycucané z prstu... Realné čísla zná jen CDprojekt ;-)
            • ještě se omlouvám, abych byl přesný, nesedí 14 mega...
            • Edit: Mění to, že do hypu šlo více než do hry?
            • co to mění? Mění to, že to má rozpočet jako Metal Gear? Mění to, že do hypu šlo více než do marketingu? Takže proč jsi reagoval "3. :D :D :D :D :D :D :D :D :D"? Vysmíval ses sobě?
            • tak si poďme dát trochu matematiky, která JDho a pány z Gazety moc netrápí... tebe asi taky moc ne...

z oficiálního vyjádření CD projektu víme, že vývoj včetně marketingu, stál 81 mega dolarů...
              Podle informací z Gazety, stál vývoj 32 mega + 35 mega marketing = 67 mega :)

nehapruje nám zde tak trochu 13 melounů? ;-)

jo a Risen 3 jsem nehrál, tak vůbec netuším proč ho zmiňuješ... a co se týka Metal Gearu V, tak cena odpovídá rozshahu a repetitivnosti hry...
            • http://www.eurogamer.cz/articles/2015-06-10-zaklina-3-byl-skoro-trikrat-nakladnji-ne-se-poitalo

Tome jsi hlupák.

"Tehdy firma věštila, že na vývoj hry padne aspoň 45 milionů zlotých, tedy 12 milionů dolarů. A na marketing tehdy tipovala 25 milionů dolarů, což se nakonec rovněž o deset milionů navýšilo"

Takže ano, marketing stál více než samotná hra.

JInak Metal Gear stál okolo 80 mega.
            • 3. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
        • asi hrajes uplne jinou hru. levelling tam je naprosto skvele vyresenej a nejvic xp dostavas za splneny ukoly, coz te nuti je plnit. kdyz jdes plnit ukol, kterej je na pet levelu vyssi postavu, da se to splnit, ale je to dost hardcore. lepsi hru jsem nehral roky. asi ji nesmis jak mamlas stahovat, ale normalne si ji za par supu koupit. 30 ecek neni nic za takovej klenot herni historie.
          • je to tak dodělaný, že hlavní linie má navazující quest doporučený lvl menší než předcházející. Navíc je to tak špatně nadesingované, že se ke questům okolo 11 lvl se dostaneš na 25lvl.
            • Hmmm ne, nemáš pravdu.
            • uklidni se a zajeď si do Skellige a dělej hlavní linii, odjezd do Skellige ma výšší doporučený qeust než další navazující. Až tak je hra dodělaná, absolutně nedodělané XP, leveling, rozmístění qeustů.
            • Co to meleš? Tohle vůbec není pravda.
  • A vidím, že diskusia sa aj tak nakoniec zvrhla na tú istú, ako každá iná diskusia pod článkom o Z3 na Games.cz.. čo tu vzniklo akési náboženstvo alebo kult "zničiť Z3 je náš cieľ" či čo? ..

Hlavne, že tvrdia, že iba deti majú radi Z3 a oni akým spôsobom vyjadrujú svoju "dospelosť" ? Nadávaním na Z3 a na jej hráčov.. vážne, tá dospelosť z týchto ľudí priam srší.. obhajovať svoju hru len kritikou hry, ktorú majú iný radi.. paráda.. skvelá diskusia.. ešte dobre, že games.cz je asi jediná výnimka na nete.. fakt tu ľudia nevedia normálne diskutovať.. a čo je ešte horšie, ani sa o to tu nepokúšajú

To fakt, inak ako nadávať na hru, ktorá sa vám nepáčila, je jediným možným spôsobom, ako sa viete tu vyjadrovať? Prečo nepíšete o tom, prečo sa vám páčila tá alebo iná hra? Ale samozrejme, človek tu niečo povie dobré na Z3, automaticky má mínusku a ku tomu je tu neustále urážaní od fanúšikov inej hry.. fakt neviete nič iné, iba úražať druhých a nebrať ohľad na iné názory ako sú vaše?

Ale nie, radšej vás tu nechám sa detinsky hašteriť, lebo očividne to máte radšej ako aj hranie vašej obľúbenej hry..
    • MrSanta
      Tady má diskuze jediný účel. Zvyšování návštěvnosti. Kdyby měla redakce zájem na kvalitní diskuzi, tak stačí zavést povinnou registraci a banovat ty, co neumí nebo nechtějí normálně diskutovat.
      • Přesně tak.
        Já třeba články nečtu a jdu rovnou do diskuze se zasmát a pobavit.
    • Vogon
      V každé diskusi pod zprávou o téměř jakékoliv hře, nejen o zaklínačovi, se najdou tací, kteří na tu hru nadávají(Ve většině případech tu hru stejně ani nehráli) a mají za cíl otravovat lidi co se snaží diskutovat. Většinou jsou to ty stejné ztracené případy.
      • La_Furia-Roja
        Většina lidi Zaklínače hrála a to i ti co, si dovolí hru kritizovat...
        • doktorzhoror
          A japa to víš?
  • Za me bloodborne,ale s geraltem taky zadnej problem.
  • obsidian, narozdil treba od bioware, dela snad jenom samy lepsi hry

vetsinou jsou nacpany obsahem, kdezto bioware dela obrovsky, ale prazdny svety
    • Obsidian dělá dobré pokračování, originální hry mají porodní bolesti a bugy, které se nevyhnuli ani PoE, ač je to u mě RPG roku
      • southpark stick of truth nebo alpha protocol, to je prave na obsidianu obdivuhodny, at sahne na cokoliv i z uplne jinyho sveta, dokaze to povysit na klenot

bioware dela to samy porad dokola a na zadnici si z toho clovek nesedne
        • Bioware udělali Baldur's Gaty, Kotor, Masseffecty, Jade Empire a Dragon Age, ti nemusí udělat už nikdy nic, u těchle her totiž na zadnici už sedím skoro 20 let, obsidian žádnou takovou památnou hru neudělal, jako stick of truth fakt sorry... kdyby to nebyl southpark, zdaleka to nemá takový úspěch. Obsidian nikdy nevytvořil legendární hru o které by se vzpomínalo 18 let po vydání a není to jenom tím že ta firma je "jenom" 13 let stará. Hry od Obsidianu mě baví, ale Bioware už nikdo nevezme titul nejlepšího tvůrce RPG všech dob, zatímco Obsidiani se nikdy nezbaví nálepky tvůrce nejlepší pokračování her, když nám udělali assety a engine jiné firmy. Od doby co odešel Muzyka úplně z firmy jsem nervózní, ale novému ME dám šanci
          • jedinej legendarni je tak akorat bg2, a ten ja treba uz ani nepamatuju, i kdyz jsem ho tenkrat hral a dohral, spatny to nebylo, ale asi ne tolik, kdyz treba fallout mam obcas nutkani dat si zase znova

o zbytku uz jsem mluvil, dragon age mel takovej hype, ze z toho bylo nakonec akorat tak rozcarovani, prumerna fantasy s klasicky bioware nepodstatnyma volbama v rozhovorech

celkem by se dalo souhlasit s drizztem v tom, ze pod ea uz meli jen sestupnou tendenci
            • vsechny smrtelny nejsou, minimalne ten gandalf v uvodu sejmout nesel

manual, si trosku v jiny dimenzi, ja mel tenkrat rip

nehodlam hodnotit hry, jak se hrajou po 10 letech a stovkach patchu, modu a dlcs, to by pak mohly bejt treba i skyrim nebo mass effect 3 vyborny rpg, hodnotim, co jsem hral
            • jako smrtelný permanentně, záleží na obtížnosti
            • dualclass, no tak to si noob a neumíš plánovat když máš levelcap, tak si musíš spočítat na jakým levelu musíš dualclassnout a všechny potřebný informace jsou v manuálu ke hře, jinak je to o preferencích, já jsem zase dohrál fallout 1, taky dobrý a taky se k tomu nemusím vracet, BG2 hraju doteď, jako jedinou hru kterou můžu hrát pořád dokola a střídat tam rasy/pohlaví/povolání a můžu různě taktizovat nebo si hrát solo, navíc levelcap má i fallout a u BG existuje mod na XP cap který má pár KB, není problém mít sice jenom tři postavy ale na levelu 50 a btw NPC jsou v BG smrtelný
            • jo a nesmrtelny npc, to me irituje ve vsech hrach dodnes
            • jestli si to dobre pamatuju, tak me v bg2 krome slepyho drzeni se d&d pravidel iritoval level cap

na to jsem do dob beegees snad nikde nenarazil, vetsinou rostla potreba zkusenosti tak, ze se postup ke konci temer, ale jen temer, zastavil

tam jsem si jeste poradne nerozjel ani planovanej dualclass a smolik *6*
          • Tak ten south park bude moc porovnat s tím od Ubi
        • del0
          + New Vegas *5*
          • tak urcite, to je snad v tom rpgcodex zebricku od nich nejvejs, ale uved jsem takovy ty ulety daleko jinam od jejich predchozi tvorby, ze ani to nepokazili

i kdyz pravda, to taky neni zrovna party based fantasy rpg *5*
    • pro mně osobně Bioware > Obsidian, myslím samozřejmě Bioware před akvizicí EA. Sám jsem moc zvědavý, co vyleze z Mass Effect Andromena a zda Bioware dopadne stejně jako Westwood
      • staci se mrknout na kotor1 vs 2, na stejnym hristi, ale obisidian o ligu, dve vejs
        • jo, jednička je o ligu výš - jednak byla první, jednak má mnohem lepší příběh
          • porad sem davas ten zebricek z rpg codexu, tam jednicka taky ztraci nekolik desitek mist
            • bg2 mozna, jade empire konzolova blbinka, prvni zklamani od bioware, mass effect sem tam, 2 priserne nudna, 1 celkem solidni rpg, trojka neco mezi, proti 2 zlata, ale predcasne vydana a vykuchana pro dlc
            • ano, nwn2 a datadisky mám velmi rád. Já přece netvrdím, že Obsidian dělá špatné hry. Jen myslím, že Bioware dělalo lepší - KOTOR1, Mass Effect, Baldurs Gate 2, Jade Empire
            • a mimochodem, nechvalil si tu donedavna a i nwn2 a datadisky?
          • Tak to je to otřepaný téma který KOTOR je vlastně lepší, někomu se líbí komplexdnější svět a někomu lepší scénář
            • ja proti jednicce nic moc nemam, jen je to takovy rpg pro zacinajici, hodne linearni

i kdyz nedavno jsem to dojel jako pure evil a na konci jsem mel pobity skoro vsechny z party a zbytek zbabele utek *1*
  • TheGGG
    Luxus, žádná 8bitová mag0řina to nevyhrála... yes... witcher 3 je naprosto masérka cool badass hra a kromě všeho ostatního je to taky po čase hra s fakt dobrými a vtipnými dialogy...
    • Právě to hraju a baví mě to hodně, ale ty dialogy snad psali pro děti max 15 let
      • Asharak
        Počkej až jich budeš číst po 100 hodinách.
      • TheGGG
        wut? Geraltovy kousavý hlášky jsou naprosto dokonalý. Řekl bych, že eště lepší než v předchozích dílech... Cokoliv G řekne, je vždy totálně boží hláška...
        • Myslím, že to nevyvrací jeho argument, spíš jen potvrzuje.
          • :)
    • GGG je spokojen, největší mainstream vyhrál, ale na tebe se nemůžu zlobit, ty si jedeš aspoň stále to svoje blues
      • Mne už asi jebe, ale súhlasím s ggg. V každom prípade W3 a mainstream mi tak nejak nejde dokopy, to už Bloodborne a jeho rádoby hc hratelnosť je viac mainstream v dnešnej dobe.
        • Zrzzek
          W3 mainstram je... To ale neznamená, že je to něco špatného... Pro mě W3 první zaslouženě (dost lidí tady zmiňuje nějaký xenoblejdy, ale vůbec nevim o co jde...)
      • TheGGG
        hlavně že wanna be HC tardi jako ty brečí...
        • spíše hráči, kteří to nahráli daleko, daleko více, ale jak říkám, děti ať si užívají vítězství svého oblíbeného poníka...
          • TheGGG
            no jo, dost pochybuji že jsi toho nahrál víc než já zlato...
  • Souhlasím. Dát letos na první místo cokoliv jiného, by podle mě byla trapná póza (viz TotalBiscuit).
    • fallanga
      Pokud jsi pozorně poslouchal, tak říkal, že Zaklínače nehrál, tím pádem ho nemůže hodnotit. Logicky.
      • Kdo nehrál v roce 2015 Zaklínače 3, tak ví houby o nejlepších hrách roku 2015 - takovej žebříček je pak bezcennej a nemá vůbec takový videa dělat.

Je to póza.
      • Koho to zajima co hral nebo nehral .... *7*
  • Redakci: to, ze mi ilavsky rika ze jsem debil, mi nevadi tolik, jako mi vadi, kdyz s ilavskym smazete i mou obsahlou obsahly odpoved, ve ktere objasnuji bohate moznosti hrani role v F4 a toho, ze si zasluhuje byt povazovan za RPG.
    • del0
      Tak je mi fakt líto, že to smazali (upřímně). Grotesku mám rád...
    • MrSanta
      Což je škoda. Na rozdíl od ilavského si psal normálně, tvé zdůvodnění mělo hlavu a patu a přesně vystihovalo proč mám tak rád Bethesdí RPG a hlavně Fallout 4. Takže ti virtuálně poplácávám po zádech za dobrou práci.
      Celý systém diskuze je na Games dost mizerný. Dokud nebude v zájmu redakce mít normální diskuze a ne tuhle naklikávací hrůznost, která tu je pro navyšování návštěvnosti, tak se nic nezmění.
    • teď to budeš muset vydat knižně *4*
  • Asi nemám nejoblíbenější. Jen široké spektrum oblíbený, které si rád zahraju znova. Z nabízených mě zaujal Zaklínač, Shadowrun a Pillars of Eternity

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit