-
Nejlepší RPG 2015 a ani slovo o Xenoblade Chronicles X? Smutné, ale co se dá dělat...
Dost to poukazuje na to jak je Games.cz pro hráče málo informativní (hlavně když se člověk podívá na počet zbytečných článků např o novém DLC do Rocket League jsem tu četl několikrát...). Naštěstí jsou i jiné zdroje, kde se na kvalitní hry ještě nezapomělo.
Každopádně byl rok 2015 pro fanoušky RPG určitě vydařený. Kvalitních kousků vyšlo víc než dost, takže věřím, že si každý přišel na své, snad se herní rok 2016 povede minimálně stejně dobře. -
-
Spíše je tu každé prd o Zaklínači, každý screenshot tu má článek, ale informace o DLC k Bloodborne, jak se dostaneš do DLC, co potřebuješ splnit, kolikátý LVL doporučují apod to tu nenajdeš. Xenoblade nemá cenu řešit, ještě tu není ani recenze na hru roku 2014(Bayonetta 2)
-
-
Kdo by taky resil takovou blbost jako Bloodborne?
-
-
Nehrál jsi ji, co???
-
-
-
-
WITCHER 3 joooooooooo!!!!!! *15*
-
-
Jestli ty prezentuješ zdravé jádro fandů Zaklínače, tak to není moc O.K!
-
-
pomalu se tady z toho stává další CSFD, každý je expert a má názor a podle něho tohle a tamto a vlastně velký prd. Normální debata vymizela a kdo nehraje RPG alespoň 10 let tak nemůže ani nic napsat, protože vlastně "není fundovaný". Tenhle žebříček dělají Games takže jde logicky o jejich názor, který nikomu nevnucují nebo neříkají že je jediný správný. V mém ideálním světě se hry nesrovnávají, pouze se hodnotí co je + a co -. W3 a DS se nedá srovnávat, to nikomu nedošlo? Jo, obě jsou RPG, ale každá míří ÚPLNĚ jinam přece. Passat a Ferrari 458 jsou taky obě AUTA, ale jaksi se srovnávat objektivně nedají že....Každý, naprosto každý jedinec na tomto světě má svůj názor, neexistují dva stejní lidé. Proto máme demokracii, kdy se zprůměrují názory a z zoho vyšel W3 jako best RPG. Teď už jen překonat své ego a nedávat hned v prvním komentáři svůj vlastní žebříček......95% čtenářů games nikdy nenapsalo jediný komentář, protože je jejich ego nenutí vyjadřovat svůj názor do anonymního éteru kde je to nakonec všem jedno. Pár jedinců si tady z diskuzí udělali soukromý prostor pro ukojení potřeby být s někým ve sporu...nebýt nasraný z práce kde taky nikdo nerespektuje většinu a furt pindaj tak sem ani nepíšu :)
-
Už jenom ta řemeslně dobře odvedená práce od našich sousedů si toto uznání zaslouží... Nedokážu si ani představit kolik práce to muselo být.. Nevadí mi, když je hra přehypovaná, když dokáže potom své kvality... Naopak Battlefront za to třeba nenávidím... Myslím si teda, že naprosto zaslouženě na prvním místě...
-
Tak ono je to těžký, není RPG jako RPG. Někdo si pod tím představuje příběhovou hru, někdo zase převážně propracovaný vývoj postavy a schopností. Co se týče příběhu a atmosféry světa, neměl W3 konkurenci. Naopak vývoj hrdiny, balanc soubojů a schopností, to byl všechno dost pr*ser i ve srovnání s minulými díly. V tomhle ohledu bylo spoustu lepších her.
-
-
příběh o hledaní princezny? Jo, tak v tom případě je na tom herní scéna hůře, než jsem si myslel...
-
-
Tak budem slovíčkařit? Příběh tý hry přeci není jen o tom konci, ale i o tý cestě na který zažiješ spoustu pěkných a poutavě napsaných malých dílků z kterých se skládá. Hlavní příběh je zkrátka jen nějakým způsobem zastřešil, aby se celá hra nerozpadla. Pro mě naprosto parádní způsob vyprávění ve velký hře protože vedlejší úkoly nejsou jen nudná vata, tam je to gró hry a práce scénáristů. Já si to užil parádně.
-
-
-
Já hrál letos několik měsíců jenom ZAKLÍNAČE 3 (dvakrát dohráno, prozkoumán každý cm mapy) a teď zas jen FALLOUT 4 (ještě nedohráno, užívám si každý cm mapy) a obě hry jsou fantastické. Atmosférou a prostředím vítězí o fous Fallout, to je prostě super. Kritika tyhle hry je mi ukradená. Je mi 37 let a hry hraju od roku 1989.
-
-
Fallout 4 je lynčovaná hra, mám jí dohranou ale ještě bych se v ní proháněl i dneska, nemít desku na reklamaci
-
Souhlas. Fallout 4 je skvělej. Já hraju na max. charisma a max luck a je to ohromná zábava, každýho ukecáš, nabo díky luck perkům ustřílíš v critical shotech *14*
-
souhlas
-
-
Nebýt nezajímavýho příběhu asi bych souhlasil, vedlejší questy byli o moc lepší.
-
Undertalem ? Zajímavý jak vysoko se vyhoupl, ... ale když tak čtu a slyšim tak to nikdo nehrál.. *15*
-
Za me je herni komplexnost cenejsi rozmachlosti, pribehova neurcitost cenejsi te nejmensimu spolecnymu jmenovateli pochopitelny banalnosti. Cisty, jednoduchy ale pevny herni mechanizmy nade vsechny na primarni koncept nalepeny repetitivnosti beze smyslu generujici "herni dobu".
-
-
a proto nemám rád hry od Bethesdy a bohužel letošní vítěz je na půl cesty k nim - sice obří svět, ale plný generické repetitivnosti
-
-
Zaklínače jsem nedohrál a ani nedohraju. Příběh ovšem znám. Že jsem neslyšel nikoho chválit hlavní dějovej oblouk, je jen nastaveným zrcadlem zlatýho jádra úkolů "vedlejších". Pojmy se tu zkrátka pletou a "hlavní" není hlavním, nýbrž nudným a to dobrý tkví ve "vedlejším". Jenže i to je utopený v mechanikách mmo světů a těmi se brodit mi za to nestojí.
Vlnám pestrých a neutuchajících INDIE přílivů tohle zkrátka nemá šanci odolat.
-
-
-
Panové Drizzt a pch-ora: No Veskoslav psal o japonském komandu ( hledám spojitost u s DS). Mne taky přijdu do diskuze pod Zaklínače, tak automaticky na mne vyskočí nějaký DS komentář. DS jsem si užil i dvojku, ale taky mám pochopení pro redakci a jejich výběr. :-) Což očividně hardcore fanoušci tvorby FromSoftware ne.
-
-
Mně je nějaká hra roku ukradená. Jejich výběr respektuju, ale nesouhlasím s ním. Dark Souls jsem do diskuze nevnesl já, ale zapojil jsem se do diskuze, kde někdo kritizoval Bloodborne. Z letoška jsem hrál jen 2 RPG - Witchera a PoE, a pro mne soukromě bylo PoE lepší. Chtěl bych si zahrát i Xenoblade chronicles, Undertale, Underrail. Uvidím, jestli na to někdy bude čas.
-
Doporučuji se někdy podívat pod články o Dark Souls. Nic proti, ale tady nic není v této diskuzi.
-