Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se říká mezi slepými jednooký král. I když já bych to možná dal radši Falloutu 4.
    • Asharak
      Škoda že už se to dneska neříká, co? *3*
  • Zaklínač zaslouženě. Letos neměl konkurenci.
    Nevím, jak to někdo může porovnávat se simulátorem kotrmelců Blood Borne, nebo tím ošklivím, nudným nedodělkem Fallout 4. (I když po práci pár moderů to může být slušná hra, stejně jako Skyrim)
    • Vogon
      Až na to že naprostá většina hráčů Bloodborne hraje s target lockem, a když máš target lock tak neděláš kotrmelce. Ale tak k čemu znát fakta.
    • Simulator kotrmelcu je zaklinac 2, nikoliv bloodborne, ktery si pletes s dark souls :-).
      • hraju Dark Souls a těch kotrmelců dělám mnohem míň než jsem dělal ve Witcherovi. V DS spíš využívám blok štítem, blok zbraní, nebo odražení. Kotouly jsou potřeba akorát na bossy. Witchera jsem hrál na nejtěžší obtížnost, tak do patnáctého levelu to bylo docela těžké, pak už snadné, přestal jsem používat znamení s výjimkou quen, protože igni bylo hrozně nevyvážené. Pokud jde o souboje a jejich propracovanost a vyváženost (a hlavně zábavnost), tak DS vede nad Witcherem o 1000 procent. A to rozhodně není jediná kategorie, kde vede. Witcher je poměrně nudný simulátor kotoulů a hledání červených fleků v trávě. Jednička byla hodně dobrá hra, bohužel trojka není..
        • Pokud jsi se ve W3 útokům skutečně vyhýbal hlavně kotrmelci, místo skutečným uhýbáním (alt), tak jsi se ani na 15. level nemohl dostat, protože jsi jednoduše nemohl vyhrát jediný souboj. Ale samozřejmě budeš tvrdit, že ano... prostě pitomci na games, úžasná to sorta lidí.
    • La_Furia-Roja
      Tipl bych si, že jsi v Zaklínači udělal o tisíce více kotrmelců než já v Bloodborne...
      • Tak neviem, vo W3 kedze su tam dodge na monstra a parry na ludi, tak kotul ani netreba. Zato v BB su bud kotule alebo raketove korcule nazvane vtipne "uskok".
      • Tak chápu že ti ty kotrmelce nejdou. Přece jen to není úplně nejjednodušší cvik. Ale být tebou bych se tím nechlubil veřejně.
        • kennyB
          Kolik ti je???
          • ve skutečnosti to nechceš vědět
  • Tvorba postavy je jednou z nejhorších mechanik, která se kdy v příběhových hrách vyskytla. Ubírá hloubku a kvalitu charakteru na úkor maštění hráčova ega.
  • Pro mne je RPG roku Xenoblade Chronicles X
  • S vítězem naprostá spokojenost. Bylo jasné, že jedna z nejlepších her historie musí tohle vyhrát. Ale pro mě osobně to je vůbec ta nejlepší hra co jsem kdy hrál :-)
  • Tady docela hezký GOTY recap...

https://www.youtube.com/watch?v=UrLSaDWXm_U
  • 1. Underrail
    2. Age of decadence
    3. Dead state

Fallout 4 není RPG, ale FPS s RPG prvky. Díky modům a s přimhouřenýma očima za chyby ji oceňuji na 8/10, bez modů a bez přimhouřených očí 6/10. Takže tak. Jo, Vědmák 3 ještě - když odříznu poslední třetinu příběhu a zapomenu na Skelige, tak 8.5/10.
    • fallout není rpg. píše člověk, který na první místo dal undertail...
      • nie fallout 4 neni rpg...zato Underrail je cistokrvne rpg a skutocny nastupca povodneho falloutu...este mas nejaky problem ?
      • Píše člověk, co neumí číst. :-D UnderRAIL, troubo, ne ta neutrální gender hra UderTALE. *1*
        • velmi se omlouvám.
          • Tuhle výměnu bychom si měli zarámovat a ukazovat jí diskutérům, jak má vypadat slušná diskuze.

+1 (to charisma samozřejmě)
          • Omluva přijata
  • Je to schyzoidní. Nejlepší RPG samo popírá žánr, jelikož můžete hrát za jedinou postavu a povolání máte předem dané.
  • Com_Truise
    To si takhle roluju stránkou dolů a nominace podle očekávání. A najednou absolutní šok.
    Zaklínač vítězem? Jako vážně? Módní záležitost, která do pěti let upadne v zapomnění.

Na prvním místě a to naprosto bez debat, má být UNDERTALE!
    Skvost loňského roku a vůbec, jedna z nejlepších her v historii. Zaklínače převyšuje na mnoha úrovních, i grafická stylizace je svým způsobem účelnější.
    Ještě pořád se dá článek upravit a vítěz změnit, nikdo nic nepozná!
    • Ristoro
      S tím Undertalem si musíš dělat pi*u, jinak to nevidím. To nemůže nikdo myslet vážně, že by to mohlo porazit Zaklínače :D.
      • a proč by nemohlo? Ten Zaklínač mi připomíná Force Awakens. Ten film byl prostě příšerný, hrozný, naprosté zneuctění celé SW ságy. A nejde mi na rozum, jaktože to tolik lidí nevidí a dává tomu parádní hodnocení. Prostě to opravdu nechápu. No a s tím Witcherem je to podobné. Neříkám že je to tak extrémní případ jako TFA, ale ta hra má k dokonalosti hrozně daleko a přijde mi, že lidi prostě nevidí její naprosto očividné chyby - hloupý příběh, repetivnost, nic moc souboje, generickost a hlavně ztrátu atmosféry prvního dílu.
        • Ty jseš prostě člověk, kterýmu se buď opravdu nedá zavděčit nebo nenávidíš všechno nový úspěšný a pro většinu lidí suprový jen proto, aby ses zviditelnil. Pochopim, že někomu nemusí třeba sednout ten Witcher (přestože o tom jako o totální hovadině nemůže nikdo s trochou rozumu mluvit, i když ho to nebaví), dokonce bych i pochopil, že se někomu nebudou líbit nový Star Wars (za mě je ten film supr a patří mezi ty lepší díly). Ale když už o těch SW mluvim, tak bych si aspoň něco zjistil, než začnu používat slovo zneuctění. Po x letech první Star Wars, který se nejvíc blíží původnímu filmu/filmům nazvat jako zneuctění? *8*
          • http://www.huffingtonpost.com/seth-abramson/40-unforgivable-plot-holes-in-star-wars-the-force-awakens_b_8850324.html
            • No jo no, to je potom jinej problém. Těžko si užít film/hru, když se v ní mermomocí budu pokoušet najít co nejvíc trhlin a lapsů, z nichž část se v tomhle případě může klidně bez problémů dovysvětlit, část jsou pitomosti jen aby se mohlo číslo zakulatit na 40, část jsou věci, který jsou nutný k určitýmu posunu v ději v rámci nějkejch dramaturgickejch a scénaristickejch postupů, který se používaj prakticky odjakživa nebo s postupnym vývojem filmu a menší část jsou opravdu věci, který při zamyšlení prostě můžou být nelogický, ale opět můžou (a nemusí) být k dobru věci v rámci celku filmu. Jak řikám, nebudu zastírat, že se mi TFA nelíbily, ale jestli bych ta měl najít něco co mě štvalo, tak častej výskyt deus ex machina. Jinak to byla supr zábava a nevidim důvod proč si zážitek kazit zbytečnym hledáním chyb, jen abych se film pokusil ve vlastních či cizích očích ponížit *3*
      • Nehral jsem to, ale jestli to ma lepsi hratelnost (a to neni zas tak tezke), tak proc ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit