Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku
25.1.2016 | Redakce Games.cz
304 příspěvků
-
Tak jsem si rozšířil obzory a projel jsem si to. Můj názor? Ani jedna skladba těm nejlepším kouskům z W3 nesahá ani pod kotníky. Klasický, pro mně nezajímavý epic orchestr.
-
Uvidíme se u soudu.
-
Zaklinac 3 naprosto zaslouzene, tady nebylo o cem a taky mi udelal radost Battlefront. Na to jak se na tu hru nadava tak se opet v dalsi ankete umistoval pomerne solidne :-P
-
V anketě jsem nehlasoval, protože by to od člověka, co za poslední rok rozehrál několik her a do konce dohrál pouze Zaklínače 3 nebylo zrovna fér; každopádně jsem rád, že to tak dopadlo, ta hra měla svoje mouchy, ale i přesto to byl kus nádherné práce s parádním soudtrackem, a ten neskutečnej hejt ve zdejších diskuzích mě upřímně mrzel.
Gratulace vítězi. -
doporčuji si rozšířit obzory. Jenom DLC k Bloodborne obsahuje pět lepších skladeb...
-
Pecička
-
A tady můj vítěz herního tracku roku: https://www.youtube.com/watch?v=J8J9HXcOxrs
Shodou okolností hraje u nejlepšího RPG questu od dob prvních Falloutů... -
Ze zdejší diskuze jsem nabyl dojmu, že Zaklínač snad ani neskončí v top 3 v žádné kategorii. Naštěstí 90 procent českých pařanů má rozum. Ono taky nejlepší hru za posledních deset let nedat na první místo by byl úlet.
-
A jeje, wikipedista :-D
-
@Mantor Záleží kolik fanoušků se obtěžovalo hlasovat, já jsem třeba nehlasoval. Ty jsi hlasoval?
-
hezky napsáno. Souhlasím s tebou. Taky mě hra nijak zvláště neurazila.
-
Jsem si zcela jist, že Bloodborne je úplně někde jinde než ostatní hry v nominaci. Ta hra je "so deep", že ji překoná snad jen Pozzo del Merro.
-
Velmi dobry clanek. Trocha objektivity mezi recenze vnasi vuni konvalinek. Dobrevy :D
-
To je nesmysl, ano jsou lidi kteří podle marketingu koupí nějakou hru, ale aby ji někde dali hlas, musí se u té hry bavit. Kdybych vydal úplnou blbost, a udělal ji marketing za miliony, tak jí možná ze startu prodám, ale velice rychle se rozkřikne, že to je blbost, opadnou prodeje a určitě nikdo pro ní nebude hlasovat.
-
možná o těch bugách ani nevíš např. několik dlouhých týdnů byly buglé mutageny, takže většina vkládala mutageny naprosto zbytečně, jelikož nic nepřidávaly. Nevěřím, že jsi nezažil ani jeden glitch, ta hra je prolezlá glitchy, které přídávaly hlavně pozdější patche. Na youtube pak jakýsi Čech přidával video, kde si stěžuje na downgrade dohledu v 1.10 patchi. Atd.............
-
možná by bylo hezké zmínit kolik těch fanoušků tu je. Řekl bych, že je tu spíše více haterů, pokud si to myslíš, tak je tvoje věc. Já tipuji takových max 20 - 25 fanoušků v diskuzích.
-
Ačkoliv se s výběrem W3 jako absolutním vítězem neztotožnuji, chápu to a nevadí mi to. W3 je prostě kvalitní hra, dobře zpracovaná, bez bugů, která baví i lidi nepolíbené RPG, nebo knihama o zaklínači. Prostě takový kvalitnější mainstream, který si najde cestu k různým typům hráčů, casuala zaujme a neodradí komplexností, hardcore pařana neurazí a střední proud si lebedí.
-
Máš pravdu, ale často se zapomíná na druhou část té citace (která není až tak známá... a má to důvod) -> Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit. (=And those people should not be listened to who keep saying the voice of the people is the voice of God, since the riotousness of the crowd is always very close to madness)
-
Ako si prisiel na to, ze chcem aby niekto z vas, zapalenych diskuterov, uznal, ze je to slaby vysledok pre BB. To je len moj nazor, ze to tak je , hlavne na portali co ma najhlasnejsiu a najpocetnejsiu Souls komunitu medzi CZ / SK webmi. A na to sa do mna zacnu triafat fanboyi z uplne vymyslenymi cislami, hlupostami a trapnymi invektivami ;-)