Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ehm, není soundtrack u Falloutu 4 jen recyklace soundtracku z F3 a New Vegas? Nebo to vykradlo mod Civil Defense Radio?
    • 0 bodov.
  • Zaklínač dostal více než 7x víc hlasů než MGS5. Ukazuje se stará pravda, že games.cz chodí číst docela normální lidi, ale v diskuzích diskutuje spíš okrajová skupinka. Když se podíváte na hate na Zaklínače, z diskuzí by se dalo tipnout, že anketa skončí spíš naopak - ale realita je úplně jiná.

Takže gratulace Zaklínači 3 jsou na místě.
    • Alebo naopak väčšina sú proste konzumenti, ktorí ani nemajú vlastný názor a tak ani nemajú čo v diskusii vyjadriť. Tiež stará pravda.
      • Karol, já neříkám, jestli je to dobře nebo špatně, jen poukazuju na to, že diskuze jsou jedna věc a názor čtenářů games v celku dost jiná věc.
      • Tak ti ten svůj názor konzumenta povím: jseš trotl a tvoje názory se nedají číst.
  • Jakožto člověk, co má vždy sračku hardware, a hry hraje zpětně, mám se v roce 2019 na co těšit! Z čistým svědomím můžu souhlasit jen s adventurami, tam jsem vetšinu nominovaných hrál. Každopádně musím uznat, že 2015 byl bohatý rok napříč celým spektrem
  • na tohle jsem se opravdu těšil... a teď zase přiběhne tech pár "nadřazených", který nám vysvětlí, že jsme všichni konzumenti a děcka, protože jen oni hrajou ty správný hry :D
    • a ne snad?
      • Vojta_Ilavsky
        Ne, jen jsi zakomplexovaný fanatik co má potřebu dávat všem najevo jak jsou ubozí když si dovolí svobodně koupit, užít a následně propagovat hru stejně jako to děláš ty. Pokrytče pokrytecká.
      • Radši budu konzument a děcko, než namyšlený přizdisráč s egem jako barák. *1*
  • Magister_Peditum
    Víceméně souhlas. Sice jsem sem tam hlasoval pro něco jiného, ale minimálně první cenu si Zaklínač zaslouží.
  • TheGGG
    U této diskuze by bylo obzvlášť libové zavést nutnost registrace, aby nám tu zmizely komenty anonymků ala:

"To zase hlasoval mainstream" -Tom
    "Naklikaly si to kkti" -LL
    "Čehuni jebn*tý" -Levoslav
    "LoLoLo witcher je pro konzoláky a děcka" -vtf
    "eeeee kde je Undertale, zase tu hlasovaly samí nuly" -boreček
    atd. atd. atd. bude tu toho tuna...
  • GlaDOS
    V hlasování mě překvapili jedině Fallouti. Fallout Shelter má být nejlepší mobilní hra (odeberte značku a máte klasickou mobilní čekačku)? Fallout 4 má nejlepší soundtrack (licencované kousky jsou už provařené a ambientní hudba je jen stěží zapamatovatelná)?
    • Inquisitor
      Nějaký čas jsem to hrál a poslal jsem jednoho týpka na průzkum pustiny a když jsem dal rozkaz k návratu do vaultu, tak stojí u vchodu a nemůžu s nim nic dělat. Nevíte jak ho vrátit zpátky do vaultu?
      • Musis na nej kliknout a dat mu prikaz at se vrati a nebo kliknout nekam na nebe venku z valutu a to je dalsi zpusob jak se dostat na tu obrazovku.

Pokud mas plnej sklad tak musis oklikat ty veci v seznamu co chces prodat.

Ale rovnou ti rikam ze Fallout Shelter je brutalne precenenej...
        • Inquisitor
          Já vim, já to jenom občas na deset minut když čekám zapnu a brzo už to nezapnu vůbec :)
      • Zmacknes collect, pokud mas plny sklad tak kliknes na sell nebo postavis vetsi sklad.
        • Inquisitor
          To jsem udělal, prodal jsem všechno co měl u sebe, ale co s nim dál? Teď už tam žádnou jinou možnost právě nemám.
          • Nemas tam ani collect?
            • Inquisitor
              Ne jenom close na zavření obrazovky a u sebe už nic nemá.
    • Muzes mi doporucit nejakou kvalitni mobilni hru podobneho typu jako fallout shelter pls? This war of mine jsem hral.
      • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.FarmVille2CountryEscape&hl=en
        • Konečne proc ne, farmile muze byt skvela hra (svym konceptem), jen se mi nelibi ta holcici stylizace. A mozna si to i zahraju.
      • http://www.androidtip.cz/tag/scifi/
        • To jsem cekal, nicnerikajici odkaz na stranku kde jsou nejake strilecky.
  • Jsem si zcela jist, že Bloodborne je úplně někde jinde než ostatní hry v nominaci. Ta hra je "so deep", že ji překoná snad jen Pozzo del Merro.
  • Amylee.Anderson
    Ano, písničky z Fallouta jsou nádherný, ale přišlo mi že jich tam je proklatě málo a jenom samé profláklé hity. Po nějaké době se ten kolovrátek nedal poslouchat. Jestli ještě někdy uslyším Sixty Minute Men, tak někoho zabiju. Mohli tam toho dát víc, mohli se v tom víc pošťourat.
  • Nějak nechápu tuhle divnou zálibu ve hrách jako Fallout Shelter, Minecraft a nevim co ještě. Za mejch mladejch let si s panenkama hráli holky. Dneska si s tima virtuálníma hrajou kluci.

Fallout Shelter jsem zkoušel jen kvůli tomu, že to má Fallout reálie. Už při ccca 50 dwellerech pekelná nuda. Co je to za gameplay dívat se jak panáčci stojej v místnosti a jednou za čas se jim zvedne číslo specialu. Jediné "vzrušení" - přepadení vaultu je furt dokola to samé. Směšně podanej sex za plentou, kdy se naprosto trapně musí zazoomovat jako hele ty voe voni tu souložej. No to je MEGAHUSTÝ!!! Přičemž se vám to stane když něco zrovna děláte na jiný obrazovce. Při 100 dwelerech jsem to vzdal, protože to nemá naprosto co nabídnout. Někomu ta ale holt stačí..
    • Inquisitor
      No ty si u toho vydržel dost slouho na to jak nadáváš. Mě už to přestává bavit teď a to mám asi 16 obyvatel :)
      • jo to je fakt, já furt čekal, že tam něco bejt musí. Jak jsme ale odemknul všechny místnosti a nic dalšího tam nebylo, tak jsem to zabalil.

Ten sex tam je sice hrozně roztomilej ha ha ha. Ale po dvacátým zoomu bych toho co to vymysle vykastroval.
    • Na survival je to výzva. Ztvarneni sexu a baleni je tam velice roztomily. Ne kazdemu vyhovuje kdyz mu hra vnucuje divat se na realny sex (z duvodu napr. veku nebo nabozenstvi).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit