Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: Výsledky čtenářského hlasování o hry roku
25.1.2016 | Redakce Games.cz
304 příspěvků
-
Nejlepší rpg, nejlepší soundtrack, nejlepší rpg podle čtenářú, nejlepší datadisk a nejlepší hra podle čtenářú. Myslim, že teď už můžeme s jistotou řīct, že Witcher 3 byl opravdovým triumfem roku, gratulace do Polska!
-
-
Úspěch to je. Prodeje, ocenění apod. Ale celá série ztratila tvář kvůli úspěchu, což je škoda.
-
-
Jaké to překvapení, že to vyhrála mediální masáž roku. Aspoň že redakce má trochu rozumu.
Za mě Xenoblade, Soma, Bloodborne, Undertale, Kerbal Space Program a i ten MGSV...
Zaklínač by se u mě možná dostal před Order 1866 a Uncharted Remaster ale jenom těsně. -
-
Musím říct, že W3 měl taky velice interesantní sexuální scény... to vám panečku byla houpačka... už jen jak to trumfne bioware v příštím mass effektu...
-
-
Osobně doufám že nijak a že se budou soustředit na vývoj taktický soubojů, ale už to není ten samý Bioware jako kdysi, ale dávám tomu šanci
-
-
Jsem hrozně rád že to vyhrál Zaklínač. Už jenom kvůli těm zapáleným diskutujícím, co tady u každýho článku o Zaklínači házeli hejty a prostě nedokázali přijmout, že někoho ta hra prostě bavila. Ještě k tomu mám pocit, že to půlka z nich ani nehrála, jen bylo prostě IN psát všude, že je to vlastně přehypovaná blbost.
-
-
že tu hejty nevidím, ale jen normální diskuzi..
-
-
A já snad psal TU? Mluvil jsem o článcích o W3 obecně.
-
No právě, psal jsem to už včera. Všichni fanboyové Zaklínače paranoidně vidí hejt v každém příspěvku, a když Zaklínač vyhraje čtenářskou anketu, všem imaginárním haterům ukazují fakáče *1*
-
-
Nevím, jak jsi přišel na nějakýho fanboye, sám jsem hlasoval pro něco jinýho. Jen mám prostě hroznou radost, jak jsou z toho hateboyové W3 špatný (když už jsi narazil na toho fanboye, začnu vám říkat takhle).
-
-
Nebylo to úplně na tebe, reagoval jsem na Petra a myslel to obecně na tu spoustu lidí, co se takto vyjádřila.
-
-
ano, začínají být poněkud směšní.
-
-
-
-
Rozdělení GOTY bych dělal jak tady:
https://filmgamesetc.com/2016/01/fge-2015-game-of-the-year-awards/
Zapadní RPG, japonské RPG, Akční RPG, open world apod. -
Nechápu to čtenářské hlasování. Zaklínače 3 hrálo asi tak 20 krát více lidí, než ostatních her, tak pak je zcela zřejmé, jak takové hlasování může dopadnout. Nevím o nikom z mých známých, kdo by hrál například MGS5, kdežto Zaklínače 3 hrajou všichni. To je jako s GTA, to má každý, hlavně menší děti to hrají, tak pak samozřejmě ve čtenářských hlasováních o nejlepší hru desetiletí a podobně vyhrává GTA, protože si ty malé děti připadají drsně, když můžou ve hře přejíždět lidi a podobně. Kdežto takové Dark Souls není pro každého, vyžaduje to trochu trpělivosti, a je to hra jen pro některé. Já bych hlasoval pro MGS5. Sice se mi předchozí díly líbily o něco více, a je spousta her, co mě bavila o něco více, ale pokud chci být skutečně objektivní, tak MGS5 je asi zatím tou nejlepší videohrou, jakou se dnes dá koupit. *8*
-
Chudak ggg ten jeho bloodborne to trochu nezvladl
-
-
Proc? Bloodborne neni titul pro masy a jeste je jen pro platformu, kterou u nas vlastni zhruba 1/5 hracu. Je zazrak, ze je tak vysoko. Naopaknto ukazuje, ze Zaklinac je proste zacilen na masy, coz vysvetluje i jeho nedostatecnost a plochost, byt ne zbugovanost.
-
-
BB nie je pre masy a preto sa ho predalo "nemasovych" 2 mil kusov ;-) Samozrejme, ze exkluzivita len na jednu platformu nema v ludovych hlasovaniach sancu , ale BB dostal 13x menej hlasov ako W3. A kedze ani zdaleka nema W3 13x vacsie predaje ako BB je to strasna nakladacka.
-
-
-
Vzhledem k tomu, že chyběl minimálně v jedné kategorii velmi dobrý kandidát, nevím jestli to mělo nějaký smysl.
Schválně, kolik lidí vám hlasovalo pro Trespasser? -
-
Pro hru z roku 1998?
-
-
Tys byl minuly rok pod kterym sutrem?
-
ta je paradni, kdyby tam byla, hlasuju pro ni :-P
-
-
-
Ha a máte to, Zaklínač 3 s 2127 hlasů vs. Metal Gear s 287 hlasů! Opravdu nechápu ten hype kolem MGS, hrál jsem to skoro 20 hodin a nechápu co na té hře je tak boží... *5*
-
-
A? Co to má jako dokazovat? Zaklínač je totální overhyped, hráli to všichni, všem to nutili až do kuchyně, tak co tohle má být za logiku. Kvalitu bych hledat úplně jinde...
-
-
Tak možná je tak vyhypovanej, protože je to fakt luxusní hra. Že se pár noliferům nelíbí, může bejt, takovej už je život -> to jí na kvalitě ale neubírá... *2*
-
-