Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě je zklamání roku Dan Vávra a jeho komentáře na FB. Myslel jsem, že někdo, kdo se podílel na tak skvělých hrách, má aspoň trochu rozumu.
    • ok PC principal
    • Kr.Pa
      Jen vyjadřuje svůj názor, to není blog o tvoření her!
    • To je problém dnešní doby. Člověk může být špičkový profesionál ve svém oboru, ale pokud nemá politicky korektní názory, je za blbce i pro lidi, kteří jsou úplné nuly. Sice s názory Dana né vždy souhlasím, ale respektuju je, protože je ve svých názor konzistentní a nesnaží je korigovat, i když mu to může ublížit. A já ho budu soudit jen za kvalitu vytvořené hry.
      • Ani nejde tak o politickou korektnost jako o slepé zbožňování US Army a házení špíny na vše ruské. Takhle naivní jsem byl možná když mi bylo 10 roků.
    • Naprostý souhlas
    • Vždyť neříká nic, co by si nemysleli všichni. Nebo jako člověk nemá právo na názor k dosavadní absurditě některých věcí?
    • o čo ide? nemám tvárovú knižku takže neviem vôbec o čo sa jedná
  • Problém Evolve je, že jej ještě pomalu před vydáním představili jako DLC platformu. Tenhle typ přístupu prostě u multiplayerových her nefunguje. Ve chvíli, kdy se začne hráčská základna tříštit z důvodů XYZ různých verzí/dlc (nemluvě o nákladovosti pro nové hráče) tak je zle. Dlouhá čekání na zápasy jsou pak finálním hřebíčkem do rakve.

Pro srovnání v ME3 nabídli všechny multiplayerové DLC ZDARMA, protože věděli, že tento model by lidi od multipalyeru odehnal.

Až bude Evolve na Steamu za 10 éček se všemi DLC, tak jedině pak bych zvážil koupi.
    • Evolve si môže podať ruku s Titanfall, tiež multiplayer chobotina kde prvotný zámer bolo žmýkať zákazníkov na DLC, aspoň, že ich potom vydali zadara na PC, alebo ako to bolo....
  • Technická stránka nekulhá jen málo vývojově drahým hrám... Zklamáním v tomhle směru pak může být i takový (byť fantastická hra) XCOM. Ten totiž fatální bugy kouzlí i roky po vydání. A technická podpora mlčí. Jinak je hra ale SUPER (!). Co je zklamáním tutově je práce uvniř velkého studia–nedoporučuju.
    • jediný zabugovaný XCOM bol ten pôvodný kde sa nedala dohrať záverečná misia a mapy mimozemských základní boli celé rozmazané ale v novom xcome som žiadny závažnýbugg nemal
      • Ja nekolik a internet je jejich pestrou paletou plnej... Ten muj nejzasadnejsi hru rozbije pri vysledcich PSI testovani. Takze celou tuhle vetev hernich mechanik musim ozelet. Bezproblemove jsem pri vydani dohral ENEMY UNKNOWN, ale minulej mesic hranej WITHIN zkratka moc dobre neslape ani dnes.
  • Zaklínač. Protože se podřídil masám a ne knižnímu univesru. Za to že dal přednost open worldu před propracovaným level desingem. Za to, že už z toho necitím Zaklínače ale renesační, barevnou blbinku ala Dragon Age:I...
    • Je to bohužel tak. Ale zajímavé je, že takové Dragon Age: I má 130 GOTY ocenění, Zaklinač 160, Skyrim 230. Otázka je proč všechny velké high- fantasy hry jsou tak hypované a zmedializované. Jako stádo ovcí.
      • Mě vůbec nepřišlo že Zaklínač byl přehypovaný..ta hra je nejvíc za minulý rok a to bez debat
      • Veskoslav
        A mě vždycky fascinuje, jak je nejhlasitější skupina právě ta, která ty hry nemá ráda a má neustálou potřebu řešit, proč to vyhrálo zrovna tyhle hry. Co třeba kdyby byly prostě a jednoduše dobré? Ale to by nebylo vončo a konspirace o 90% herní obci ovcí a podplacených idiotů z řad recenzentů by pak nešlo tak moc kritizovat...Mimoto pro autora navrchu. Sapkowski sám nikdy nevytvořil něco tak důležitého jako ucelený mapový podklad pro svůj svět a poslední knížky? Vyloženě tragédie, kdy se na něm už podepisuje těžký alkoholismus.
  • jsem zklamán, že největším zklamáním neni Fallout 4, který mě zklamal :D

ps. dělám si srandu, je mi to jedno(zklamaní to sice bylo, ale nejhořší hra to taky neni...) :)
    • Ještě tě to nepřestalo bavit?
      • nejsem si jistý na co se ptáš? (pozn. nejsem jediný tom, který zde píše...)
  • Největší zklamaní je pro mě nVidia a jejich 970GTX... Strašný zmetek.
    • Vlastním jí také a jede skvěle,možná ale v nějakých starších titulech už tolik ne,tam je zvláštní že GTX 770 jela daleko lépe.Nevím čím to je.
    • proc zmetek to mi nejak uniklo
    • mám dve a nestažujem sa :)
  • Fallout 4 tu chybí.
    • Už s tím přestan
  • Krescz
    proto je dobre pockat si na steam vyprodeje :D
  • Zklamanim roku je Zaklinac 3, protoze takhle promarnit a zkazit jeho potencial, to me vazne zklamalo nejvic.
    • Ježišmária, že vás to tu ešte baví..
    • Veskoslav
      Naše nejhlasitější 10% skupina dorazila. Ještě Drizz a Flash a můžete si tu rozjet debatu o Zaklínači, jak je to zklamání atd.:) Hlavně proklikat, to je důležitost! Na to nezapomeň:)
    • Zaklínač typická GOTY záležitost ala Dragon Age: I, Skyrim. Takových her tu ještě bude...
      • Krescz
        to je dobře(že tu bude hodně her jako je zaklínač)
  • Chim
    Kde je Fallout 4? *8*
    • U me na disku, jako zatim nejhranejsi hra letosnáho roku.
      • Tak tak, u mňa tiež 173 hours and counting
    • Kde? S dva roky starým portem GTA V nejprodávanější hra na Steamu. Tam přesně je Fallout 4.
    • V obchode, predpokladám, že izometrickom obchode.
    • v tabulke najpredavanejsich hier roka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit