Přejít na výpis diskuzí
Best of 2016: Hlasujte a vyberte nejlepší hry roku 2016
9.2.2017 | Redakce Games.cz
171 příspěvků
-
Nech bejt, proč je považován za chybu fakt, že se to někomu nelíbí? Prostě mají nějaký názor a buď ho respektuješ nebo ne.
I když na tom metacritic je to velká sranda *2* *2* -
Hele, nabízet jako "největší zklamání" Last Guardiana... vy si nedáte pokoj, co? Obvykle když někdo šlápne do něčeho hnusného, tak se to snaží tiše utřít a dělat, že nic, nerozmatlávat to všude kolem, neukazovat každému a nemluvit o tom ještě několik týdnů. Vaše recenze je směšná a trapná současně, na Metacritic máte pořád druhé nejhorší hodnocení na světě (první je Level, lol) a hodnocení je hloupé, hloupě argumentované a vůbec absolutně nesmyslné. A teď se k němu, místo abyste mlčeli v koutě, ještě hrdě přihlásíte... Ach jo, fakt je tak těžké uznat chybu? Je vám jedenáct?
-
Chválím za pěkné zpracování ankety. Hrou roku je NHL 17.
-
zkoušel, docela to jde. To na tom ale nic nemění.
-
herp=kk= del0...
-
Je pravda, že problém Trica je v tom, že člověk musí mít zájem. Pokud má člověk čas, klid a ochotu zkoumat, tak v Last Guardian může najít velkou hloubku...
Ale když k té hře sednete třeba v pátek po práci a chcete si oddechnout, tak tomu vůbec nemusíte přijít na chuť... A lidi, co za kvalitní hru označují CoD, tak ti to vůbec nemají šanci pochopit :D
Proto si osobně tu hru šetřím někdy na nějaké suché období, kdy se budu nudit a budu mít čas si vyhrát (třeba až budu 2 týdny na nemocenské). -
Prej fyziku... i HL2 měl lepší... prosztě stále ten samej TLG zaslepenec... *7*
-
Emoce jsou subjektivní. To, co někoho rozpláče může druhému připadat patetický. Argumentovat emocema je nesmysl. Emoce nepatří do hodnocení a recenze, protože se nedají nijak změřit a ani objektivně srovnat na rozdíl od designu, hudby, vizuálu, herních mechanik atd.
JInak animace Trica fakt přirozený nejsou. Jsou až nepřirozeně rychlý, např. při chůzi ze schodů to vypadá, jak kdyby skákal. Tady bych fakt ubral fanboyismu. Jsou hry s lepšíma animacema... -
Pokud hodnotíš hru podle grafiky tak to je mi tě líto :) A jak píše podemnou. Animace Trica a přirozenost nebyla u ničeho tak věrohodná. To jen takovej detail :) Příběhově ta hra měla neuvěřitelný emocé. Když vezmu Třeba takovej COD apod ak to jsou pračky peněz bez emocí, ale furt téměř na jedno brdo, nebo stejnej princip. Jen The last Guardian byla emočně skvěle napsaná hra. Bohužel každému nesedne, protože člověk by musel mít zájem zkoumat a vidět věci v hloubce a né jen na obalu :)musí mít zájem zkoumat
-
jj, síla jaký jsi kkt...
-
nehrál a přesto je to pro mě zklamání roku, síla co? *1*
-
https://www.youtube.com/watch?v=Sx7_V8iIovE&index=1&list=LLorMwlNmVWohBo7S0vachCw
letos jinak nemůžu *3* -
Nahlášeno *1*
-
zkus Shadow Tactics, pejsku.
-
Jedno ti poradím zadej si do googlu výraz: osobní údaj , možná zjistíš , že jméno to neni , protože Pepíků Dvořáků je na světě mrak i in formační hodnota je nulová.
-
vždyť jsi to nehrál *15*
Jinak zklamaní jen díky grafice? Bože jak omezené. Že Trico předvádí animace, fyziku a intelgenci, která tu nebyla, je vedlejší, co?
Hra která má 81 pozitivních recenzí a z toho 13 ultimátních, prostě nemůže být v globále zklamaní, hlavně to je hra, která opravdu nemusí sednou každému. Vesmírná Odyssea taky nesedne každému, ale film je to prostě párádní. Konec. -
Zaprvé) téma bylo "nejlepší hry roku" a ne "nejprodávanější hry".
Zadruhé) víte, co to je podmnožina/podskupina? To znamená,že množina s názvem "akční hry" obsahuje i tzv. "střílečky".
Zatřetí) Tvrzení, že střílečky jsou největší pračka na peníze, není žádné pravidlo. Nemůžete na základě pár veleúspěšných sérií (např. CoD) předpokládat úspěch všech titulů. -
Stejně je jasný, že zklamání roku vyhraje No Mans Sky, po tom co předvedli, ale já jsem dal hlas právě Last Guardianovi, protože od NMS jsem cítil průšvih už dlouho před vydáním, zatímco od Team Ico jsem opravdu nečekal, že takto usnou na sakurách, zvlášt když jejich předchozí hry byly výborné. Pamatuju si, jak jsme zírali s otevřenou pusou, jak dokázali udělat něco tak skvěle vypadajícího jako Shadow of The Colossus a rozběhat to na legračně slabém HW co měla PS2 (to mě vlastně udivuje dodnes) ale v dnešní době o 3 generace později už to samé opravdu neohromí, a proto jsem dal zklámáni roku Guardianovi a ne NMS
-
Jdi se projít ven. Je tam krásně. ...
-
kúůrva slabej rok na hry :-/ ještě že vyšel Skyrim SE