Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele to máš stejný jak když si dá jeden guláš s chlebem a druhej s knedlíkem.
    Popřejem si dobrou chuť a každej je spokojenej a pochvalujem si guláš.
  • jamar28
    Jsem tu relativně krátce, ale tohle zatím je - a tipuju, že i dlouho zůstane - asi to nejblbější, co jsem tu četl. *1*
  • Veskoslav
    Já se bojím, že to dělá zadarmo a ještě z přesvědčení *1*
  • Já třeba hrál i Enderal v němčině a to jsem tomu prd rozuměl.
    Ale musím se podívat na ty mod do Sins. I na ten v diskuzi.
    Pro mě je Sins úžasná srdcovka.
  • Veskoslav
    Všichni jsme idioti, jenom ty jsi bagr.
  • Veskoslav
    Bože....Tobě už maximálně jeblo, co?

Takže CS, Dota, TF a TF2, DayZ, Brutal Doom atd. jsou co? Brečení tvůrců, že základní hra nebyla vončo?

Já si spíše myslím, že ty jsi přesně ten hlupák, co zaprvé ani netuší, jak se móduje, netuší, co je to za práci a v neposlední době, je to naprosto neschopný přídil, co ty módy neumí si nahrát a spustit tak, aby mu hra běžela v pořádku. Raději jdi hrát zase nějakou japonskou kravinu:) Tam nemusíš skutečně módovat vůbec nic.
  • flash789
    ja mluvil o tomhle? nemluvil, mluvil jsem o tom jak se ti lidi chovaji..neumite cist..ani jeden tady.
  • uaxpk
    Vůbec s tebou nesouhlasím. Modifikace udržují hru při životě daleko delší dobu, to je také jeden z důvodů proč je vývojáři podporují. No a pak, jak už tu někdo psal, se z těch modů mohou vyklubat samostatné (popř. i legendární) hry, viz CS. Tvůrci modů vůbec nikde "nebrečí".
  • Tak mame tu horkyho kandidata za nejhloupejsi prispevek roku a to mame teprve unor:)
  • flash789
    ja mam na mysli spis upravovani her ne totalni konverze. Kolikrat hra jeste ani nevyjde a uz tu vidim hejna pitomcu jak tu kvakaji ze to bude sraacka a moderi to budou muset opravovat a ze teprve az POTOM to bude dobre. Vlastne spis jde o chovani uzivatelu modu nez o modery samotne, i kdyz i tam by se dalo dost naplivat. tfuj
  • a Gabena, že ti moderští zlosyni vymysleli Team Fortress, Counter Strike a Dotu *1*
  • flash789
    Je *3*
  • ringmancz
    úplně vidím Deana Halla nebo Garryho Newmana jak brečí u mámy
  • git good
  • kostejnesmrtelny
    Ciwe to není možný tohleto . Za to ho musí někdo platit *1* *1*
  • At jsem delal co se dalo, nerozbehal jsem ho. A nejsem sam.
  • flash789
    Modovani her mi pripomina breceni malych deti...neee maminko ja to tak nechci...a rve tak dlouho dokud neni po jeho.
    nejhorsi na tomhle celem je, ze plno lidi stavi mody nad hru samotnou a tvari se ze moderska scena to dela lip, rozumi tomu lip, a ze vyvojari dane hry jsou blbci. Jaksi jim nedochazi, ze bez tech blbych vyvojaru co nic neumeji, by nemeli co modovat a vetsinou by nemeli ani cim modovat a ze inspiraci pro dane mody berou prave z prace tech blbcu vyvojaru co to tak podelali. Misto toho aby vdecne dekovali ze treba bethesda tu hru udela tak ze jde krasne modovat, a jdou tam delat neskutecne veci, tak rvou ze bethesda jsou mamlasove a ze jedina zachrana je moder XXX z ruska ktery jediny na svete vi jak se ma takove rpg od bethesdy delat. kazdej priposranej moder a uzivatele modu se tvari jako by tu hru delali sami uplne od zakladu, a ze to co delaji oni je proste vic...jeden by blil.
  • ringmancz
    jeden mód do Sins Of a Solar Empire už tam mají, tak asi nechtěli dávat 2
  • Zdravím. Mod pro hru Sins Of a Solar Empire: Rebellion, s názvem Star Trek: The Final Frontier (následovník Call to Arms z r. 2015) nebyl ani zmíněn, a je to dle mého názoru bohužel velká škoda. Ač nejsem kovaný Trekkie, tak je tento mod vypracován takřka k dokonalosti v měřítku "vesmírných" strategií a stojí rozhodně za vyzkoušení, a to nejen pro redakci tiscali/games.cz :-)
  • ringmancz
    v téhle diskuzi očekávám nejmíň aktivity.

já bych navrhoval Pokémon mod do ARKu nebo Pokemon Uranium, i když to je spíš celá hra, než mod

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit