-
lol, pěkně řečeno
Musím se rozhodnout, jestli dát headshot nebo hodit granát = strategie
Můžu si vycraftit zbraň = RPG
Musím použít kartu k otevření dveří = adventura -
ten medvídek na profilovce je úžasný
-
No jo mohli by udělat nějakou invenci... Každý trailer pak má kolik nominací na ocenéní to dostalo, že už je mi to fakt jedno a přijde mi to absurdní...
-
Díky!!
-
jsem si taky založil profil. Jen tak mimochodem... *4*
-
děvče, vždyť je to jedno.
Diskuze je taky obraz herního obecenstva. Herních strávníků.
Nenajít zalíbení ve zdejší diskuzi je tak v podstatě rovno tomu, jako pohrdat hráčskou obcí, nevěřit v její kompaktnost.
Chci tím říct, že odpověď na otázku „kam se poděla zlatá éra“ můžeš najít i při pohledu do diskuze zde na games. -
Trochu tě opravím - pomocí "dialogu" a "diskuse" a jak to tak čtu tak i "argumentů" jako je "kriketová pálka" nebo "japonská kravina" mistr se hned pozná *1*
-
Jj na to se taky tesim!
-
zahraj si Shadow Tactics, bratře.
-
rozhodně tam měli být místo těch blbostí jako Fire Emblem Fates a XCOM *3*
-
To zas bude best of do konce května *15*
Lapač na fanatické diskutující. -
opomenutí Homeworldu a warhammeru? Za to by se mělo křižovat *16*
-
Už aby vyšly Xenonauts 2. Tyhle konzolovité xkomy a hipsterské hrůzy DD mě akorát znechutí.
-
Myslíš, že by pak diskuze byly kultivovanější? *4*
-
este ze mi to je jedno, tieto rebricky *4*
-
Silně doporučuju to hrát pomocí Opnexcom. Existuje i pro android.
-
vůbec by neměli určovat žádného vítěze, protože ani není transparentní, podle jakých kritérií vyhrál. Stačí udělat přehled nejlepších her daného žánru, jaké se za ten rok objevily.
-
Koukám, že Veskoslav zase pomocí dialogu a diskuze rozhoduje co je pravda a co není. Pamatuji si na jeho hysterický záchvat před nějakým tím rokem, kdy výhrala hra co mu byla nesympatická. Redakce to tehdy fakt "zchytala". Protože prostě si dovolila mít jiný názor. *1*
-
CoD a BF mají vlastní rubriku, vzdor všem žánrovým podobnostem: AAA pojeb.