-
arkady, no tvl, mensi arkadu jsem v zivote nehral, to uz jsou snad jen simulatory letadel a ponorek
-
v dd z rpg jsou vicemene jen statistiky a vlastnosti
clenove party jsou defacto jen ruzny povolani, bez vlastni tvare, historie nebo budoucnosti...
(akorat random generatorem trosku jinak rozhozeny vlastnosti, ale stejne jsem si vybral build pro dany povolani a vsechny na nej predelal) -
*3* hezky napsáno s tím putinem. +1
-
Přesně tak - taktika = jednotlivá bitva/střet, strategie = celá válka.
-
DD není RPG, ale imo spíš kombinace arkády, rpg a roguelike.
-
jsme dva, i když já nehral letos vlastně nic, ale do best of jsem se chtěl zapojit... *3*
-
Tak to je blbý... já ani jednu z nich nehrál :/
-
Ze ty ses ten typ kdyz se dva perou, stojis opodal a vzrusene tepes pestickama o sebe jak se to mele s usmevem na tvari?:) davej si bacha takovy nakonec taky dostanou po hube:)
-
taktika je o okamžikém rozmístění jednotek, o překvapení, okamžité výhodě, strategie je dlouhodobý plán na konečný závěr hry. Říká se že Putin je dobrý taktik (judista), ale špatný stratég (šachista). Vždy udělá něco krátkodobě překvapivého, co vypadá jako vítězství nad západem, ale z dlouhodobého hlediska nemá žádné dobré zakončení. Rusko je díky němu v prdeli.
-
Ovšemže. Rozmezí zakřivení bočních hrotů je jasně stanoveno a podléhá přísné kontrole.
-
proleze, i když tu hru v redakci nikdo nehrál a ani tu není recenze na DLC. To jsou největší paradoxy best of Games.cz
-
kámo, bral bych to v klidu.
Není možné dát ST jako hru roku, i když je to objektivně i subjektivně hra desetiletí. Protože by to pobouřilo AAA příznivce. A také ty, kteří neholdují již mrtvému žánru.
Tak tomu dopřej místo na slunci aspoň zde. *4* -
DD je roguelike rpg se strategickými prvky. Dá se to otočit, no pořád to asi bude větší strategie než Fire Fates, to je vskutku už více RPG, ale to je jedno...
-
Rekord, skoro 3 hodiny to tu viselo bez flamewaru *1* Stejně jsme se na to všichni těšili.
-
Šachy
Když už jsme u nich. A víš, že taktické příležitosti jsou připravovány předchozí správnou strategií hry u šachů? A jak z toho ven:) -
jeste me bavili ty roboti ve
SteamWorld Heist
vyborna jednohubka, i kdyz jednohubka, na stredni pohoda, na nejtezsi jsem se zasek asi v pulce a vzdal *9* -
Za předpokladu, že DS3 proleze do nominace.
-
kámo, proč jsi tak žlučovitý na mě?
Je to tím, že se odlišuji? Že patřím k tzv. čtyřprocentní menšině?
Jestli jo, řekni to. Já se neurazím.
Sorry, ale jiné vysvětlení nemám. Vydání ST je prostě událost, na kterou se v herním dějepise nezapomene. -
Za mě Dishonored 2 *1*
-
No já ti nevim, Dark Souls 3 vyšlo vloni a upřímně se nemůžu dočkat na to až se tam budeme do krve hádat o tom co je a co není RPG.