Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "ST je ultimate hra loňského roku a celého jednadvacátého století" - to taketo exkrementy melies stale alebo iba dnes?
  • Tilwaen
    Takový hrábě *1* Ale eurovidle vypadají dobře, na ty je beztak nějaká norma.
  • dd ma nejaky rpg prvky, ale rpg to podle me neni, je to spis takticko-strategicka hra

v tomto s redakci naprosto souhlasim
  • myslim ze by bol vacsi vitaz keby rozumel skorej tej japonstine. ty by si sa najradsej zavrel do svojej izbicky a tam klacal pri otvorenom okne a zabudol, ze okrem tych 10x10m okolo teba existuje aj nejaky iny svet.
  • jamar28
    Ono je to sice podobné a dost to spolu souvisí, ale taktika je nějaké plánování v malém a drobném rozsahu, zatímco strategie je nějaké dlouhodobé plánování ve velkém. Taktika je důležitá i v Call of Duty, vlastně snad každá hra je taktická.
  • další mistrný argument ala Veskoslav *15*
  • z vyberu jsem hral jen darkest dungeon a xcom2

zatimco xcom2 byl jen trochu uhlazenejsi xcom, a porad s triggery na spawn nepratel

tak darkest dungeon prinesl spoustu zajimavych prvku, nekompromisni hratelnost a krasnou stylizaci, takze za me dd *5*
  • # *15* Troll rage *15* #
  • můj názor je, že Darkest Dungeon je RPG s roguelike prvky (alespoň to píše steam), není to strategie. X-COM2 je spíš taktická hra než strategie. Pod pojmem strategie si představím jednu velkou mapu, kde jsou figurky (jednotky), které za použití určitých pravidel přemistuju. Prostě něco jako šachy. X-com2 má mizernou strategickou část a navíc je to generátor náhodných čísel. To by ve strategické hře být nemělo. Ta by měla být čistě o strategii, schopnosti plánovat, ne o tom spoléhat na náhodu.
    Nejlepší strategie je Dominions 4
  • Veskoslav
    No i ti španěláci/mexikánci jsou evidentně jeblí, což.
  • Vždyť tu máš dvě RPG. Fire Fates a Darkest Dugneon jsou RPG.
  • Veskoslav
    Větší řežba bude u FPS *1*
  • Veskoslav
    Bůů všichni jsou proti mě. Bůůů někdo souhlasí s tím trolem Veskoslavem. Bůů mámíííí..... *7*
  • Kozy
    A už to jede :D Ještě že se začalo strategiema a ne třeba rpgčkama.
  • http://atomix.vg/2016/12/31/atomixawards-2016-mejor-juego-rpg/

Tady dokonce Fire Fates jako RPG roku...
  • Veskoslav
    A ty si blb, co všude vidí Veskoslavy. Legrační od inkognito nuly:)
  • Veskoslav
    Jaká argumentace? Na tebe platí akorát argumentace velká kriketová pálka, protože jsi zatím dal nula argument.
  • flash789
    co to? slanej japonskej chlapec?..co to presne znamena clovece, ja uz sem starsi rocnik a tahle internetova mluva mi moc nejde:) nebo mluv cesky, ne kazdej je z internetu tak retarrdovanej ze se neumi normalne vyjadrovat.
  • Tak to jsi velký troll, že jsi to napsal jen kvůli flashovi, pak sis to dospěle proklikal a je to trolle, že ano?... Dobrá práce, dneska máš splněno...
  • Rychleji klikej trolle... Jinak tvoje argumentace je mistrná vskutku trolle...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit