Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se zase vynořilo anonymů na tvoji podporu. Fire Fates i Darkest Dungeon jsou RPG/strategy, patří to více do RPG žánrů než do strategií. Games. cz je stejně mimo jako ty Veskoslave...
  • kostejnesmrtelny
    Kdo nemá vidle, tak tady ↓ se nějaký rozdávaj zdarma

----E
    ----E
    ----E
    ----€
    ----E
  • Veskoslav
    Trole? Chápu. Možná by sis měl zahrát nějakou tu japonskou kravinu s holčičkami. Těm nejspíš rozumíš lépe v té japonštině než nám v češtině.
  • a přitom se umístila mezi TOP 5 tady na games...
  • Veskoslav
    Jediný důvod, proč jsem napsal japonská kravina je kvůli flashovi. A ty mě znáš? Jak říkám znova, hačni si vedle flashe než ti na tom pískovišti opět sežere všechen písek:)
  • Roguelike RPG, to RPG máš ještě před to strategíí, tak na co se ptáš trolle?
  • Hele, salty japboy samozvaný mesiáš dorazil, aby nás poučil, co je kvalitní strategie.
  • Xcom 2 s Long War sa dostal u mna tento rok na prve miesto, druhy je TW: Warhammer, tretia Battlefleet Gothic Armada, ST a Civ6 som zatial nestihol.
  • Veskoslav
    Název: Darkest Dungeon
    Žánr: Nezávislé, RPG, Strategické

Popis na Steamu. Takže Steam či Valve a vývojáři jsou idioti? To jsi chtěl říct? Nebo je to lživý popisek? Nebo jenom že ty jsi někdo, kdo si hraje na experta? Jak říkám, hačni si vedle Flashe.
  • Mně je úplně uprdele, co za hru to vyhrálo chlape. Nehrál jsem ani jednu z těch pět her, ale tak trochu tě znám, takže vím, že trollíš bez znalostí. Hrál jsem Fire Emblem: Awakening a bylo to moc fajn, takže se dá očekávat, že Fire Emblem Fates bude do hodnocení "kravina" dost daleko. Jinak jsem úplně stejný anonym jako ty *3*
  • Veskoslav
    Maxíčku a taktická hra je co asi? To se netýká strategie postupu mapou nebo co? Dle tvé logiky není strategie ani XCom, protože ta taktéž obsahuje taktickou část, takže to bude nějaký polohybrid, ne? Nebo začneš tvrdit, že Commandos je co?
  • Veskoslav
    A další inkognito, co mi nadává do trolů? Klidně si hačni vedle Flashe a můžete se bavit nad tím, jak je to nefér, že to nevyhrála japonská tvorba a pobrečet si. Možná si můžete dát sraz hráčů tohoto skvostu v ČR. Myslím, že stůl pro 10 lidí bude stačit.
  • Na prvním místě hra která ani není strategie. Expert...
  • Pochybuji že máš 3DS a dvakrát pochybuji, že jsi hrál nějakou hru ze série Fire Emblem. Takže jsi ty soudy o kravinách nech trolle...
  • 2 zo zmienenych hier nie sú stratégie. Shadow tactics je takticka hra a darkest dungeon rpg. A warhammer se ani nenominoval. Facepalm
  • Zkuste také Particle fleet, grafika hnus, ale strategická stránka skutečně dobrá.
  • XCOM 2 měl 99% šanci na to stát se nejlepší strategií roku.. Bohužel.. "miss" :D
  • A uz to jede..flashiiik...brekot o indie mezi prvními posty...další trolling nesleduju..
  • kámo, ve všem. ST je ultimate hra loňského roku a celého jednadvacátého století.
    Ergonomie, level design, kampaň design (mise neustále něčím překvapují), novinky v žánru, oživení žánru, žánrový přesah (příběh), neobvyklé zasazení (působící docela autenticky). *11*
  • Ještě jeden žánr to všechno kombinuje. Arénový FPS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit