Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 50/50 ze to bude propadak nebo OK ale zbytecna strilecka. Takovou bombu necekal nikdo *5*
  • doom 3 bola síce kvalitná hra, o tom žiadna, ale absolútne odbočila zo zabehnutých koľají série a fanúšikovská základňa ju vo všeobecnosti neprijala pozitívne. je skôr tolerovaný, ako uznávaný. ak by mal iný názov, nik by neprotestoval.
    osobne považujem doom 3 za skvelú hru, rád sa k nej vraciam, ale je to skôr "experiment", ako plnohodnotné pokračovanie série doom. tá je čistokrvnou "strieľačkou", nie hororovkou s ľakačkami.
    naopak, tento doom je priamo pokračovaním dvojky. a celkom dôstojným. vzal to najlepšie z minulosti a prispôsobil to súčasným požiadavkam.
  • doom príjemne prekvapil, ale na prekvapenie roka to nebude. vždy to mal 50/50. mohol to byť prepadák na celej čiare, alebo skvelé pokračovanie značky. našťastie vyšla druhá možnosť a nový doom dôstojne pokračuje v sérii (osobne mám rád aj trojku, i keď tá je odklonom)
    prekvapením je určite stardew valley, ktorá je perfektná po všetkých stránkach. nič prevratné, ale hra je vymazlená hrateľnosťou aj mechanikami.
    stahow tactics lepšie oživenie žánru sa ani očakávať nedalo, dark train tiež zaujímavý koncept, mechaniky, hrateľnosť. či ale zrovna prekvapil... potešil, ale nič som nečakal, hru som nesledoval.
    ak mám teda vyberať medzi shadow a stardew, tak asi to stardew. predsalen shadow je perfektný, ale tam je pevne daná šablóna, jasné mechaniky, priestoru na pokazenie je menej. síce len tesne, ale za mňa teda stardew valley.

určite súhlasím s hitmanom. epizodické vydávanie sa mi nepáčilo, ale vo finále dopadlo pozitívne rovnako, ako celá hra.
    owlboy som zatiaľ nehral, vyzerá rovnako zaujémavo a asi bude spĺňať tie najprísnejšie štandardy, ale mojim poradím len sotva otrasie.
  • áno. mňa doom kráľovsky pobavil. taká nenáročná oddychová strieľačka, ktorá sa na nič nehrá. dá ti do ruky pár kvérov, zavrie ťa do arény s desiatkami protivníkov a... zábava
  • Další ze zbytečných kategorií. Jaké překvapení.. dnes vychází tolik teaserů, trailerů předem, že nemůže už nikoho nic překvapit a na nic se těšit. Dnes vám ukážem hrdinku, zítra zas jak jsme nakreslili tuhlé čáru, dělali zvuk atd... jediné překvapení roku 2016 je, že zas nevyšlo DayZ *1*
  • No to nene, Stardew Valey
  • tak podle mě je single player FPS už vysmaženej žánr. mě nebaví projít tisícstopátou uličku a namířit myšítkem na milionstopadesátýho záporáka. v mulťáku jasnej Overwatch, i když je to žánrově trochu jinde. třeba v Battlefieldu už taky nehraju kampaně..je to lineární jak adventura, ale bez obsahu. hra o formě. forma mě nebaví, chci obsah. a návrat pixel-artu a vůbec hnusgrafiky naznačuje, že zbytek světa to vidí podobně. jen se to projevuje na často odfláknutým vizuálu a obsah tam stejně není..hm..to je na dlouho. já v podstatě ani neříkám, že je Doom špatná FPS, v podstatě pokrytecky odsuzuju ten žánr (v singlu).
  • *15* *15* *15*

a do zklamaní dejte Last Guardian.

Tady to jde od desíti k pěti. Recenze tu nejsou, recenzují se hry, které nikdo nezná a nikoho nezajímají, redakce hry ani nehraje. Těžko něčemu pak věřit, když ve FC pořád prohlašují, že nic nehrají.
  • Jedniznacne doom ta hra odzaciatku vyzerala ako hnoj s tymi vysvietenymi pandrlakmi..demo stalo za pitchu..beta a multak tiez a nakoniec to svizny a vtipny singlac zabudnuty v 90. natrel vsetkym modernym fps. 100%
  • Jack1947
    Víš že jsem měl originál, nicméně nevím prostě mě to omrzelo - třeba to dohraju (pochybuji) někdy až se budu hoodně nudit.
  • Veskoslav
    Super. Splácal jsi všechny možné žánry a větve FPS do jednoho chumlu:) Gratulace.
  • Veskoslav
    Když už si to šlohneš, tak to aspoň dohrej.
  • Nepodělat zajetou značku je skoro zázrak.
  • DooM rozhodně. Nejen jako největší překvapení roku, ale zároveň i jako nejlepší FPS. Mohla to být další napodobenina po vzoru COD, ale tvůrci si řekli ne, tak proto přišel DooM v takový podobě, v jaký přišel.
  • Jack1947
    Mě překvapilo že jsem to ani nedohrál, jak to bylo stereotypní ale před rokem 1995 nebo kolik bych z toho určitě tekl. Neřikám že špatná hra ale to neustále vystřelování arén abych mohl pokračovat bylo ubijejicí.
  • Doom překvapení? No nevim. Překvapení by bylo, kdyby to bylo lepší jak Brutal Doom, což není. *1* I když, možná je to ironií dnešní doby v herním průmyslu, kdy je úspěch už jen to, že někdo něco nep*dělal.
  • SalemCZ
    jop! fotbal je taky blbý běhání za míčem a baví to miliardu lidí každý mistrovství světa.
  • System Shock srovnávat s Doomem, to už chce silnou dávku ignorance a neznalosti. System Shock je dobrá hra, ale mizerná střílečka.
  • homosexual_registered
    také Doom skrývá poctivý guláš hratelnosti éry zlaté s ergonomií éry současné? (Zatím jsem nehrál a srovnávám jen pro zajímavost s Shadow Tactics.)
  • bavím se o nějaké slavné FPS série. Tahle série člověku nic nedá. System Shock/Bioshock ti dá něco aspoň k přemýšlení. F.E.A.R zase skvěle buduje strach a hraje se to dobře. Doom je jenom tupé střílení. Já to chápu v roce 1990, už tehdy mě to sice nebavilo, ale gaming byl v plenkách, v roce 2016 tomu tleskat opravdu neminím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit