Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    A jaké je podle Tebe to dobré FPS?
  • flash789
    A proc to nekdo cekal? ID nekdy udelal nejakou hru ktera by byla prusvih? Totalni propadak? jen se to nechce nechat vezt na vlne kecu po internetu a vedet svoje, pak nesmysly typu, Doom bude prusvih a propadak nejsou tak do oci bijici.
  • pro mě je fakt Doom jedna z nejhorších věcí roku. nejsem nijak zaujatej, dokonce by měla i fungovat nostalgie, protože původní jsem hrál jako malý děcko..ale nefunguje. totálně mě to nebaví.
  • flash789
    To jsme samo cetl, ale i tak moc enchapu co je an tom tak strasne prekvapiveho. nereknu kdyby Doom najednou byla vyborna tahova strategie, to by jiste prekvapeni bylo, ale to ze to je dobra FPS, hmm...
  • Lukass
    Doom je fakt narez, ted hraju podruhy na tezsi obtiznost a je to jeste vetsi jizda. Miluju tu hru. Vubec nic sem od toho necekal ale dostal fantastickou fps, v paradni grafice a atmosfere. A to se od hry cekal obecne spis prusvih, paradni prace.
  • Inquisitor
    Máš to tam napsaný proč.
  • flash789
    Jak se to asi stane ze Doom je prekvapeni roku, to mi vazne moje stara blba hlava nebere. Jako ze se cekala sraccka a bylo to dobry? Nebo byl nekdo v 30 let v hibernaci a videl Doom poprve a prekvapilo ho to? Nebo nekoho prekvapilo ze na konzolich bezi 60 fps? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit