Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jop!: Tupějšího než Doom? Takovejch věcí je. Cookie Clicker, filmy Uve Bolla, Milouš Jakeš, prakticky libovolnej rozvášněnej dav, nosorožec (zejména tuponosý), hudba Evy a Vaška, případně Dua Jamaha, vzít si operativní leasing na soukromý auto, původní seriálová tvorba TV Nova, moh bych pokračovat i dál, ale už mě to nebaví.
  • zaty
    Za mě je to Dark Train a Salt and Sanctuary.
  • Veskoslav
    Ty jo, celé dvě generace tupců na tom vyrostli, jenom ty jsi nejspíš vyrůstal na něčem sofistikovaném a vyvinul jsi se do tak krásné osůbky.
  • Pro mě to není dům, přestože mě bavil, ale je to klasicky FPS ze staré školy na který po týdnu zapomenu. Pro mě to byl INSIDE, nad kterým přemýšlím ještě teď a ne z důvodu nepochopení :)
  • Moc se o tom nemluvilo. Takže to ani nikdo neřešil. Jeden z mála průlomů byl DUKE NUKEM.
  • troll? Ono existuje něco tupějšího než Doom? Sry z takových her rostou pak Veskoslavové...
  • Widl_CZ
    Mám to podobně, čekal jsem prostě víc. Arénovost a nutnost používání dorážení enemáků tlačítkem (platí pro těžší obtížnosti, člověk potřebuje zdraví a munici) mě štvalo celou hru. Vyložený průšvih to nebyl, ale podruhý už si to určitě nezahraju. Druhý díl zatím nepřekonán *15*
  • Veskoslav
    Ty ses nikdy nebavil s paní, co dává Strážnou věž?:-D
  • TheGGG
    jasnej titanfall 2, neskutečná pecka a po BF1 nejlepší FPS---
  • Já třeba jo, je to švanda.
  • Alex81
    Proč se s trolem vybavuješ? To s každým pomatencem před obchoďákem, co řve, že konec se blíží, vybavuješ a přesvědčuješ ho, že se plete?
  • Veskoslav
    Bože.....Ještě řekni, že nejlepší na FPS je gamepad bez AA a aspoň víme, na čem jsme...
  • pripadne jeste nekomu, ze se posledni dobou furt resi co se jak dlouho vyvyjelo? nevzpominam si, ze by to tak bylo predtim. nebo aspon v takovy mire.
  • Nenavazoval na nejtupější sérii v dějinách? Zaplať pánbůh! Mně je úplně jedno, co na co navazuje, tohle je prostě moc nízké...
  • Veskoslav
    Bože, tobě nestačilo, jak jsi o tom blábolil, když hra vyšla, jak to nenavazuje na Doom 3? Budíček. Doom 3 naopak naprosto nenavazoval na sérii Doom. A taky to tehdy prohrál na plné čáře proti HL.
  • to je snad úplně irelevantní, ne?
  • PS. Dává něco někomu taková hra? Střílet v uzavřených arenkách. Taková nízká zábava, asi už nejsem ten správný ročník...
  • Jjj překvapení roku. Tak špatné jsem to nečekal. Škoda Doom 3 byl kvalitní...
  • flash789
    Ok, ja jsem teda nijak prekvapenej nebyl, neni na tom co zkazit, a ze by ID hru na ktere se takzvane ,,udelal,, pokazil, mi od sameho zacatku znelo jako totalni utopie. S ohledem na to ze celou dobu vydavaji dobre a kvalitni hry a na propadaky si nepotrpi. Navic maji za zady vagon penez z napisem Bethesda.
  • Lukass
    Pokracovani takhle slavnejch znacek proste byva problematicky. Z toho pohledu je doom fakt prekvapeni, a to i po strance optimalizace. A ja sem s videii pred vydanim i po vydani fakt nepoznal jak se hra paradne hraje. Musi se zkusit na vlastni bulvy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit